رضوانی: من الفبای واترپلو را از زنده یاد گروسی آموختم
وی افزود: منصور خان در همان دوران به همراه تیم خوزستان در چندین دوره رقابتهای قهرمانی کشور حضور یافت و نام خود را در آلبوم افتخارات نخستین نسل از قهرمانان حرفهای ورزش ایران ثبت کرد. پس از تشکیل تیم ملی گروسی جوان در سال ۱۳۴۲ به عضویت آن درآمد و به مسابقات بینالمللی هند و پاکستان اعزام شد.
رییس فدراسیون شنا تصریح کرد: اگرچه عناوین قهرمانی او متعدد است، اما از سوابق ورزشی وی به عنوان بازیکن تیم ملی میتوان به شرکت در جام عمران ترکیه و کسب مقام چهارمی بازیهای آسیایی سال ۱۹۷۰ در کشور تایلند اشاره کرد.
رضوانی با تجلیل از حسن سابقه گروسی خاطرنشان کرد: پس از آن دوران منصور گروسی به عنوان مربی در رشته واترپلو مشغول به فعالیت شد و در رقابتهای قهرمانی آسیا سال ۱۹۸۴ در چین برای نخستین بار با هدایت او تیم ملی واترپلو ایران به مقام سومی آسیا دست یافت. همچنین وی در بازیهای آسیایی سالهای ۱۹۸۶ و ۱۹۹۰ به عنوان سر مربی هدایت تیم ایران را به عهده داشت. گروسی پس از آن در بازیهای آسیایی سال ۱۹۹۴ به عنوان مدیر فنی، تیم ملی ایران را همراهی کرد.
وی در پایان اظهار داشت: به جرات میتوان اشاره کرد پس از انقلاب اسلامی، منصور گروسی مربی سه نسل از بازیکنان واترپلو کشور بود و خدمات ارزندهای به ورزش این کشور داشت و من الفبای واترپلو را از وی آموختم. درسالهای اخیر نیز وی به عنوان نماینده و ناظر فدراسیون در مسابقات گوناگون واترپلو حضور داشت و همواره برای پیشرفت و تعالی این ورزش در تلاش بود. همچنین میتوان از وی به عنوان یکی از قدیمیترین مدرسان شنای کشور یاد کرد.