بذرپاش: دیوان محاسبات از بیتالمال پاسداری خواهد کرد
رییس دیوان محاسبات گفت: محافظه کاری عمدهای در میان مدیران نهادینه شده که باید از بین برود همچنین مسئولان نباید به خاطر نزدیکی به پایان دولت یا مجلس و یا تازه کار بودن دولت یا مجلس، امور را روی زمین بگذارند که در این راستا دیوان محاسبات نیز به پاسداری از بیت المال به عنوان مهمترین وظیفه خود رسیدگی کرده و بر هیچ خطایی چشم نخواهد پوشید.
وی در ادامه دیوان محاسبات را از اصلیترین و مفتخرترین نهادهای نظارت مالی کشور دانست و گفت: این دیوان در حوزه نظارت کمترین خطا و بیشترین کارایی را داشته، اما همچنان مشکلات زیادی در کشور قابل رؤیت است.
رییس دیوان محاسبات کشور در ادامه با بیان اینکه حسابرسی عملکرد، اصلیترین راهبرد در حوزه فعالیت دیوان است، عنوان کرد: زمانی که دولت ضوابط بودجه را اعلام میکند، دیوان باید سریعا شاخصههای زمان بندی را نیز به آن اضافه کند همچنین باید پیگیری کرد تا دولت بودجه ریزی عملکرد خود را نیز ارائه کند که تا کنون چنین اقدامی از سوی دولتها انجام نشده است.
وی افزود: محافظه کاری عمدهای در میان مدیران نهادینه شده که باید از بین برود همچنین مسئولان نباید به خاطر نزدیکی به پایان دولت یا مجلس و یا تازه کار بودن دولت یا مجلس، امور را روی زمین بگذارند که در این راستا دیوان محاسبات نیز به پاسداری از بیت المال به عنوان مهمترین وظیفه خود رسیدگی کرده و بر هیچ خطایی چشم نخواهد پوشید.
بذرپاش در ادامه با بیان اینکه دیوان محاسبات برخط میتواند مسیری برای رسیدن به حسابرسی عملکرد و بهینه سازی آن ایجاد کند، اظهار داشت: راه اندازی نهضت قیمت تمام شده از مهمترین اقداماتی است که باید صورت گیرد و قیمت گذاری کالا و خدمات از ابتدای تولید آن تا پایان نظارت شود همچنین باید به گونهای رفتار شود که مردم احساس کنند دیوان محاسبات به عنوان ناظر مالی کشور میتواند گرهی از مشکلات آنها بگشاید.
رییس جدید دیوان محاسبات کشور ادامه داد: در این مسیر از ظرفیت عظیم نخبگان و جوانان استفاده میکنیم تا دیوان به جایی برسد که مردم نیز رفته رفته پشتیبان آن شوند.
وی در ادامه تفریغ بودجه را از اصلیترین انتظارات مجلس از دیوان محاسبات عنوان کرد و افزود: زمان بررسی بودجه نزدیک است و نمایندگان باید برای ارائه نظر در این حوزه، به گزارش تفریغ سال گذشته رجوع کنند از این رو باید این گزارشها دقیق و به موقع باشد.
رییس دیوان محاسبات کشور در پایان خاطرنشان کرد: چابک سازی، شفاف سازی، کارآمدسازی و اجتماعی سازی به معنای استفاده از ظرفیت مردمی برای امور نظارتی در دستور کار دیوان خواهد بود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *