صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توضیحات مهم عضو تیم حقوقی پرونده ویلموتس

۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۳:۴۰
کد خبر: ۶۴۴۷۴۲
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
یکی از اعضای تیم حقوقی پرونده سرمربی سابق تیم ملی توضیحات مهمی درباره این پرونده ارائه داد.

- رضا شاه‌منصوری و علی ملیح‌زاده اعضای تیم حقوقی پرونده ویلموتس، در گفت‌وگو رادیویی با برنامه چهار چهار دو رادیو جوان درباره دلیل عدم حضور وکیل یا مشاور در زمان عقد قرارداد‌های فوتبالی اظهار داشت: قراردادنویسی در فوتبال ایران اتفاق جدیدی‌ست. از زمانی که فوتبال ما در مسیر حرفه‌ای قرار گرفت، قرارداد‌ها بار مالی پیدا کرد و انعقاد آنها نیز حرفه‌ای شدند؛ بنابراین حضور وکلا و مشاوران فوتبالی ضرورت یافت. این اقدام علم جدیدی در دنیاست، اما متاسفانه در ایران به آن بها داده نشد.

وی افزود: پس از کی‌روش فوتبال کشور شرایط خاصی را داشت و به دلیل عجله زیاد هنگام عقد قرارداد با ویلموتس تدابیر لازم اندیشیده نشد. هنگام نوشتن قرارداد با اشخاص خارجی اعم از بازیکن و مربی شاهد کیفیت بالای حقوقی نبوده‌ایم و همیشه ایرادات فاحش حقوقی در آن دیده می‌شود و این امر به کل جامعه فوتبال برمی‌گردد.

شاه‌منصوری با اشاره به اینکه هدف تیم حقوقی این پرونده دریافت بهتریم نتایج بوده است تصریح کرد: برای دریافت نتیجه مطلوب اولین گام ما تشکیل تیم حقوقی بود قوی بود تا توانایی بررسی تمامی جوانب را داشته باشیم. علاوه بر من، ملیح‌زاده دارای مدرک حقوق فوتبال از اسپانیا و دلاشاد با تابعیت سوئیسی اعضای این تیم هستیم.

عضو تیم حقوقی پرونده ویلموتس ادامه داد: این پرونده دارای ۶۰ صفحه لایحه و با پیوست‌های آن ۲۰۰،۳۰۰ صفحه را شامل می‌شد. تیم ما ۱۵ بار پرونده را مطالعه کرده و هیچ نکته‌ای را از قلم ننداخته ایم.

وی با تاکید بر اینکه این تیم حقوقی توانایی کسب موفقیت در این پرونده را دارد گفت: اگر تیم ما به کسب موفقیت باور نداشت این پرونده را قبول نمی‌کرد. با توجه به تعریف مردم ایران از شکست، ما شکست نخواهیم خورد و پرداخت غرامت دور از ذهن خواهد بود.

شاه‌منصوری درباره مطلب ذکر شده برای فسخ این قرارداد، تصریح کرد: روال معمول قرارداد‌ها در فوتبال به این صورت است که اگر قرارداد توسط یکی از طرفین فسخ شود طرف مقابل می‌تواند مبلغی را به عنوان غرامت ناشی از تقض قرارداد دریافت کند. فدراسیون فوتبال بر این باور است که این بند را با حسن نیت مطرح کرده است اما در ادامه این بند شیطنتی از طرف مقابل مبنی بر یک شبه جمله و نوشتن یک مبلغ مشخص را درج کرده‌اند و هدف انان مبهم گذاشتن این بند بوده است، اما از نظر ما به اندازه کافی گویاست.

عضو تیم حقوقی پرونده ویلموتس با اشاره به اینکه قرارداد‌های فوتبال برا اساس قوانین فیفت دو طرفه و نیازمند ایجاد یک توافق هستند، گفت: اگر قرار بر اجرایی شدن یک مبلغ مشخص بود، طرفین باید به این توافق می‌رسیدند.

شاه‌منصوری به توانایی‌های اعضای این تیم برای این پرونده اشاره کرد و افزود: ما به عنوان طرف ایرانی پرونده بر این باور بوده‌ایم که توان و پتانسیل‌های داخلی را برای این ماجرا داریم و نیازی به وکیل خارجی نیست، اما تمایل برای این کار وجود داشت؛ بنابراین ما سراغ تاپ‌ترین‌های این رشته از جمله مارکوس ماتا رفتیم و با او وارد مذاکره شدیم، اما باتوجه به تحریم‌ها پرداخت دستمزد این افراد برای ما مقدور نبود.

وی به کارنامه‌های موفق مارکوس ماتا در حوزه حقوق فوتبال اشاره کرد و گفت: هنگام اظهارنظر در این مورد باید این نکته را در نظر داشت که پرونده‌هایی که در ارکان قضایی فیفا توسط قاضی رسیدگی می‌شوند رویکرد حمایتی از بازیکنان و مربیان را دارند بنابر این در پرونده‌هایی که موضوع مطالبه وجه در ارکان قضایی فیفا مطرح می‌شود برجسته‌ترین وکلا نیز می‌بازند و در صورت عدم پرداختی باشگاه محکوم خواهد شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *