صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شیوع کرونا و افزایش خطر قحطی و گرسنگی در جهان

۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۱:۱۸
کد خبر: ۶۳۹۶۳۴
سازمان ملل هشدار داده در صورتی که اقدام به موقع صورت نگیرد تا پایان سال جاری میلادی، ۲۶۵ میلیون نفر در سراسر جهان با خطر قحطی مواجه خواهند شد.

- سازمان ملل درباره بیشترین افزایش فقر در جهان برای نخستین بار از دهه ۱۹۹۰ هشدار داد.

به گزارش پایگاه «ای بی سی»، بر اساس اعلام سازمان ملل، ۲۶۵ میلیون نفر در جهان تا پایان سال ۲۰۲۰ در صورتی که اقدامی صورت نگیرد، با فقر مواجه خواهند شد.

«مارک لوکوک»، رییس بخش امور بشردوستانه سازمان ملل، اخیرا خواستار اقدام کشور‌ها برای جلوگیری از وقوع چنین رویدادی شد.

این مقام سازمان ملل، خواستار جمع آوری ۱۰.۳ میلیارد دلار برای کاهش ویروس کرونا و اثرات مرگبار ناشی از آن به خصوص رکود جهانی و انحراف منابع بهداشتی شد.

«لوکوک» می‌گوید «این بزرگ‌ترین درخواست در تاریخ سازمان ملل به شمار می‌رود.»

به گفته این مقام سازمان ملل «با این سرمایه گذاری متوسط می‌توان از وقوع بدترین پیامد‌ها برای افراد آسیب پذیر شد.»

ماه مارس سازمان ملل برنامه بشردوستانه خود را برای مقابله با پیامد‌های کرونا در جهان آغاز کرد، اما تاکنون در رسیدن به اهداف خود موفق نشده و تنها ۱.۷ میلیارد دلار جمع آوری شده است.

بر اساس گزارش‌ «ای بی سی»، این برنامه سازمان ملل ۶۳ کشور را که آسیب‌هایی بر اثر ویروس کرونا دیده اند و پیش از این نیز با بحران‌های بشردوستانه موجه بوده اند در بر می‌گیرد.

«مارک لوکوک» در این باره می‌گوید «شکست کنونی در اقدام می‌تواند به انتشار ویروس کرونا در سراسر جهان کمک کند؛ و نسلی را با غم انگیزترین پیامد‌ها که قابل پیشگیری هستند مواجه سازد.»

این هشدار در حالی صورت می‌گیرد که موج دوم شیوع کرونا بسیاری از کشور‌ها را فرا گرفته و محدودیت‌های اعمال شده برای مقابله با آن تبعات اقتصادی بسیاری را در پی داشته است.

سازمان ملل پیش از این نیز درباره افزایش فقر در جهان همزمان با شیوع کرونا هشدار داده است.

بر اساس تحلیل‌های صورت گرفته بر روی اطلاعات جدید، ویروس کرونا احتمالا نخستین افزایش جهانی فقر را از سال ۱۹۹۸ و زمانی که رکود اقتصادی آسیا به وقوع پیوست، در پی خواهد داشت.

این تحلیل‌ها نشان می‌دهند که فقر جهانی (نسبتی از جمعیت جهان که زندگی روزانه خود را با کمتر از ۱.۹ دلار می‌گذرانند) از ۸.۲ درصد در سال ۲۰۱۹ به ۸.۶ درصد در سال ۲۰۲۰ افزایش خواهد یافت.

این به معنای آن است که شمار افراد فقیر از ۶۳۲ میلیون به ۶۶۵ میلیون نفر افزایش می‌یابد.

در همین حال سازمان ملل پیش بینی کرده است که رکود جهانی اخیر، روند سه دهه‌ای افزایش سطح زندگی در جهان را معکوس خواهد کرد و تا حدود ۴۲۰ میلیون نفر را در فقر شدید فرو می‌برد.

موسسه «تحقیق توسعه اقتصادی بین المللی» دانشگاه سازمان ملل نتایج تحقیقات خود را درباره تاثیر شیوع کرونا بر فقر در جهان منتشر کرده که نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد که رکود اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا، ۳۹۵ میلیون نفر دیگر را دچار فقر مطلق خواهد کرد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *