صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوت و فن‌های طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۳:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۴۳۲۵۱
تهیه رب گوجه فرنگی بر خلاف تصور عموم بسیار ساده است. از قدیم در ایران رسم بر این بوده که در فصل تابستان به خاطر فراوانی گوجه فرنگی بساط درست کردن رب گوجه در خانه‌ها بر پا شود.

- ایرنا نوشت: فقط کافی است یک بار در خانه رب گوجه فرنگی درست کنید تا دیگر بیخیال رب‌های کارخانه‌ای شوید.

مواد لازم:

نمک: ۴۰ گرم
آب: ۲ کیلوگرم
روغن مایع: ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۱۰ کیلوگرم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و بعد از اینکه آب‌شان گرفته شد، آن‌ها را از وسط نصف کنید و در قابلمه‌ای متناسب با حجم گوجه‌ها قرار دهید.

۲. گاز را روشن و صبر می‌کنیم تا آب گوجه‌فرنگی‌ها در بیاید و به جوش بیاید. در این حالت پوست گوجه‌فرنگی‌ها خیلی راحت جدا می‌شود.

۳. بعد از اینکه گوجه‌ها نرم شدند، زیر قابلمه را خاموش می‌کنیم و یک توری با سوراخ‌های ریز را آماده می‌کنیم.

۴. سپس گوجه‌ها را از توری رد می‌کنیم تا پوست و دانه‌ها جدا شود.

۵. دوباره پوره گوجه را داخل قابلمه می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد. وقتی جوش آمد ننمک را اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا رب به غلظت کافی برسد.

۶. سپس زیر گاز را خاموش می‌کنیم و وقتی خنک شد آن را در قالب‌های مورد نظر می‌ریزیم و فریز می‌کنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *