صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شکست احتمالی ترامپ در انتخابات آمریکا، عربستان را در چه موقعیتی قرار می‎دهد؟

۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۴:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۴۱۸۴۲
لس آنجلس تایمز در یادداشتی به موضوع هراس متحدان آمریکا از ناکتمی ترامپ در انتخابات پیش رو پرداخته است.

- «لس آنجلس تایمز» در یادداشتی به موضوع حمایت «دونالد ترامپ»، رییس جمهور آمریکا از برخی دولت‎ها در نقاط مختلف جهان پرداخته و تشریح کرده که با تشدید گمانه زنی‌ها در مورد ناکامی احتمالی وی در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، این کشور‌ها از بیم از دست دادن حمایت‌های ترامپ از جنایاتشان، سرکوب‌ها را تشدید کرده اند.

براساس این یادداشت، از «مجارستان» تا «هندوراس»، از برخی از کشور‌های «آمریکای لاتین» تا «رژیم صهیونیستی»، همه آموخته اند که در صورت همکاری با دولت ترامپ، می‌توانند سرکوب سیاسی را در دستور کار خود قرار دهند.

این همکاری با دولت ترامپ در هر منطقه متفاوت بوده و طیف گسترده‌ای از اقدام‌ها مانند سکوت در مقابل سیاست مهاجرتی ترامپ را در برمی گیرد.

سناتور «میت رامنی»، نمونه‌ای نادر از جمهوریخواهان است که به انتقاد از ترامپ می‌پردازد.

وی بر این باور است که سیاست‌های دولتترامپ، سبب تضعیف موقعیت آمریکا شده است.

یادداشت در ادامه آورده است، اما نظرسنجی‌های انتخاباتی اخیر که از عقب ماندن قابل توجه ترامپ از «جو بایدن»، رقیب دموکراتش حکایت دارند، سبب شده کشور‌های مذکور، دچار هراس شده و دست به اقداماتی بزنند یا اقدامات در حال انجام را به حالت تعلیق در بیاورند.

از جمله آنها، عقب نشینی رژیم صهیونیستی از اجرای طرح غیرقانونی الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی است.

از همه مهم‌تر کشور‌های عربی دارای کارنامه سیاه حقوق بشری هستند که در ماه‌های اخیر لابی‌های موفقی با کاخ سفید داشته اند؛ آنها موفق شدند با دور زدن کنگره، به تسلیحات آمریکایی دست پیدا کنند.

اما عربستان به عنوان مهم‌ترین متحد منطقه غرب آسیای آمریکا که در دوران ریاست جمهوری ترامپ از چشمان بسته به جنایات حقوق بشری داخلی و خارجی خود بهره می‌برد، از بیم عدم انتخاب مجدد وی در انتخابات پیش رو، دست به سرکوب گسترده مخالفان زده است.

یک افسر اطلاعاتی سابق عربستان و شماری از اعضای کنگره آمریکا به موازات گروه‌های حقوق بشری، می‌گویند، عربستان به دلیل پیش گفته، گروگان گرفتن اعضای خانواده مخالفان را دستور کار خود قرار داده است که از جمله جدیدترین موارد آن گروگان گرفتن فرزندان «سعد الجبری»، مشاور «محمد بن نایف»، ولیعهد پیشین عربستان است که اطلاعات زیادی در مورد خانواده سعودی دارد.

یادداشت در پایان آورده است «رییس یک سازمان حقوق بشری مستقر در واشنگتن بر این باور است که جنایات محمد بن سلمان، بدون دولت ترامپ اتفاق نمی‌افتد؛ در حالی که نظرسنجی‌ها از پایان کار ترامپ در ماه نوامبر حکایت دارند، متحدان آمریکا در تلاش هستند از آخرین فرصت برای انجام اقدام‌های تحریک آمیز مانند سرکوب مخالفان استفاده کنند.»



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *