کانون اصلاح و تربیت در عرصه مبارزه با کرونا بسیار موفق بوده است
مدیر کل زندانهای استان تهران با بیان اینکه کانون اصلاح و تربیت در عرصه مبارزه با کرونا بسیار موفق بوده است گفت: نوجوانان زیر ۱۸ سال باید از حمایتهای قانونی، قضایی، بهداشتی و درمانی، رفاهی، آموزشی و مددکاری خاصی برخوردار باشند.
- سید حشمت اله حیات الغیب طی دیدار از اقدامات جدید در کانون اصلاح و تربیت گفت: خوشبختانه با تلاشهای شبانه روزی کارکنان این مرکز به ویژه اعضای کادر درمان، کانون اصلاح و تربیت در عرصه مبارزه با ورود کرونا بسیار موفق بوده است.
مدیرکل زندانهای استان تهران، افزود: طی یک سال اخیر، تحولات خوبی در عرصه زیباسازی و بهسازی اماکن تابعه صورت گرفته که مهمترین این تغییرات در کانون اصلاح و تربیت بوده است، زیرا اعتقاد کلی بر این است که نوجوانان زیر ۱۸ سال باید از حمایتهای قانونی، قضایی، بهداشتی و درمانی، رفاهی، آموزشی و مددکاری خاصی برخوردار باشند.
حیات الغیب در این بازدید که به منظور بررسی فعالیتهای جدید کانون اصلاح و تربیت و نیز تجهیز قرنطینههای ورودی جهت غربالگری مددجویان ورودی صورت گرفته بود، اظهار داشت: بنا بر اقتضای سن نوجوانی، این گروه از مددجویان که در مکانی جداگانه و به دور از عناوین و مقررات خاص زندان نگهداری میشوند، نیاز به رفتارهای محبت آمیز و شبه خانواده از سوی کارکنان و مدیر مجموعه را دارند.
مدیر کل زندانهای استان تهران با تأکید بر ضرورت پیشبرد مداخلات روانشناسی و خدمات مشاورهای برای تمام مددجویان زیر ۱۸ سال تصریح کرد: بایستی تمام تلاشمان بر محور اصلاح و تربیت مجدد باشد تا این قبیل نوجوانان با در پیش گرفتن راه صحیح زندگی در آینده دچار اشتباه و ارتکاب مجدد جرم نشوند و به خوبی پرورش یابند.
وی ادامه داد: اصل محوری نگهداری کودکان زیر ۱۸ سال معارض قانون، تنها با هدف اصلاح و تربیت و همچنین تأمین مصلحت آنان ساماندهی شده و بنیان این نظام بر پایه پیشگیری رشدمدار استوار است و تلاش میکنیم تا این مددجویان در آینده افراد مفیدی برای خانواده و جامعه باشند.
حیات الغیب در بخش دیگری از سخنانش توجه به امر حفظ سلامتی مددجویان کانون اصلاح و تربیت را یکی از ارکان اصلی برنامههای اداره کل زندانهای استان تهران دانسته و تأکید نمود: خوشبختانه با تلاشهای شبانه روزی کارکنان این مرکز به ویژه اعضای کادر درمان، کانون اصلاح و تربیت در کنار امور بازسازی و زیباسازی تمام اماکن از جمله خوابگاهها و محل زندگی مددجویان، در عرصه مبارزه با ورود کرونا بسیار موفق بوده است و جای تقدیر دارد.
وی در ادامه تصریح کرد: طرح غربالگری و شناسایی مددجویان ورودی مشکوک به بیماری یا دارای علایم کرونا باید در قرنطینه به دقت انجام شود و تمام مددجویانی که به مرخصی اعزام میگردند، پس از بازگشت باید دو هفته در این قسمت اسکان داشته، در صورت مشکوک بودن در اماکنی که اختصاص یافته، جدا از دیگر مددجویان ساکن در قرنطینه نگهداری و اقدامات درمانی و پیشگیرانه صورت گیرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *