صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سالن روباز «هما» با یاد هما روستا افتتاح می‌شود/فراخوان جشنواره تئاتر استان یزد منتشر شد

۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۸:۵۳
کد خبر: ۶۴۱۶۹۱
تئاتر و عرصه هنر‌های نمایشی از ابتدای تیر ماه سال جاری و بعد از نزدیک به پنج ماه تعطیلی بار دیگر آغاز به کار کرد، هر چند بسیاری در ابتدا مخالف بازگشایی زودهنگام سالن‌های نمایش بودند، اما تماشاخانه‌های تئاتر مکلف شدند تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی میزبان مخاطبان باشند.

 - تئاتر و عرصه هنر‌های نمایشی از ابتدای تیر ماه سال جاری و بعد از نزدیک به پنج ماه تعطیلی بار دیگر آغاز به کار کرد، هر چند بسیاری در ابتدا مخالف بازگشایی زودهنگام سالن‌های نمایش بودند، اما تماشاخانه‌های تئاتر مکلف شدند تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی میزبان مخاطبان باشند.  

در این میان بسیاری از کارگردانان مطرح تئاتر از اجرا سر باز زدند، بسیاری از اجرا‌های مطرح و برخی دیگر از اجرا‌هایی که از حضور بازیگران چهره و سلبریتی‌ها بهره می‌بردند ادامه کار خود را به بعد از پایان بیماری کرونا منتقل کردند، اما در این میان برخی از کارگردانان جوان فرصت را غنیمت شمرده و آثار خود را روی صحنه بردند.  

بیمه بیکاری و تامین کمک‌های اضطراری ایام کرونا برای اهالی تئاتر

انجمن بازیگران خانه تئاتر با انتشار بیانیه‌ای نسبت به وضعیت سخت هنرمندان تئاتر در بحبوحه کرونا هشدار داد.

در ابتدای این بیانیه بروز پدیده کرونا نه فقط مردم میهن ما، بلکه کل جهان را دچار بزرگترین مصیبت طبیعی معاصر کرد. در این موقعیت، اداره کشور بزرگ ایران درایت و توان ویژه، و البته شکیبایی بزرگی در برابر خواسته‌های بی شمار مصیبت زدگان می‌طلبد، که به نظر می‌رسد در حوزه مدیریت امروز کشور بسیار کمیاب است.

در ادامه انجمن بازیگران خانه تئاتر با تاکید برا این که در این بیانیه قصد گلایه به مدیران خسته جامعه را ندارد، بلکه هدفش نورافکندن به قشر فراموش شده هنرمندان تئاتر در بحبوبه بلای کرونا است آورده است: آنان که همواره ناامنی حرفه‌ای ناسزاواری را گذرانده و در این ایام، به دلیل نوع ویژه حرفه‌شان، حتی از همان آب باریکه ممکن سایر اقشار زحمتکش جامعه هم برخوردار نبوده‌اند.

در ادامه این بیانیه ضمن یادآوری مکاتبات قبلی آمده است:چیزی حدود فقط ۳۰۰۰ بازیگر حرفه‌ای در تئاتر مشغول فعالیتند، که از این میان ۱۲۰۰ نفر عضو انجمن بازیگران خانه تئاتر تهران هستند؛ و اگر کل جماعت حرفه‌ای تئاتر در سراسر ایران را در نظر بگیریم چیزی بالغ بر ۱۰۰۰۰ نفر می‌شوند؛ کسانی که به طور عمده معیشتشان از راه تئاتر می‌گذرد؛ هنرمندانی که با وقوع مصیبت کرونا همچون بسیاری از اقشار این سامان، زندگی شان دچار آسیب شدید شده است. متاسفانه سازوکار تعریف شده برای حرفه‌های تئاتری چنان نبوده است که امکان برخورداری ایشان از بیمه بیکاری و کمک‌های سازمان یافته در شرایط اضطراری فراهم شود.

انجمن بازیگران خانه تئاتر نتیجه بازگشایی تماشاخانه‌ها در این شرایط را نیز مطلوب نداسته و در پایان خواستار اختصاص بیمه بیکاری برای این قشر شریف، و تامین کمک‌های مناسب اضطراری ایام کرونا، ازجمله وام‌های کم‌بهره جهت حرفه‌های خسارت دیده و کمک‌های بلاعوض، برای خانواده تئاتر کشور شده است.

فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان یزد منتشر شد

فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان یزد برای شرکت علاقه مندان در این جشنواره منتشر شد.

اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با همکاری اداره کل هنر‌های نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل ورزش و جوانان استان، سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد و انجمن هنر‌های نمایشی استان، بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان یزد را در راستای پشتیبانی از تولید و اجرای عمومی آثار نمایشی در آذرماه سال ۱۳۹۹ برگزار می‌کند.

در متن کامل این فراخوان آمده است:

فراخوان بیست و نهمین جشنواره‌ی تئاتر استان یزد

آذر ۱۳۹۹

اهداف جشنواره:

*رشد و توسعه فعالیت‌های اجتماعی و آگاهی بخشی با تکیه بر هنر نمایش به ویژه در زمینه مشکلات مربوط به خانواده

* رشد و توسعه تئاتر با توجه به بومی سازی ظرفیت‌های فرهنگی، منطقه‌ای و جغرافیایی

*تأکید بر جایگاه کتاب به عنوان مهمترین محور خردورزی و دانایی و نقش آن در ایجاد شهروند آگاه به وسیله زبان نمایش

*تأکید و تمرکز بر اجرا‌های عمومی و گسترش دایره مخاطبان آثار نمایشی

* ساماندهی بیشتر فعالیت‌های مختلف نمایشی و رصد تولیدات و اجرا‌های عمومی گروه‌های ثبت شده تئاتر به همراه هویت بخشی به آن‌ها

* استفاده از بستر‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی، تاریخی، ادبی، اقتصادی، سیاسی، آداب و رسوم و سنت‌های استان

محور‌های مورد تأکید جشنواره:

انتخاب موضوع و مضامین آزاد است، ولی آثار با موضوعات ذیل در اولویت انتخاب قرار خواهند گرفت:

موضوعات مرتبط با شعار سال ۱۳۹۹ (جهش تولید)

موضوعات مرتبط با مسأله امید اجتماعی و افزایش نشاط، ارتقاء و تحکیم نهاد خانواده، همگرایی ملی

موضوعات مرتبط با مسأله جهانی بیماری کووید ۱۹

آگاهی بخشی درباره آسیب‌های اجتماعی، موضوعات شهروندی و معضلات شهری و نقش تولیدات هنری در کاهش آن

گسترش فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی

گسترش فرهنگ صلح و دوستی و احترام متقابل بین ملت‌ها

بخش رقابتی:

این بخش تنها به آثار ایرانی با اولویت متون نویسندگان بومی اختصاص خواهد داشت، گفتنی است در جشنواره امسال محدودیتی برای ارائه متون اقتباسی در نظر گرفته نشده است، اما متون اقتباسی منوط به ذکر دقیق مشخصات صاحب اصلی اثر، نوع اقتباس و با اخذ مجوز از نویسنده یا ناشر و مترجم به صورتی که حقوق معنوی و مادی صاحب اثر حفظ شود می‌توانند در این بخش حضور داشته باشند.

کلیه آثار نمایشی که در حد فاصل زمانی پس از اتمام جشنواره استانی سال ۹۸ تا شروع جشنواره استانی ۹۹ حداقل پنج شب اجرای عمومی داشته باشند می‌توانند متقاضی حضور در این بخش باشند. بدیهی است گروه‌هایی که آثار نمایشی خود را به اجرای عمومی نرسانده باشند نمی‌توانند در جشنواره حضور پیدا کنند. تنها ملاک تأیید اجرای عمومی آثار نمایشی جهت شرکت در جشنواره تئاتر استانی و نیز حضور در بخش‌های تئاتر فجر، درج اطلاعات و مشخصات کامل آثار نمایشی در زمان مقرر و در درگاه جامع سایت ایران تئاتر (پورتال استانی) با ذکر تاریخ اجرای عمومی آن اثر می‌باشد.

به منظور کاستن از موانع، کاهش هزینه‌ها و همچنین ایجاد فرصت برای گروه‌های جوان که نخستین آثار خود را اجرا کرده اند؛ مرحله بازخوانی و انتخاب متون نمایشی ضرورتی ندارد و همه آثار اجرا شده که متقاضی شرکت در جشنواره باشند بدون هیچ پیش شرط و با رعایت ضوابط این فراخوان تنها در مرحله انتخاب آثار بررسی می‌شوند.

ارائه و تحویل مجوز کتبی نویسنده یا ناشر و مترجم برای شرکت در جشنواره به هنگام درخواست مجوز اجرای عمومی و ارائه تقاضانامه شرکت در جشنواره (فرم شماره ۱) از سوی کارگردان و گروه متقاضی الزامی است.

به هرگروه نمایشی راه یافته به بخش اصلی جشنواره، طبق پارامتر‌های مندرج در فراخوان و مطابق نظر و برآورد هیأت بازبینی و یا کارشناسان تئاتر، کمک هزینه تولید، برای آثار صحنه‌ای تا سقف مبلغ ۴۰ میلیون ریال پرداخت خواهد شد.

به اثر یا آثار برگزیده جشنواره که بتوانند به جشنواره بین المللی تئاتر فجر راه یابند، افزون بر کمک هزینه مرحلهاستانی، مبلغ ۶۰ میلیون ریال نیز به عنوان کمک هزینه حضور در جشنواره سراسری تئاتر فجر، از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت می‌شود.

چنانچه در هر مرحله از انتخاب آثار، مغایرتی با بند‌های مذکور اثبات گردد، دبیرخانه جشنواره گروه نمایشی را از حضور در جشنواره‌های استانی و فجر باز خواهد داشت.

نکته: هر کارگردان مختار است با یک اثر نمایشی و با انتخاب یکی از روش‌های زیر، متقاضی حضور در جشنواره بین المللی تئاتر فجر باشد:

الف) از طریق جشنواره استانی، حضور در فرایند انتخاب نهایی برگزیدگان جشنواره‌های استانی و انتخاب برای چشنواره بین المللی تئاتر فجر

ب) تقاضای مستقیم برای حضور در یکی از بخش‌های مختلف صحنه‌ای جشنواره بین المللی تئاتر فجر با توجه به ضوابط فراخوان سی و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر

۱۱ نمایش در جشنواره تئاتر عروسکی مجازی مسجدسلیمان

در دومین روز از نخستین جشنواره تئاتر عروسکی مجازی مسجدسلیمان، ۱۱ نمایش طبق جدول اجرایی جشنواره در صفحه اینستاگرام جشنواره به نمایش گذاشته می شوند.

در دومین روز از نخستین جشنواره تئاتر عروسکی مجازی مسجدسلیمان امروز سه شنبه ۷ مردادماه سال جاری ۱۱ نمایش در بخش مسابقه و مهمان در صفحه اینستاگرام جشنواره به نمایش در می‌آیند.

طبق جدول اجرایی نمایش زیر طبق زمانبندی اعلام شده در صفحه اینستاگرام جشنواره به نمایش گذاشته می‌شود:

۱) ساعت ۱۸:۳۰ نمایش عروسکی «می می‌نی در مهدکودک» به کارگردانی هدیه قربانی از مسجدسلیمان در بخش مسابقه

۲) ساعت ۱۸:۴۵ نمایش عروسکی «مدرسه موشها» به کارگردانی فریبا ریکی از سرخس استان خراسان رضوی در بخش مهمان

۳) ساعت ۱۹ نمایش عروسکی «خرگوش و موشک» به کارگردانی هستی ناصری از مسجدسلیمان در بخش مسابقه

۴) ساعت ۱۹:۱۵ نمایش عروسکی «ماهی پلو» به کارگردانی ماتینا منجزی از مسجدسلیمان در بخش مسابقه

۵) ساعت ۱۹:۳۰ نمایش عروسکی «مزرعه دوستی» به کارگردانی سونیا احمدپور از مسجدسلیمان در بخش مسابقه

۶) ساعت ۱۹:۴۵ نمایش عروسکی «فیل سلطان جنگل می‌شود» به کارگردانی ساینا پیرمرادی از مسجدسلیمان در بخش مسابقه

۷) ساعت ۲۰ نمایش عروسکی «لطفا هویج نباشید» به کارگردانی سیدمحسن موسوی از مبارکه اصفهان در بخش مهمان

۸) ساعت ۲۰:۱۵ نمایش عروسکی «گرگ و بره ناقلا» به کارگردانی کبری امیدی از مسجدسلیمان در بخش مسابقه

۹) ساعت ۲۰:۴۵ نمایش عروسکی «پت کورمت» به کارگردانی میترا ناصری از مسجدسلیمان در بخش مسابقه

۱۰) ساعت ۲۱ نمایش عروسکی «مقاومت در برابر کرونا» به کارگردانی هیدیکا رضاخانی از مسجدسلیمان در بخش مسابقه

۱۱) ساعت ۲۱:۱۵ نمایش عروسکی «صلح و آرامش» به کارگردانی مهسا مرادی از مسجدسلیمان در بخش مسابقه

علاقمندان برای دیدن آثار نمایشی شرکت کننده در جشنواره به صفحه اینستاگرام به آدرس https://www.instagram.com/puppet_festival/ مراجعه نمایند.

در این دوره از جشنواره آثاری از استان‌های خراسان رضوی، بوشهر، اصفهان و خوزستان در بخش مسابقه و مهمان حضور دارند و بنا به اعلام ستاد برگزاری جشنواره آثار شهرستان مسجدسلیمان در بخش مسابقه مورد داوری قرار می‌گیرند و آثار سایر شهرستان‌ها در بخش مهمان حضور دارند.

همچنین هر شب از ساعت ۲۲ الی ۲۳:۳۰ گفتگو‌هایی با کارگردانان آثار نمایشی شرکت کننده در جشنواره و نیز کارشناسان نمایش عروسکی کشور در صفحه اینستاگرام جشنواره به صورت زنده انجام می‌شود.

به گزارش تئاتر خوزستان نخستین جشنواره تئاتر عروسکی مجازی مسجدسلیمان توسط انجمن هنر‌های نمایشی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مسجدسلیمان با همکاری موسسه شور هنر اردیبهشت، گروه منتظران و کافه رستوران کابه چوبی از ۵ الی ۱۰ مردادماه ۹۹ در شهرستان مسجدسلیمان برگزار می‌گردد.

سالن روباز «هما» با یاد هما روستا افتتاح می شود

اولین سالن تخصصی روباز اجرای تئاتر و کنسرت با ظرفیت ۶۰۰ خودرو با سرمایه گذاری گروه هنری و موسسه تجربه هنر نمایش ساخته شد.

اولین سالن تخصصی روباز برای اجرای تئاتر و کنسرت به نام زنده‌یاد «هما روستا» بازیگر نام‌آشنای تئاتر، سینما و تلویزیون نامگذاری شده است. این سالن به سیستم تخصصی صدا، نور و ال‌ای دی‌هایی وسیع تجهیز شده است و دارای استیجی مسقف به ارتفاع ۱۲ متر، در ابعاد ۵۰۰ مترمربع می‌باشد تا امکان اجرا‌هایی زنده و با کیفیت، جهت تئاتر و کنسرت فراهم شود.

ایده ساخت این سالن در دوران تعطیلی سالن‌های تئاتر و موسیقی به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا توسط همایون غنی زاده ارائه و طراحی شده است تا از این طریق هم بخشی از فعالیت‌های هنری دوباره به حیات خود ادامه دهند و هم مخاطبان از این مکان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بتوانند استفاده کنند.

فاز اول پروژه و استقرار سالن «هما روستا» در شهر آفتاب است که ۲ ماه از مراحل ساخت خود را پشت گذاشته است و به زودی افتتاح می‌شود و مدیریت پروژه به عهده محمد قدس است.

ظرفیت سالن فوق در زمان اجرای تئاتر یا کنسرت با ماشین حداکثر ۶۰۰ خودرو بوده و در مجموع می‌تواند پذیرای ۲۰۰۰ نفر در هر رویداد هنری باشد.
نازنین گودرزی مدیر اجرایی، محمد جابری مدیر فنی و امیرحسین بزرگ‌زادگان به عنوان مدیر تبلیغات سالن هما مشغول به فعالیت هستند.

مسابقه «نمایش + خانه» در شهرستان گراش برگزار می‌شود

انجمن نمایش شهرستان گراش برای ایام قرنطینه‌ی تابستانی یک مسابقه‌ی نمایش تک‌نفره با نام «نمایش+خانه» برگزار می‌کند. این مسابقه با مجوز اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گراش و همکاری مؤسسه فرهنگی هنری هفت‌برکه گراش برگزار می‌شود.

انجمن نمایش شهرستان گراش برای ایام قرنطینه‌ی تابستانی یک مسابقه‌ی نمایش تک‌نفره با نام «نمایش+خانه» برگزار می‌کند. این مسابقه با مجوز اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گراش و همکاری مؤسسه فرهنگی هنری هفت‌برکه گراش برگزار می‌شود.

«نمایش‌+خانه» مسابقه‌ای با اجرای تک‌نفره در دو بخش است: اجرای مونولوگ و استندآپ. شرکت‌کنندگان در این مسابقه باید جلوی دوربین نمایش خود را اجرا کنند و فیلم را بدون ویرایش خاصی برای جشنواره بفرستند. هر فرد می‌تواند در هر دو بخش جشنواره شرکت کند، و در بخش مونولوگ هم می‌تواند هر سه متن را اجرا کند و بفرستد. استفاده از لباس و ابزار صحنه برای هر دو بخش مجاز است، اما ضروری نیست.

در بخش اجرای مونولوگ، سه متن کوتاه مونولوگ نمایشی به فرمت پی‌دی‌اف در اختیار شرکت‌کنندگان قرار گرفته است. هر شرکت‌کننده می‌تواند یک تا سه متن را انتخاب و تمرین کند، و بعد از اجرای جلوی دوربین، برای دبیرخانه جشنواره بفرستد. متن‌ها به گونه‌ای است که جنسیت (زن یا مرد) در انتخاب آن‌ها تاثیر چندانی ندارد.

در بخش استندآپ، با توجه به وضعیت کنونی، موضوع «ویروس کرونا» برای اجرا انتخاب شده است. شرکت‌کنندگان می‌بایست درباره‌ی این موضوع (از هر منظری، چه اجتماعی، چه بهداشتی، چه اقتصادی و …) به مدت حداکثر ۷ دقیقه جلوی دوربین استندآپ اجرا کنند و فیلم اجرا را برای دبیرخانه بفرستند. در نظر گرفتن شئونات اجتماعی-فرهنگی در اجرای طنز‌ها لازم است.

مهلت شرکت در جشنواره با انتشار فراخوان، از اول مردادماه ۱۳۹۹ شروع می‌شود و تا ۲۵ مردادماه ادامه دارد. اسامی برندگان مسابقه روز ۲۸ مرداد اعلام می‌شود. در صورتی که شیوع ویروس کنترل شده و اجرای برنامه‌ی عمومی بلامانع باشد، جوایز برندگان مسابقه در یک مراسم ویژه به آن‌ها تقدیم می‌شود.

هیات داوران جشنواره در هر بخش، سه جایزه اهدا خواهند کرد: نفر اول ۵ میلیون ریال؛ نفر دوم ۲ میلیون ریال؛ و نفر سوم ۱ میلیون ریال.

مهدی آینه‌افروز، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گراش، درباره‌ی این مسابقه گفت: با گسترش بیش از اندازه بیماری ویروس کرونا و تعطیلی مراکز فرهنگی و هنری، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گراش سعی داشته است با همکاری انجمن‌های فعال و موسسات فرهنگی شهرستان، تا حدودی فشار روانی به وجود آمده را کاهش بدهد. به همین خاطر، از اسفند ۹۸ با برگزاری برنامه‌ها و اجرای مسابقات فرهنگی و هنری، این اداره با همکاری انجمن‌ها و موسسات نقش بسزایی در پویش «در خانه بمانیم» داشت. این مسابقه از طرف انجمن نمایش نیز در همین راستا برگزار می‌شود.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد در ادامه گفت: «البته موسسه فرهنگی و هنری و سایت هفت‌برکه نیز در فضای مجازی یاری‌گر اداره بوده و نقش بسزایی در این پویش‌ها داشته است. در این مرحله نیز انجمن هنر‌های نمایشی با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گراش و همراهی سایت هفت‌برکه گریشنا سابق (اقدامی شایسته در راه باروری و کشف استعداد‌های نمایشی درنظر گرفته که شایسته‌ی بسی تقدیر است.»

محمدعلی شامحمدی، رییس انجمن نمایش شهرستان گراش، درباره این مسابقه گفت: در ایام خانه‌مانی به خاطر شیوع کرونا، انجمن‌ها و گروه‌های مختلف سعی می‌کنند برای علاقه‌مندان برنامه‌های مفرحی در خانه طراحی کنند. ما قرار بود این مسابقه را در ماه‌های گذشته برگزار کنیم، اما به دلیل شروع امتحانات پایان‌ترم مدارس و دانشگاه‌ها، آن را به این تاریخ موکول کردیم.

رییس انجمن نمایش در ادامه گفت: «هر دو قالبی که در نظر گرفته‌ایم، یعنی مونولوگ نمایشی و استندآپ، از شاخه‌های محبوب هنر نمایش هستند و امیدواریم این مسابقه مورد توجه علاقه‌مندان تئاتر قرار بگیرد. یکی از اهداف ما، شناسایی استعداد‌های نمایش در شهرستان هم هست. به همین خاطر، سعی کرده‌ایم متن‌های انتخابی هم کوتاه و هم نسبتا ساده باشد، تا همه‌ی افراد علاقه‌مند امکان شرکت در این مسابقه را داشته باشند.»

شامحمدی در انتها افزود: «ما از شرکت‌کنندگان اجازه خواهیم گرفت که در صورت تمایل، فیلم اجراهایشان را در رسانه‌های مرتبط با انجمن نمایش و همچنین رسانه‌های گریشنا هم منتشر کنیم. همچنین اگر وضعیت کرونایی برطرف شود و امکان اجرای یک برنامه عمومی را داشته باشیم، از برندگان برای اجرای صحنه‌ای در مراسم ویژه‌ی پایانی نیز دعوت خواهیم کرد.»

شرکت‌کنندگان می‌توانند فیلم اجرای خود را به شماره همراه ۰۹۹۰۷۲۴۹۹۷۱ ارسال کنند و یا آن را بر روی فلش یا سی‌دی به دبیرخانه جشنواره تحویل دهند. دبیرخانه جشنواره در موسسه فرهنگی هنری هفت‌برکه گراش قرار دارد. صبح از ساعت ۱۰ تا ۱۴ می‌توانید به آدرس گراش، خیابان امام، روبه‌روی بانک صادرات، ساختمان جابری، طبقه زیرین مراجعه کنید. همچنین می‌توانید سوالات خود را از روابط عمومی انجمن به شماره ۰۹۹۰۷۲۴۹۹۷۱ بپرسید، و صفحه انجمن نمایش را در اینستاگرام به آدرس instagram.com/gerash.theater دنبال کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *