صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره): هیچیگاه یک سوم منابع کشور برای ایجاد اشتغال در اختیار کمیته امداد قرار نمی‌گیرد

۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۷:۱۱
کد خبر: ۶۳۹۰۵۶
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه حدود یک سوم کل بیکاران یا جامعه شبه بیکار کشور، محرومانی هستند که در جامعه مخاطب کمیته امداد قرار دارند، گفت: باتوجه به این موضوع هیچیگاه یک سوم منابع کشور برای ایجاد اشتغال در اختیار کمیته امداد قرار نمی گیرد.

- طبق گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفتگو در بخش ویژه «باسخنگویان» در خصوص بررسی عملکرد کمیته امداد با حجت الله عبدالملکی به صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.

عبدالملکی با اشاره به نشست مشترک کمیته امداد با معاون اول رییس جمهور در هفته گذشته گفت: در این نشست ویرایش سوم سند برنامه راهبردی عملیاتی اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) رونمایی و صحبت شد.

وی افزود: از سال ۹۶ که سال نخست برنامه ششم توسعه است، برنامه‌ریزی جدیدی را برای اشتغال محرومان شروع کردیم که این برنامه‌ریزی در قالب سند‌های راهبردی و عملیاتی تنظیم شد و سومین نسخه چهارشنبه گذشته و در نشست ذکر شده، رونمایی شد.

عبدالملکی با بیان اینکه حدود یک سوم کل بیکاران یا جامعه شبه بیکار کشور، محرومانی هستند که در جامعه مخاطب کمیته امداد قرار دارند، گفت: این در حالی است که هرگز یک سوم منابع کشور در اختیار کمیته امداد برای ایجاد اشتغال نیست.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: سال گذشته ۳۰ درصد از اشتغال ناخالص کشور و ۳۷ درصد از اشتغال خالص کشور را ایجاد کردیم درحالی‌که فقط نیم درصد از منابع بانکی در اختیار کمیته امداد قرار داشت.

عبدالملکی درباره جزئیات سند راهبردی عملیاتی توضیح داد: در این سند بر استفاده از بهره گیری از فعالان فضای کسب و کار تأکید شد که در چند گروه کارآفرینان حرفه ای، جهادگران کارآفرین، خیرین کارآفرین، موسسات مشاوره شغلی، آموزشگاه‌های فنی و حرفه ای، شهرک‌های صنعتی، پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان در ایجاد کسب و کار برای محرومین کمک خواهند کرد.

وی در ادامه از وجود ۹۶ گروه مخاطب اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) خبر داد و بیان کرد: بزرگ‌ترین گروه از میان این ۹۶ گروه، زنان سرپرست خانوار روستایی (دارای فرزندان یتیم) بی سواد و بدون مهارت و بدون ضمانت هستند که حتی امکان دریافت تسهیلات بانکی ندارند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) بیان کرد: در برنامه عملیاتی راهبردی برای این گروه‌ها برنامه‌ریزی‌های اقتصادی ویژه‌ای صورت گرفته است و این برنامه‌ها از سال ۹۶ با شیب ملایم در حال رشد است. کمیته امداد در طول پنج سال برنامه ششم توسعه، ۳۵۰ هزار شغل را هدف گذاری کرده بود، اما در سه سال نخست این برنامه ۴۹۳ هزار شغل سازماندهی کردیم یعنی ۴۱ درصد از کل برنامه‌ها در سه سال نخست جلو افتاد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *