صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نایب رییس انجمن داروسازان تهران: ۱۰ میلیون ماسک تولیدی وزارت صمت به کجا می‌رود؟

۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۲:۳۷
کد خبر: ۶۴۳۶۳۲
نایب رییس انجمن داروسازان تهران گفت: در تأمین دستکش و ماسک با مشکل مواجهیم. ادعای وزارت صمت مبنی بر اینکه توان تولید روزانه ۱۰ میلیون ماسک را دارند، این ۱۰ میلیون ماسک به کجا می‌رود.

- تسنیم نوشت: بهمن صبور با بیان اینکه "الان در زمینه دستکش و ماسک با مشکل مواجهیم" گفت: انواع دستکش‌ها شامل وینیل، نیتریل و لاتکس قطره چکانی به داروخانه‌ها می‌آید، اما کفاف مصرف را نمی‌دهد، البته درمورد دستکش‌های فریزری کمبودی وجود ندارد.

نایب رییس انجمن داروسازان تهران با تاکید بر اینکه "آن نوع از ماسک که در داروخانه‌ها برای عموم مردم قابل عرضه است ماسک سه لایه پرستاری است، اما در تأمین آن دچار مشکل هستیم" تصریح کرد: میزان مصرف روزانه کشور بسیار بیش از آن عددی است که مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت مدعی تولید آن هستند.

وی با تاکید بر اینکه "آن نوع از ماسک که در داروخانه‌ها برای عموم مردم قابل عرضه است ماسک سه لایه پرستاری است، اما در تأمین آن دچار مشکل هستیم" تصریح کرد: میزان مصرف روزانه کشور بسیار بیش از آن عددی است که مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت مدعی تولید آن هستند.

صبور درباره ادعای وزارت صمت مبنی بر اینکه توان تولید روزانه ۱۰ میلیون ماسک در کشور را دارند؛ متذکر شد: آنچه ما در سطح شهر تهران می‌بینیم، خلاف ادعای وزارت صمت است و نمی‌دانیم این ۱۰ میلیون ماسک به کجا می‌رود.

نائب رئیس انجمن داروسازان تهران با بیان این که ساخت ماسک با پارچه‌های خاصی صورت می‌گیرد، گفت: نمی‌توان از هر پارچه‌ای برای تولید ماسک استاندارد استفاده کرد. در حال حاضر ماسک سه لایه پرستاری با دو روش تولید می‌شود؛ یک روش فول مکانیزه و تمام پرس است که دست در آن دخیل نیست و دستگاه آن را می‌سازد.

صبور با اشاره به اینکه "ما در تولید ماسک دستگاهی با محدودیت بسیاری مواجه هستیم"، گفت: به دلیل محدودیت ها، ماسک در اصناف با روش دیگری نیز تولید شد؛ البته هر صنفی مجاز به تولید ماسک نیست و این اصناف ماسک با پارچه استاندارد تولید می‌کنند. به این‌معنا که در روش دوم که روش ساخت ماسک نیمه صنعتی است، در ساخت ماسک‌ها از دوخت چرخ خیاطی استفاده می‌شود، یعنی این روش تمام مکانیزه نیست، اما پس از دوخت، ماسک‌ها استریل شده و روانه بازار می‌شوند.


برچسب ها: ویروس کرونا ماسک

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *