صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چرا آمار کرونا با وجود اجباری شدن ماسک همچنان بالاست؟

۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۲:۳۰:۰۲
کد خبر: ۶۴۲۷۴۹
مدیرکل اداره سلامت شهرداری تهران به بیان توصیه‌هایی برای شهروندان پایتخت با توجه به رکورد زدن آمار مرگ و میر کرونایی در روز‌های اخیر پرداخت.

زینب نصیری در گفت‌وگو با میزان به تشریح آخرین وضعیت سلامتی شهروندان تهرانی با توجه به استمرار کرونا پرداخت و گفت: در طول این مدت هرگاه احساس کردیم که باید خدمت جدیدی در این زمینه باید انجام شود، فروگذار نکرده و به همان گستردگی قبل اقدامات در حال انجام است.

وی ادامه داد: خواهشی که از همه شهروندان تهرانی داریم و تلاش می‌کنیم که خدمات ارائه شده هم متناسب بر همین مساله باشد، این است که مردم تا جایی می‌توانند و برایشان امکان دارد تمام تردد‌های و فعالیت‌‎های غیرضروری خود را متوقف کنند.

مدیرکل اداره سلامت شهرداری تهران خاطرنشان کرد: درست است که همه ما نیازمند برقراری تعاملات اجتماعی برای پیشبرد امور زندگی خود هستیم، اما بالاخره شرایط اکنون خاص است و در روز‌های گذشته بالاترین میزان مرگ و میر را در تهران از ابتدای کرونا تاکنون داشتیم که این شرایط را به نحوی تغییر می‌دهد که نسبت به این مساله نگران باشیم.

وی ادامه داد: خواهش می‌کنیم که مردم کرونا را جدی بگیرند و هر فردی اگر احساس می‌کند که علایم بیماری یا نشانه‌های کرونا را دارد ضمن تماس با سامانه ۴۰۳۰ وزارت بهداشت، طبق پروتکل‌های بهداشتی سعی کند که در خانه بماند و سعی کند که ارتباطاتش را محدود کند چراکه هر فرد ناقل بی علامت به شیوع بیماری کرونا کمک می‌کند.

مدیرکل اداره سلامت شهرداری تهران تصریح کرد: شاید از خود بپرسید که چرا با وجود اجباری شدن ماسک همچنان شاهد کاهشی شدن آمار کرونا نیستیم و پاسخ به این سوال این است که بسیاری از افراد در فضا‌های دوستانه و سربرسته دورهم جمع می‌شوند، ماسک خود را برمی‌دارند یا خیلی از افراد در جلسات ماسک‌ها را برمی‌دارند، این مساله با درنظر گرفتن اینکه بسیاری از افراد بدون داشتن علامت خاصی ناقل کرونا هستند، بسیار نگران کننده است.

نصیری تصریح کرد: اگر می‌خواهیم که شاهد ابتلای کمتری از شهروندانمان به کرونا باشیم، هر کدام از ما باید در ابتدا تلاش کنیم که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مقابله با کرونا تلاش کنیم.

وی ادامه داد: توصیه ما این است که از ماسک به صورت استاندارد استفاده شود و در محیط‌های سربسته یا جلسات یا در محل کار ماسک خود را از صورتمان برنداریم، در عین حال که باید فاصله ایمنی خود را با همه افراد حفظ کنیم.

نصیری خاطرنشان کرد: شستن دست‌ها هم در کنار دو اقدام زدن ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت کنیم، می‌توانیم امیدوار باشیم که بیماری کنترل شود و شرایط بهتری را در شهر داشته باشیم.

وی در ادامه به سوالی در خصوص اینکه آیا ارائه خدمات در مراکز سلامت به صورت رایگان است، یا خیر، تصریح کرد: خانه‌های سلامت با مردم تنها تماس می‌گیرند و بحث غربالگری را انجام می‌دهند و اگر نیاز به درمان داشته باشند، به مراکز ۱۶ ساعته وزارت بهداشت ارجاع می‌شوند که در آنجا خدمات رایگان است.

نصیری تصریح کرد: ما هیچ وقت چنین مساله‌ای را اعلام نکردیم که مردم بتوانند از خانه‌های سلامت ماسک و محلول ضدعفونی دریافت کنند، اما این اقدام را انجام داده‌ایم که خانه‌های سلامت ما با سالمندان، افراد بیمار، افراد دیابتی محله و افراد معلول تماس گرفته‌اند و دارو و خدمات را به آنان ارائه کرده‌اند.

وی ادامه داد: ما برای اینکه این گروه‌ها از منزل خارج نشوند و زمینه ابتلا آنان به کرونا بالا نرود، این کار را انجام دادیم تا با استفاده از ظرفیت‌های مردمی، شورایاری‌ها و خیرین این اقدامات به این افراد ارائه شده است.

نصیری در تشریح تاثیر اجرا یا لغو طرح ترافیک بر میزان شیوع کرونا خاطرنشان کرد: نکته مهم در زمینه حمل و نقل و ترافیک و ارتباط کرونا با این مساله این است که ما زمانی از این مساله سخن به میان می‌آوریم که تعدادی از افراد در شهر حضور دارند.

وی ادامه داد: اول اینکه باید به این مساله توجه کرد که سیاست‌ها و تصمیم‌گیری‌های ستاد ملی مقابله با کرونا در تلاش است تا از عبور و تردد شهروندان در سطح شهر بکاهد برای مثال اکنون شاهدیم که عبور و مرور کارمندان دولت به یک سوم وضعیت عادی رسیده است.

مدیرکل اداره سلامت شهرداری تهران با اشاره به پیشنهادات شهرداری تهران برای فعالیت کارمندان به صورت دورکاری تصریح کرد: در نتیجه تسهیلات و تصمیمات باید به این سمت و سو برود که بدون نیاز به حضور فیزیکی آنان بتوانند تعاملات اجتماعی خود را داشته باشند و بالابردن پهنه اینترنت یکی از اقداماتی است که باید در این حوزه انجام شود.

نصیری با بیان اینکه خاطرنشان کرد: از طرفی اگر در زمینه فرهنگسازی برای حضور بیشتر افراد در منزل کار کرده بودیم، اساسا شاهد حضور کمتر مردم در بیرون از منزل هم بودیم و در نتیجه باید تلاش کنیم تا همه از ترددهای غیرضروری خود خودداری کنند.

مدیرکل اداره سلامت شهرداری تهران در پایان تاکید کرد: شهرداری تهران تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کروناست.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *