صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش ۱۵ درصدی مصرف بنزین در کشور

۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۶:۳۱:۰۱
کد خبر: ۶۳۹۶۱۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
رییس انجمن شرکت‌های زنجیره‌ای توزیع فرآورده‌های نفتی گفت: با افزایش تعداد مبتلایان به کرونا و وضع برخی محدودیت‌ها برای کاهش تردد، میزان مصرف بنزین در کشور با کاهش ۱۵ درصدی مواجه شده است.
ناصر رئیسی فرد در گفت‌وگو با میزان با اشاره به آخرین وضعیت میزان مصرف سوخت در کشور اظهار کرد: با افزایش تعداد مبتلایان به کرونا و وضع برخی محدودیت‌ها برای کاهش تردد، میزان مصرف بنزین در کشور با کاهش ۱۵ درصدی مواجه شده است.

رییس انجمن شرکت‌های زنجیره‌ای توزیع فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: با افزایش هشدار‌های ستاد مبارزه با کرونا، رعایت نکات بهداشتی از سوی مالکان خودرو در جایگاه بیشتر شده است و در این میان با وجود عدم حمایت شرکت پخش فرآورده‌های نفتی جایگاه داران اقدام به تهیه مواد ضدعفونی و دستکش‌های یکبارمصرف برای سوخت گیری ایمن کردند.
وی ادامه داد: مسئله بنزین دزدی از گذشته وجود داشته، اما طی هفته‌های گذشته روندی صعودی داشته است و این موضوع زیان فراوانی را به جایگاه داران تحمیل کرده است.

رئیسی فرد ادامه داد: بار‌ها از سوی جایگاه داران طرح مبنی بر اتصال کارت سوخت به کارت بانکی ارائه شده است، اما به دلیل اجرایی نشدن آن شاهد بنزین دزدی در جایگاه‌های سوخت هستیم.

رییس انجمن شرکت‌های زنجیره‌ای توزیع فرآورده‌های نفتی بیان کرد: افزایش کارمزد جایگاه داران در حد حرف مانده و با وجود افزایش هزینه‌های خدمت رسانی اقدامی برای افزایش کارمزد ۳ درصدی جایگاه داران صورت نگرفته است.

وی افزود: شرایط سختی برای جایگاه دارن سوخت ایجاد شده و با وجود احساس مسئولیت اجتماعی جایگاه دارن، فعالان این بخش در معرض حذف تدریجی از چرخه فعالیت هستند.

رئیسی فرد عنوان کرد: مشکلات اقتصادی جایگاه داران نیازمند افزایش کارمزد آن‌ها و یا پرداخت تسهیلات مالی برای احیای دوباره این بخش است.

رییس انجمن شرکت‌های زنجیره‌ای توزیع فرآورده‌های نفتی بیان کرد: بحث معطلی در جایگاه‌ها برای سوخت گیری به مشکلات کارت سوخت باز می‌گردد که در صورت جمع آوری کارت‌های سوخت و اتصال کارت سوخت به کارت بانکی روند سوخت گیری تسریع خواهد یافت.

وی افزود: افزایش تعداد جایگاه سوخت مشروط به اصلاح اقتصادی جایگاه دارن است و اگر افزایش جایگاه باعث افزایش خدمت رسانی و اشتغال شود اقدام مناسب است، اما باید به شرایط اقتصادی جایگاه دارن نیز توجه شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *