صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هدفگذاری ۳۴۳ میلیون یورو کاهش ارزبری در چهار میز توسعه ساخت داخل صنعت خودرو

۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۴:۰۱
کد خبر: ۶۴۰۹۷۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
معاون امور صنایع وزارت صمت گفت: تاکنون دو میز تخصصی در حوزه صنعت مخابرات با کاهش ارزبری ۱۱۸ میلیون یورو و چهار میز تخصصی خودرو با کاهش ارزبری ۳۴۳ میلیون یورو برگزار شده است.

ـ بر اساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت صمت، مهدی صادقی نیارکی در نشست مشترک با نمایندگانی از انجمن تولیدکنندگان افزودنی‌های صنایع غذایی خواستار برنامه‌ریزی تشکل‌های تخصصی برای داخلی سازی محصولات وارداتی در صنایع غذایی شد.

معاون امور صنایع وزارت صمت در این نشست با اشاره به احصاء محصولات و تجهیزات وارداتی در صنایع مختلف صنعتی تصریح کرد: صنایع غذایی در کشور با توجه به اقدامات زیرساختی انجام شده، در شرایط مناسبی از نظر توسعه ساخت داخل قراردارد، اما در حوزه افزودنی‌ها باید زیرساخت‌های لازم برای داخلی سازی فراهم شود.

وی افزود: توسعه داخلی سازی در صنایع مختلف با برگزاری میز‌های تخصصی ساخت داخل با هدف بهم رسانی بین توانمندی‌ها و نیازمندی‌ها درسال گذشته کلید خورد و ما توانستیم با برگزاری ۱۱ میز تخصصی در صنایع راهبردی نظیر خودرو، مخابرات، فولاد و مس نیاز‌ها و توانمندی‌های صنعتی را بهم مرتبط کنیم.

معاون امور صنایع وزارت صمت تصریح کرد: تاکنون دو میز تخصصی در حوزه صنعت مخابرات با کاهش ارزبری ۱۱۸ میلیون یورو و چهار میز تخصصی خودرو با کاهش ارزبری ۳۴۳ میلیون یورو برگزار شده است.

صادقی نیارکی از برنامه ریزی برای برگزاری میز‌های ساخت داخل در صنایع لوازم خانگی، ماشین آلات و تجهیزات و همچنین خودرو خبر داد و گفت: پیشنهاد می‌شود میز تخصصی در صنایع غذایی در زیر بخش‌های مربوط به افزودنی‌ها که ارزبری بیشتری دارد با همکاری تشکل‌ها و تولیدکنندگان با هدف بهم رسانی نیاز‌ها وتوانمندی ها برگزار شود.

گفتنی است در این نشست نمایندگانی از تشکل‌های تخصصی تولیدکنندگان افزودنی‌های صنایع غذایی ضمن طرح دغدغه‌ها و چالش‌های مرتبط با این صنعت از برگزاری میز‌های توسعه ساخت داخل در صنایع غذایی استقبال کردند.

مشکلاتی نظیر تخصیص ارز مورد نیاز برای واردات مواد افزودنی در صنایع غذایی و همچنین وجود بروکراسی زاید اداری از جمله موضوعاتی بود که در این نشست به آن پرداخته شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *