صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کرونازده ترین کشورهای جهان؛ چرا آمریکا، برزیل و هند کانون شیوع کرونا شدند؟

۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۱:۱۵
کد خبر: ۶۳۹۹۵۹
آمریکا، برزیل و هند در حال حاضر بیشترین آمار مبتلایان به ویروس کرونا را در جهان به خود اختصاص داده اند که شیوع این ویروس در آنها همچنان روندی صعودی دارد.

شیوع ویروس کرونا در جهان از ماه دسامبر سال ۲۰۱۹ آغاز شده و اکنون با گذشت حدود ۸ ماه از شیوع این ویروس تقریبا تمامی کشور‌ها در سطوح مختلف با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.

در حال حاضر کشور‌های آمریکا، برزیل و هند بیشترین شمار مبتلایان این ویروس را به خود اختصاص داده اند که گزارش‌ها حاکی از ادامه روند صعودی کرونا در آنهاست.

کرونا در آمریکا

آمریکا بیشترین شمار مبتلایان و قربایان ویروس کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است؛ ۴ میلیون و ۲۸ هزار و ۷۳۳ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده اند و ۱۴۴ هزار و ۹۵۸ نفر نیز بر اثر ابتلا به کرونا در این کشور جان خود را از دست داده اند.

در موج نخست شیوع ویروس کرونا، مقام‎های این کشور تدابیری را برای مقابله با این ویروس اتخاذ کرده و با پایین آمدن آمار ابتلا و بحران اقتصادی گسترده، مقام‎های دولتی و ایالتی پس از تنش‌های فراوان اقدام به لغو محدودیت‌ها کردند.

با گذشت مدتی از لغو محدودیت‌‎ها، بار دیگر شیوع کرونا در این کشور اوج گرفت و اکنون بسیاری از ایالت‌های آمریکا رکورد روزانه ابتلا به این ویروس را ثبت می‌کنند.

ایالت‌هایی مانند نیویورک و فلوریدا از بحران زده‌ترین ایالت‌های آمریکا در این زمینه به شمار می‌روند.

در بسیاری از ایالت‌های آمریکا که شمار بالایی از ابتلا و مرگ بر اثر کرونا را ثبت می‌کنند گزارش‌های فراوانی از کمبود تجهیزات پزشکی و محافظتی گزارش شده است.

«دونالد ترامپ»، رییس جمهور آمریکا، که بار دیگر نشست‌های خبری کرونایی را از سر گرفته، روز چهارشنبه اذعان کرد که وضعیت شیوع کرونا در این کشور بدتر خواهد شد.

در حالی که گزارش‌های بسیاری مبنی بر بالا بودن ارقام واقعی کرونا از آمار اعلام شده در آمریکا منتشر شده، مرکز کنترل و پیشگیری بیماری این کشور در جدیدترین خبر خود اعلام کرده که احتمالا آمار واقعی مبتلایان به کرونا درآمریکا ۱۰ برابر رقم‌های رسمی است.

بر اساس گزارش شبکه‌ «ای بی سی»، این خبر پس از بررسی نتایج تست پادتن کرونا در فاصله آخر ماه مارس تا اوایل می‌ اعلام شده است.

کرونا در برزیل

برزیل که در ماه‌های ابتدایی شیوع ویروس کرونا آماری نه چندان بالا از مبتلایان و قربانیان این ویروس را ثبت می‌کرد به یک باره به کانون اصلی شیوع این بیماری تبدیل شد.

در حال حاضر شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به ۲ میلیون و ۱۶ هزار و ۵۳۲ نفر رسیده و ۸۱ هزار و ۵۹۷ نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان باخته اند.

آمریکا و برزیل در حال حاضر علاوه بر شمار مبتلایان، بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از کرونا را نیز به خود اختصاص داده اند.

در برزیل ظرف کمتر از یک ماه، شمار مبتلایان به ویروس کرونا به ۲ برابر رسیده است.

طی روزهای اخیر مقام‎های برزیل اعلام کردند که آزمایش واکسن کرونای ساخته شده از سوی چین در این کشور آغاز شده است.

گزارش رسانه‌های برزیل نشان می‎دهد که ویروس کرونا به طور فاجعه باری در میان گروه‌های آسیب پذیر با وضعیت نامناسب مالی گسترش یافته است.

اتخاذ تدابیر محدود کننده شدید و قرنطینه افراد، مشکلات بسیاری را برای مردم برزیل پدید آورده و با این وجود انتقاد‌هایی مبنی بر عدم پاسخ هماهنگ به ویروس کرونا در برزیل وجود دارد.

کرونا در هند

در حال حاضر هند سومین کشور جهان از نظر شمار مبتلایان به ویروس کرونا به شمار می‌رود؛ یک میلیون و ۱۹۴ هزار و ۸۸۸ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند و ۲۸ هزار و ۷۷۱ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری جان باخته اند.

هند طی هفته‌های اخیر شاهد جهش شیوع ویروس کرونا بوده به گونه‌ای که در این کشور نیز مانند برزیل، شمار مبتلایان در کمتر از یک ماه به ۲ برابر رسیده است.

مقام‎های هند تدابیر محکمی را برای مقابله با شیوع ویروس کرونا اتخاذ کرده و جریمه‌هایی نیز برای نقض کنندگان این قوانین در نظر گرفته‎اند.

بر اساس گزارش «تایمز آو ایندیا»، در جدیدترین اقدام ضد کرونایی، مقام‎های هند روز چهارشنبه در شهر‌هایی که وضعیت آنها قرمز اعلام شده، قرنطینه کامل ۶ روزه را اجرایی کرده‎اند.

طی شبانه روز گذشته نیز این کشور با ۲۸ هزار و ۴۷۲ مورد ابتلا، بیشترین تعداد مبتلایان در طول یک روز را ثبت کرده است.

از زمان آغاز قرنطینه شهر‌ها در این کشور تاکنون ۴ ماه می‌گذرد و بسیاری از مراسم‌های مذهبی و سیاسی در این کشور تاکنون لغو شده‎اند.

دولت هند نیز تصمیم گرفته تا تدابیر مربوط به دورکاری کارمندان را تا ماه دسامبر تمدید کند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *