صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

امیر صباحی فرد: سایت رادار سوباشی از مؤثرترین سایت‌های پدافندی در طول جنگ بود

۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۵:۱۶
کد خبر: ۶۴۰۵۹۶
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: سایت راداری سوباشی پدافند هوایی یکی از مؤثرترین سایت‌های پدافندی در طول هشت سال دفاع مقدس بود.

- امیر سرتیپ «علیرضا صباحی‌فرد» فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با گرامیداشت پنجم مردادماه سالروز حماسه سوباشی اظهار داشت: این سایت نوک پیکان حملات دشمن بود که بیش از ۱۵ استان کشور را پوشش می‌داد و برای این استان‌ها در جنگ تحمیلی اعلام وضعیت می‌کرد.

وی افزود: پدافند هوایی در طول هشت سال دفاع مقدس در همه عملیات‌هایی که انجام می‌شد، حضور فعال و بی‌بدیل داشت که از جمله این عملیات‌ها می‌توان به عملیات والفجر ۸ اشاره کرد که در این عملیات پدافند هوایی قدرتمند توانست بیش از ۷۰ الی ۸۰ فروند از انواع هواپیما‌های دشمن را سرنگون کند.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش ادامه داد: تجهیزات ما در طول هشت سال دفاع مقدس خیلی نادر بود و ما با همین تجهیزات نادر توانستیم این جنگ را به جلو ببریم.

امیر صباحی‌فرد با اشاره به اهمیت سایت رادار سوباشی در ایام دفاع مقدس یادآور شد: بیش از ۱۵۰ بار حمله ناموفق به سایت سوباشی قهرمان نشانه اهمیت این سایت برای ما و برای دشمن بود که هر بار حملات دشمن با غرش موشک‌های پدافند هوایی و سامانه‌های توپخانه‌ای ناکام ماند.

وی اضافه کرد: اهمیت این سایت برای دشمن به آن اندازه بود که فرمانده نیروی هوایی وقت عراق در رادیو بغداد اعلام کرد که اگر خلبان‌های ما قادر نباشند این سایت را مورد اصابت قرار دهند، افتخار نابودی این سایت باید نصیب خود من شود.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با اشاره به اتفاقات روز پنجم مرداد سال ۱۳۶۷ بیان کرد: از لحاظ چینش، تعداد افرادی که باید در اتاق عملیات سایت سوباشی حضور می‌داشتند هفت یا هشت نفر بود، ولی در آن چند روز که متقارن با عملیات مرصاد بود آن‌قدر شدت حملات افزایش پیدا کرده بود که برای مدیریت بهتر عملیات صحنه نبرد ۱۹ نفر از عزیزان پدافندی در سایت رادار در اتاق عملیات مشغول انجام وظیفه بودند و هنگامی که این سایت مورد اصابت قرار گرفت این ۱۹ نفر به شهادت رسیدند؛ ۱۹ نفری که با توجه به شرایط خاص منطقه می‌دانستند که نتیجه ماندنشان در اتاق عملیات به شهادت منجر خواهد شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *