صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پخش «نقالان علوی» از رادیو نمایش آغاز شد/«عباس میرزا» به عمارت روبرو رسید

۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۲:۵۱
کد خبر: ۶۴۰۹۹۱
تئاتر و عرصه هنر‌های نمایشی از ابتدای تیر ماه سال جاری و بعد از نزدیک به پنج ماه تعطیلی بار دیگر آغاز به کار کرد، هر چند بسیاری در ابتدا مخالف بازگشایی زودهنگام سالن‌های نمایش بودند، اما تماشاخانه‌های تئاتر مکلف شدند تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی میزبان مخاطبان باشند.

 - تئاتر و عرصه هنر‌های نمایشی از ابتدای تیر ماه سال جاری و بعد از نزدیک به پنج ماه تعطیلی بار دیگر آغاز به کار کرد، هر چند بسیاری در ابتدا مخالف بازگشایی زودهنگام سالن‌های نمایش بودند، اما تماشاخانه‌های تئاتر مکلف شدند تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی میزبان مخاطبان باشند.  

در این میان بسیاری از کارگردانان مطرح تئاتر از اجرا سر باز زدند، بسیاری از اجرا‌های مطرح و برخی دیگر از اجرا‌هایی که از حضور بازیگران چهره و سلبریتی‌ها بهره می‌بردند ادامه کار خود را به بعد از پایان بیماری کرونا منتقل کردند، اما در این میان برخی از کارگردانان جوان فرصت را غنیمت شمرده و آثار خود را روی صحنه بردند.  

«عباس میرزا» به عمارت روبرو رسید

نمایش «عباس میرزا» به نویسندگی و کارگردانیِ سیدمحمد سعیدی از هشتم مردادماه ۱۳۹۹ در عمارت روبرو روی صحنه می‌رود.

این اثر، با توجه به شیوۀ اجرایی و تک‌بازیگربودن آن، برای اجرا در روز‌های کرونایی، گزینۀ مناسبی است.

سیدمحمد سعیدی که سابقۀ بازی در نمایش‌های «پایان بازی» (کارگردان: افشین زمانی)، «معرکه در معرکه» (کارگردان: سهیل محزون)، «قربانگاه» (کارگردان: سیدمحمد مساوات) و نمایش‌های به زبان انگلیسی (به کارگردانیِ شیوا اردویی) را در کارنامۀ خود دارد، در «عباس میرزا» به نقش‌آفرینی می‌پردازد.

دیگر عوامل اجرایی این نمایش، عبارت‌اند از: مشاور کارگردان: شهاب رحمانی؛ مشاور نویسنده: پرنیا شمس؛ دستیار کارگردان: رضا رضایی؛ گرافیک: علیرضا گلدهی؛ موسیقی: حسین حسینی؛ طراح نور و صحنه: شهریار صولتی؛ عکاس: سارا عزت‌آبادی و روابط عمومی: ندا کاوندی.

فروش بلیت اینترنتیِ «عباس میرزا» در سایت تیوال آغاز شده است. این نمایش، از هشتم مردادماه از ساعت ۱۹ به مدت سی‌وپنج دقیقه در عمارت روبرو به نشانیِ تهران، خیابان انقلاب (شرق به غرب)، قبل از چهارراه ولیعصر، بن‌بست کیانپور، پلاک هفت روی صحنه خواهد رفت.

پخش «نقالان علوی» از رادیو نمایش آغاز شد

از شنبه چهارم مرداد ماه، پخش برنامه رادیویی «نقالان علوی» در رادیو نمایش آغاز شد.

علی بهرامی تهیه کننده برنامه رادیویی «نقالان علوی» ضمن اعلام این مطلب افزود: این برنامه درباره بخش رادیویی چهارمین جشنواره پرده خوانی و نقالی غدیر است که با همکاری رادیو نمایش و حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود.

این تهیه کننده رادیویی ادامه داد: نقالی یک هنر دیداری و شنیداری است و ما سعی کردیم تنظیمی از نقل‌هایی در مدح حضرت امیرالمومنین امام علی «ع» در بخش رادیویی این جشنواره بگنجانیم تا در دهه ولایت و امامت به این هنراسلامی- ایرانی بپردازیم با این توضیح که تلاش شده است جنبه‌های صوتی این آثار از جنبه‌های تصویری آن پررنگ‌تر باشد.

بهرامی عنوان کرد: در این برنامه دکترداوود فتحعلی بیگی، دکتراردشیر صالح پور، دکترمحمد حسین ناصر بخت و مرشد علی ناری به عنوان داور و کارشناس حضور دارند همچنین مجید رحمتی بازیگر تأتر و رادیو مجری برنامه «نقالان علوی» است.

وی در پایان تأکید کرد: دراین برنامه شرکت کنندگان در حضور داوران نقالی که در حد مقدور مناسب سازی برای شنیدن و پخش از رادیو شده است را اجرا می‌کنند و داوران نیز درباره هر اجرا نکات آموزشی خود را بیان می‌کنند.

«نقالان علوی» به تهیه کنندگی علی بهرامی، گزارشگری پریا جمالیان، صدابرداری فرزاد شریفی و هماهنگی میثم کریمی و منیره مازونی، از امشب چهارم تا ۱۶ مرداد ماه ساعت ۲۲:۳۰ از رادیو نمایش پخش می‌شود.

شماره ۷۶ «فصلنامه‌ تئاتر» منتشر شد

هفتاد و ششمین شماره‌ «فصلنامه‌ علمی‌ـ پژوهشی تئاتر» با سردبیری سیدمصطفی مختاباد منتشر شد. شماره ۷۶ «فصلنامه علمی‌ـ پژوهشی تئاتر» با سردبیری سیدمصطفی مختاباد زیر نظر دفتر پژوهش و انتشارات نمایش منتشر شد. عنوان مقاله‌هایی که در این شماره به چاپ رسیده عبارت است از:

ـ مفهوم مخاطب در آثار مارینا آبراموویچ با تکیه بر آراء موریس مرلوپونتی/ نویسندگان: لیلا سروندی/ شمس‌الملوک مصطفوی/ اسماعیل شفیعی

ـ مطالعه سنت و مدرنیته در نمایشنامه‌های باستان‌گرا از ۱۳۰۰ تا ۱۳۲۰ (با رویکردی جامعه‌شناسانه) / نویسندگان: امیررضا امیری‌دیلمانی/ محمدجعفر یوسفیان کناری

ـ تحلیل نشانه‌شناختی کارکرد‌های ارتباطی تبلیغی پوستر تئاتر در ایران (نمونه موردی: پوستر‌های تئاتر دهه سی شمسی) / نویسندگان: مریم مافی، مهدی کشاورزافشار

ـ بازخوانی انیمیسم بر جان‌بخشی عروسک براساس نظریه ادوارد برنت تیلور/ نویسنده: زهره بهروزی‌نیا

ـ اقتباس و اعتراض: طبیعت‌زدایی و برساخت‌گرایی پسامدرن در «لیر» ادوارد باند/ نویسنده: مهدی جاویدشاد

ـ مطالعه اصول بداهه‌پردازی براساس نظریه اجرا و چگونگی آن در تئاتر نان و عروسک/ نویسندگان: محمود عزیزی، سمیراسادات رنجبران‌طباطبایی، حامی علیزاده

شماره ۷۶ «فصلنامه تئاتر» ویژه بهار ۱۳۹۸با بهای ۱۲ هزار تومان برای علاقه‌مندان حوزه تئا‌تر منتشر و توزیع شده است.

تاریخ برگزاری مراسم جایزۀ بزرگ سرو اعلام شد

تاریخ برگزاری مراسم جایزۀ بزرگ سرو و تقدیر از فعالان حوزۀ تئاتر انقلاب و دفاع مقدس اعلام شد.

به‌گزارش روابط عمومی انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس، توحید معصومی مشاور عالی مدیرعامل انجمن با اعلام این خبرگفت: نتایج داوری آثار رسیده به دبیرخانۀ جایزه بزرگ سرو و اعلام کاندیداهای مورد نظر به‌زودی اعلام خواهد شد و ان‌شاالله در روز سه‌شنبه 14 مردادماه، مقارن با شب ولادت امام هادی (علیه السلام) شاهد برگزاری نخستین مراسم اهدای جایزۀ بزرگ سرو به برگزیدگان این رویداد فرهنگی هنری خواهیم بود.

معصومی افزود: این مراسم از ساعت 18:30 و در فضای باز تماشاخانۀ سرو، با رعایت کلیۀ پروتکل‌های بهداشتی و با حضور جمعی از مسئولان، مدیران فرهنگی هنری و شماری از پیشکسوتان تئاتر کشور برگزار خواهد شد.

جایزۀ بزرگ سرو، نخستین بار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح و به‌منظور تقدیر از فعالان حوزۀ تئاتر انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت برگزار می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *