صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تدوین پیش‌نویس سند اجتماعی اشتغال پایدار با اولویت مناطق محروم

۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۳:۲۵
کد خبر: ۶۴۲۰۷
خبرگزاری میزان: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از تدوین پیش‌نویس سند اجتماعی اشتغال پایدار خبر داد و گفت: پیش‌نویس سند سیاست اجرایی اشتغال پایدار در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اولویت مناطق محروم تدوین شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی میزان، شهیندخت مولاوردی با بیان این مطلب که آمارها نشان دهنده آن است که زنان بیشتر از مردان در معرض انواع آسیب‌های اجتماعی قرار دارند، بیان کرد: به طوری که می‌توان گفت در حال حاضر شاهد رشد و گسترش برخی از آسیب‌های متخص به زنان هستیم که بحث زنانه شدن آسیب‌ها را تشکیل می‌دهند.

وی در ادامه با بیان این مطلب که پایین بودن نرخ مشارکت اقتصادی و بیکاری زنان به ویژه برای دو گروه از زنان فارغ‌التحصیل و زنان سرپرست خانوار به عنوان یک تهدید است، افزود: متاسفانه این زنان به سمت بخش‌های غیررسمی اقتصاد گرایش یافته و در واقع شاهد زنانه شدن بخش غیررسمی اقتصاد هستیم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان این مطلب که در حال حاضر 12 درصد جمعیت کشور با آماری بالغ بر 2 میلیون و 500 هزار نفر زنان سرپرست خانوار هستند، گفت: همچنین هفت درصد نیز خودسرپرست هستند که متاسفانه الگویی برای زنان سرپرست خانوار و خودسرپرست طراحی نشده است.

مولاوردی در ادامه با بیان این مطلب که پیش‌نویس سند اجتماعی اشتغال پایدار از ابتدای دولت در شورای عالی اشتغال مطرح شده است، افزود: اقدامات بسزایی در این راستا اجرا شده است، به طوری که می توان گفت در حال حاضر پیش‌نویس سند سیاست اجرایی اشتغال پایدار در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اولویت مناطق محروم تدوین شده است. در مجموع که این سند دختران و زنان فارغ‌التحصیلان را نیز در برخواهد گرفت.

 وی در خاتمه با بیان این مطلب که در حال حاضر بر اساس گزارش سازمان بهزیستی 60 درصد از شاغلان این سازمان را زنان تشکیل می‌دهند، گفت: 50 درصد از جامعه ما را زنان تشکیل می‌دهند و متأسفانه کمتر از 3 درصد از آن‌ها در پارلمان حضور دارند؛ لذا درصددیم در نقش خانوادگی و اجتماعی تعادل جنسیتی را داشته و توازنی براساس پایه‌های درست داشته باشیم.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *