صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بانک‌های ایران به شدت از بانکداری روز دنیا عقب مانده‌اند

۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۰:۴۶
کد خبر: ۶۴۲۸۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
خبرگزاری میزان: رئیس کل بانک مرکزی گفت: باید بپذیریم در این مدت 12-10 ساله به شدت از بانکداری روز دنیا عقب مانده ایم و باید به سرعت آن را رفع کنیم و این مهم با مشارکت فعال بانک مرکزی و پژوهشکده محقق می شود.
به گزارش ، ولی اله سیف این مطلب را در آیین تکریم و معارفه رئیس پژوهشکده پولی و بانکی افزود: امیدواریم تغییر مسئولیت، کمترین شوک را در پژوهشکده ایجاد کند و همکاران پژوهشکده  منسجم تر از قبل با بانک مرکزی همفکری و همراهی داشته باشند.

رییس شورای پول و اعتبار افزود: در حال حاضر نظام بانکی کشور هم از لحاظ ساختار مالی بانک ها ساختار حاکمیت شرکتی بانک ها و هم از لحاظ تقویت کنترل‌های داخلی‌إ، نیازمند بازسازی است تا بتواند به ثبات مالی برسد.

وی با سنگین توصیف کردن مسئولیت بانک مرکزی در این زمینه گفت: بازسازی نقش نظارتی  بانک مرکزی بسیار اساسی است و باید بپذیریم در این مدت 12-10 ساله به شدت از بانکداری روز دنیا عقب مانده ایم و باید به سرعت آن را رفع کنیم و این مهم با مشارکت فعال بانک مرکزی و پژوهشکده محقق می شود.

آغاز فصلی جدید
در این جلسه، همچنین فرهاد نیلی رییس پیشین پژوهشکده به تلاش های مجدانه کارکنان پژوهشکده طی چهار سال و 10 ماه دوران حضورش در عرصه تحقیقاتی اشاره و مراتب سپاس خویش را از همراهی‌ها و مساعدت مجموعه کارکنان پژوهشکده اعلام کرد.

وی ضمن خوشامدگویی به مدعوین و تبریک انتصاب دیواندری به عنوان مدیر خوشنام و کارآمد نظام بانکی کشور، اظهار امیدواری کرد: روابط پژوهشکده با نظام بانکی، وارد فصلی جدیدی خواهد شد.

ریاست پیشین پژوهشکده گفت: هیچوقت نباید مدیری خوشحال باشد که درباره دیگران تصمیم می گیرد. اما مدیری که نتواند تصمیم بگیرد، نباید مدیر شود. تصمیم گیری در مدیریت گریز ناپذیر بوده و بخش تلخ مدیریت است و در روز پایان، انسان بار این تصمیمات را بر دوش دارد.

پژوهشکده به مثابه «اتاق فکر» بانک مرکزی
علی دیواندری در ادامه این مراسم گفت: نگاه دکتر سیف به بازار پولی و بانکی کشور، موجب شده است وظیفه سنگینی بر دوش پژوهشکده قرار گیرد و این مهم، مشارکت بیشتر اندیشمندان نظام بانکی و پژوهشکده را می طلبد.

رییس پژوهشکده پولی و بانکی «سیاستگذاری و مقررات گذاری» و « وظایف نظارتی» را دو وظیفه کلیدی بانک های مرکزی دنیا برشمرد و گفت: در هر دو مورد،‌ پژوهشکده می تواند به عنوان بازوی پژوهشی و تحقیقاتی بانک مرکزی به ماموریت اصلی خود نزدیک‌تر شود.

وی افزود: بانک های مرکزی کشورهای پیشرفته که اقتصادهای باثبات و موفقی دارند، معمولا یک بازوی فکری و مشورتی نظیر پژوهشکده به همراه خود دارند که نقش «اتاق فکر» را ایفاء می کند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *