صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سرمایه‌گذاری غربی‌ها در بخش‌های صنعتی و تولیدی ایران بسیار بعید است/ اثرات مخرب واردات کالاهای لوکس بر سبک زندگی اسلامی-ایرانی

۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۷:۰۵
کد خبر: ۶۴۴۴۰
خبرگزاری میزان: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه در سند برجام، حرفی از لغو تحریم‌ها به میان نیامده و طبق مکانیسم ماشه سند مزبور، چماق بازگشت تحریم‌ها همواره روی سر ایران نگه داشته شده است، سرمایه‌گذاری غربی‌ها در بخش‌های صنعتی و تولیدی کشور بسیار بعید به نظر می‌رسد.
محمد سلیمانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی میزان با اشاره به خطرات و مضرات واردات بی‌رویه و بی‌ضابطه کالاهای غربی به کشور در دوران پساتحریم، اظهار کرد: واردات بی‌رویه کالاهای غربی به کشور در دوران پساتحریم موجب می‌شود تا عملا ثروت و سرمایه ملی از سوی کمپانی‌های چندملیتی و التقاطی بلعیده شود.

وی ادامه داد: این خطر وجود دارد که ثروت و سرمایه ایرانیان به واسطه سیل واردات در دوران پساتحریم صرف ایجاد اشتغال در کشورهای غربی و کامیابی دشمنان نظام اسلامی شود و به تبع آن اشتغال در کشور وضع نابسامانی پیدا کند و بیکاری به اوج برسد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، ورشکستگی تولیدکنندگان و صنعتگران داخلی را یکی دیگر از آفت‌های واردات بی‌رویه دانست و بیان کرد: وقتی درهای کشور برای ورود کالاهای غربی گشوده می‌شود، عمدتا محصولات لوکس و تجملاتی همچون لوازم آرایشی که هیچ تاثیری در تحول زندگی مردم ندارد، وارد کشور می‌شوند و این امر در بلندمدت اثرات مخربی برای اقتصاد کشور دارد.

سلیمانی مخرب‌ترین اثر واردات کالاهای لوکس و تجملاتی به کشور را در حوزه فرهنگی دانست و تصریح کرد: عده‌ای در داخل کشور که کارگزار غربی‌ها محسوب می‌شوند در صدد هستند تا با تسهیل و تسریع واردات کالاهای لوکس و تجملاتی به کشور، روحیه مقاومت و سبک زندگی اسلامی و ایرانی را تحت تاثیر قرار دهند.

وزیر ارتباطات دولت نهم با بیان اینکه سرمایه گذاری خارجی در حوزه‌های مرتبط با فناوری و امور زیربنایی فی‌النفسه مطلوب و خوشایند است، گفت: با توجه به اینکه در سند برجام، حرفی از لغو تحریم‌ها به میان نیامده و طبق مکانیسم ماشه سند مزبور، چماق بازگشت تحریم‌ها همواره روی سر ایران نگه داشته شده است، سرمایه‌گذاری غربی‌ها در بخش‌های صنعتی و تولیدی کشور بسیار بعید به نظر می‌رسد.    




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *