صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کائیدی: قوه قضائیه برای اظهارنظرهای بی‌اساس فیلتر ایجاد کند

۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۷:۳۷
کد خبر: ۶۴۴۱۸
دسته بندی‌: مجله حقوقی ، عمومی
خبرگزاری میزان: کائیدی با تاکید بر اینکه هر فرد حقیقی و حقوقی که اظهار نظری می‌کند، باید سنجیده و مستند باشد، گفت: قوه قضاییه برای اظهارنظرهای بی‌اساس فیلتر ایجاد کند.
«علی کائیدی» در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی و قضایی با اشاره به حوادث اخیر پزشکی در کشور و هشدارهای آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه و حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژیه سخنگوی قوه قضائیه مبنی بر ضرورت پرهیز جنجال آفرینی صنفی و رسانه‌ای و هجمه علیه قوه قضائیه بدون طی مراحل قانونی رسیدگی قضایی، اظهارکرد: با توجه به اینکه ما در مسلمانیم و در نظام جمهوری اسلامی ایران زندگی می‌کنیم باید مسائل را با رعایت حدود شرعی و احتیاط بیان کنیم.

وی با بیان اینکه اظهار نظرهای نسنجیده و غیرمستند در هر موضوعی که باشد منجر به مشکلات و هزینه‌های برای کشور خواهد بود، افزود: شبکه‌های‌های اجتماعی هر موضوعی را به سرعت منتقل می‌کنند که نیاز است افراد نسبت به اظهار نظرهای خود عجولانه و احساسی تصمیم نگیرند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه در موضوعاتی مانند دو مساله پزشکی اخیر، این دستگاه قضایی است که باید پس از بررسی، ابعاد ماجرا را برای افکارعمومی مشخص کند، گفت: افراد حقیقی و حقوقی در هر پست و مقامی باید به قانون احترام بگذارند و در خصوص مسائل به این شکل اجازه دهند دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و قضایی بررسی‌های خود را انجام دهند و هر اظهارنظری مستند و از کانال قانونی باشد.

وی با انتقاد به برخی از رسانه‌ها در خصوص بزرگنمایی برخی مسائل تصریح کرد: رسانه‌ها در هدایت افکارعمومی نقش زیادی دارند و نباید بر اساس شنیده‌ها جامعه را دچار التهاب کنند و جدایی از بی اعتماد شدن مردم نسبت به مسوولان هزینه‌های زیادی را هم به نظام وارد می‌کند و باعث سوء استفاده دشمنان می‌شود.

کائیدی با بیان اینکه  قوه قضاییه برای اظهارنظرهای بی‌اساس فیلتر ایجاد کند، تصریح کرد: قوه قضاییه و نهاد‌های امنیتی و انتطامی باید سازوکاری را برای برخورد با هر اظهارنظری بی اساس، نسنجیده و غیرمستند ایجاد کند. 

با توجه به حوادث اخیر پزشکی در کشور و فضاسازی برخی جوامع صنفی در این خصوص، روز گذشته آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان قضایی با اشاره به برخی حوادث اخیر در کشور و جنجالهای صنفی و رسانه ای متعاقب آن علیه دستگاه قضایی ضمن پرهیز دادن صنوف از «واکنش های هیجانی و عجولانه صنفی» نسبت به برخی حوادث گفت: دستگاه قضایی در طول سال به 15میلیون پرونده رسیدگی می کند که کار طاقت فرسایی است و در واقع اين يكي از بالاترین خدمت‌رساني‌ها به مردم عزيز كشور است پس نباید به بهانه یکی دو حادثه این خدمات زیر سوال برود و هجمه علیه قوه قضاییه و کارکنان قضايي صورت گيرد. دفاع و حمايت از دستگاه قضایی به نفع همگان است چرا که اقتدار صحیح قوه قضاییه موجب امنیت و اقتدار کشور است.

همچنین حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژیه سخنگوی قوه قضائیه دیروز در هشتاد و دومین نشست خبری خود برضرورت حفظ رسالت  رسانه ها در انتشار اخبار تاکید کرد و گفت:  در موردی که چندی پیش در اردبیل اتفاق افتاد و یک پزشک متخصص با ضربات چاقو کشته شد قبل از اینکه این موضوع مورد بررسی قرار گیرد برخی افراد در جامعه پزشکی و خارج از آن اظهار نظرهایی کردند که بعدا مشخص شد یک مسئله شخصی منجر به قتل شده و این قتل مطلقا ربطی به بیمار و پزشک نداشته است؛ اما این گونه اظهار نظرها موجب شد که هم جامعه پزشکی و هم مقتول متضرر شوند.

انتهای پیام/  



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *