سه سناریوی وزارت بهداشت برای برگزاری کلاسهای آموزشی ترم آینده
وی در خصوص راه کارهای مقابله با آسیبهای اجتماعی به انجام کار در دو سطح مجازی و حضوری اشاره کرد و گفت: در سطح مجازی بهترین اساتید کشور را که میتوان دعوت کرد تا در دانشگاه مجازی یک دوره آموزشی برگزار شود.
- بشیتر بخوانید:
- توصیههای بهداشتی برای ذبح دام در آستانه عید قربان
معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: در مکانیسمهای معاونت آموزشی بعد از آماده شدن دوره، سعی میکنیم همه اساتید دانشگاه را ترغیب و تهیج کنیم تا این کورسآنلاین را ببینند و از معاونان فرهنگی و دانشجویی و آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی بخواهیم سالانه چند دوره از این کارگاهها را برگزار کنند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در خصوص بازگشایی دانشگاههای علوم پزشکی کشور گفت: فرآیندی در حال بررسی است که در سه سناریو در خصوص روند بازگشایی دانشگاهها (اگر ایپدمی از این بدتر شد، در همین شرایط باقی ماند و یا بهتر شد) تصمیم گیری شود تا بر این اساس ببینیم ترم آینده را با چه مشخصاتی باید مدیریت کرد.
حقدوست افزود: بنا است در مردادماه این سه سناریو، تهیه شود. یکی از راه کارهای جدی این است که تعداد دانشجویان جدیدالورود را در ترم مهر تا حد امکان کم کرده و در سنجش و پذیرش تعداد دانشجویان ورودی ترم مهر را به حداقل برسانیم. البته این تصمیم در دفترچه کنکور نیز وارد شده است و ورودیها بیشتر به سمت بهمن سوق داده میشود.
وی ادامه داد: در خصوص فارغالتحصیل کردن دانشجویان نیز تلاش ما بر فارغالتحصیلی زودتر است و تصمیم اخیر که رزیدنتها را یکماه و نیم زودتر شناسایی و فارغالتحصیل اعلام کنیم نیز بر همین اساس است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به جایگاه دانشگاههای نسل چهارم، بیان داشت: دانشجو و استاد ما باید آسیبهای اجتماعی را بشناسند و برای حل مشکلات راه حل ارایه دهند ما در جلسه معاونان آموزشی و فرهنگی و دانشجویی میخواهیم بگوییم برای دغدغهمند کردن دانشجو چه باید کرد.