صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد: چشم انداز صلح ترامپ برای القای امید به جوانان فلسطینی مسالمت‌آمیز بود

۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۳:۰۰
کد خبر: ۶۳۹۷۳۶
نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد با اشاره به چشم انداز صلح ترامپ، اظهار کرد: این امر برای ایجاد صلح و القای امید به جوانان فلسطینی برای آینده‌ای مرفه و مسالمت‌آمیز بوده است.

- کلی کرافت با حضور در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که با موضوع خاورمیانه و مساله فلسطین برگزار شد، اظهار کرد: ما بسیار نگران احیای ویروس کرونا در اسرائیل، کرانه باختری و غزه هستیم.

نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد در ادامه اظهاراتش بدون توجه به جنایات رژیم صهیونیستی و محاصره چندین ساله غزه، گفت: در طول ۶ ماه گذشته در غزه بیش از ۱۵ خودکشی و صد‌ها تلاش صورت گرفته است که اکثر قربانیان زیر ۳۰ سال هستند.

وی افزود: نزدیک به ۲ میلیون نفر در غزه زیر ۱۸ سال سن دارند و آن‌ها سزاوار یک آینده واقعی هستند، نه بدبختی که رهبران بی‌کفایت فعلی پیش روی آن‌ها گذاشته‌اند.

کرافت با بیان اینکه، حماس ۱۳ سال پیش در زمان به دست گرفتن قدرت از فتح و تشکیلات خودگردان فلسطین، صد‌ها نفر را کشت و زخمی کرد، گفت: آن‌ها از آن زمان تاکنون خشونت را برانگیخته‌اند و تا به امروز، صدای اعتدال و چشم انداز صلح و سعادت را برای مردم فلسطین ساکت کرده‌اند.

نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد حماس را به عنوان یک سازمان تروریستی نقش محوری در ایجاد ناامیدی در غزه خواند و بیان کرد: حماس وانمود می‌کند که به عنوان یک دولت عمل می‌کند در صورتی که از تاکتیک‌های ارعاب خشونت آمیز علیه هرگونه فرصت برای مطبوعات آزاد، جامعه مدنی و آزادی بیان استفاده می‌کند.

وی اظهار کرد: منشور حماس اینچنین می‌گوید که هیچ راه حلی برای مساله فلسطین وجود ندارد مگر از طریق جهاد.

کرافت افزود: از این رو آن‌ها مایل هستند مردم فلسطین را برای ناامیدی و درگیری همیشگی برای تحقق چشم انداز خشونت آمیز خود تسلیم کنند و آرزو‌های هژمونی حامیان مالی، چون رژیم ایران را محقق سازند تا اینکه آینده‌ای توام با صلح و سعادت را ایجاد کنند.

نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد ادامه داد: جای تعجب ندارد با گرفتار شدن در چنین چرخه جنونی، جوانان غزه امید خود را از دست داده‌اند.

کرافت گفت: بدترین موضوع این است که تهران برای اینکه شورا اجازه دهد ممنوعیت تسلیحاتی ایران برداشته شود، بدبختی‌ها و خونریزی‌ها، نه فقط در غزه بلکه در لبنان، سوریه، عراق و یمن را نگه دارد.

وی ادامه داد: احتمالا این جلسه و جلسات مربوط به خاورمیانه در ماه‌های آینده باید روی این تهدید بزرگ برای صلح و امنیت متمرکز شود.

نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد با بیان اینکه ما می‌توانیم درباره معناشناسی و قطعنامه‌ها بحث کنیم، اظهار کرد: این امر درست است، اما باید بر نحوه القای امید در جوانان غزه، کرانه باختری و اسرائیل تمرکز کنیم.

وی افزود: وضع موجود یک شکست است، ما باید در مورد چگونگی مسئولیت‌پذیری رهبران اسرائیل و فلسطین برای نشستن در میز مذاکره بحث کنیم.

کرافت با این ادعا که آنچه که چشم انداز صلح ترامپ نامید، برای ایجاد صلح و القای امید به جوانان دو طرف برای آینده‌ای مرفه و مسالمت‌آمیز بوده است، گفت: برخی عناصر برنامه ما را رد کرده اند، اما هیچ کس جایگزینی ارائه نداده است که هم واقعی و هم معتبر باشد.

نماینده آمریکا که تمام قطعنامه‌های شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره وضعیت فلسطین را نادیده گرفته است، اظهار کرد: در حقیقت، ما بیشتر به جای بحث در مورد راه‌های برقراری صلح و ترغیب فلسطینی‌ها برای آمدن به میز مذاکره، بحث بیشتر درباره واکنش‌های احتمالی تنبیهی علیه اسرائیل مشاهده کرده‌ایم. اگر نتوانیم طرفین را به طور مستقیم درگیر کنیم، جوانان در غزه، کرانه باختری و اسرائیل همچنان رنج خواهند دید.

کرافت افزود: از همه شما می‌پرسم، چه گزینه‌های دیگری در این مرحله باقی مانده است؟ آیا شورا باید ماه‌ها جلسات خود را با گفتن همین موارد ادامه دهد یا ما واقعا آماده هستیم که جهاد اسلامی و حماس مورد حمایت ایران را برای ایجاد هرج و مرج و مرگ، مهیا سازیم؟

وی ادامه داد: آیا ما آماده هستیم تا فضایی را ایجاد کنیم که در آن فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها بتوانند درگیری‌های خود را حل کنند؟ هیچ جایگزینی برای مذاکرات مستقیم بین دو طرف وجود ندارد.

نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد در پایان با اشاره به اینکه این شورا باید در پی دستیابی به صلح برای آینده بهتر فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها باشد، خاطرنشان کرد: این امر به معنای گفتگو با دلایل اصلی این درگیری و آشوبگران آن است. از این طریق، ما به اسرائیلی‌ها، فلسطینی‌ها و مردم در خاورمیانه کمک می‌کنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *