صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رویا فروشی برای فریب هواداران/ سه دلیل برای تکذیب شایعه بازگشت برانکو به ایران

۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۱:۳۰
کد خبر: ۶۴۰۰۳۱
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
خبر مذاکره باشگاه‌های ایرانی برای بازگشت برانکو به ایران حسابی در فضای مجازی سروصدا کرده است، اما پشت پرده این شایعه چیست.

- بعد از موفقیت‌های تکرارنشدنی برانکو ایوانکوویچ در پرسپولیس و کسب سه قهرمانی متوالی در لیگ برتر و حضور در فینال لیگ قهرمانان آسیا این مربی کروات به دلیل عدم پرداخت مطالباتش از سوی مدیران وقت باشگاه قراردادش را فسخ کرد و از ایران رفت.

تنها مدتی بعد بود که وی با تیمی در لیگ عربستان قرارداد منعقد کرد و پس از آن هم به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال عمان انتخاب شد.

اما اخیراً اخباری در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است که مدیران یکی، دو باشگاه مطرح ایرانی در حال مذاکره با پروفسور برای بازگشت به ایران هستند‌؛ خبری که بیشتر از آن که رنگ و بوی واقعیت داشته باشد، شایعه به نظر می‌رسد.

اما با کمی بررسی به راحتی می‌توان این شایعه را از اساس تکذیب کرد؛ حداقل سه دلیل وجود دارد که این شایعات را بی اثر می‌کند: 

اول اینکه بر اساس اعلام رسمی، مالیات قرارداد برانکو در باشگاه پرسپولیس چیزی بیش از ۶ تا ٧ میلیارد تومان است که ظاهرا مسئولان این باشگاه‌ تعهد پرداخت آن را بر عهده گرفته‌اند و یکی از دلایلی که شاید برانکو بابت بازگشت به ایران نگران باشد، همین موضوع است.

مورد دوم به بحث مالی و هزینه استخدام برانکو برمی‌گردد که شاید اصلی‌ترین بخش هم باشد. آخرین قرارداد باشگاه پرسپولیس با برانکو چیزی حدود یک میلیون و ششصد هزار دلار بود که با احتساب قیمت سرسام‌آور و نجومی دلار چیزی بیش از ٣٠ میلیارد تومان می‌شود و بعید است هیچ‌کدام از باشگاه‌های غالباً دولتی و بعضاً خصوصی داخلی توان پرداخت چنین دستمزدی را داشته باشند.

و اما موضوع سوم به قرارداد و تعهد برانکو به فدراسیون و تیم ملی فوتبال عمان برمی‌گردد. از طرفی این قرارداد هم مبلغ بالایی دارد که در صورت فسخ، پروفسور باید غرامت بالایی بپردازد که آن هم بر عهده باشگاه به خدمت گیرنده است.

در هر حال ظاهراً همین دلایل برای زدن مهر تائید بر شایعه بودن این خبر کافی است و شایعه‌سازان باید به دنبال گزینه‌های دیگری برای سرگرم کردن هواداران‌ و علاقه‌مندان به فوتبال بروند.

پیش‌تر مدیران باشگاه‌های ایرانی هر زمان که به بن‌بست می‌رسیدند و به دنبال سرگرم کردن هواداران خود با خبرسازی بودند  تا پشت ضعف‌های مدیریتی خود پنهان شوند، اقدام به انتشار چنین شایعاتی می‌کردند.شایعاتی که بیشتر رویا فروشی برای هواداران از همه‌جا بی‌خبر است تا واقعیت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *