صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نظارت جدی مجلس بر اجرای طرح مالیات بر خانه‌های خالی

۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۶:۰۳
کد خبر: ۶۳۸۷۷۵
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در حوزه مسکن موضوع مالیات بر خانه‌های خالی جزو موارد مهم است که می‌تواند به بهبود وضعیت اقتصادی کشور کمک کند.

- ایسنا نوشت: محسن علیزاده عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به مشکلات حوزه مسکن، ارز، خودرو و افزایش قیمت اجناس گفت: در همین حوزه مسکن موضوع مالیات بر خانه‌های خالی جزو مواردی است که می‌تواند به وضعیت اقتصادی در کشور کمک کند.

وی افزود: مسکن بخش عظیمی از معیشت مردم را به خود اختصاص داده است؛ به همین جهت لازم است از حوزه سرمایه‌ای خارج شود؛ مسکن یک کالای مصرفی است و باید به اندازه نیاز هر شخصی که در کشور زندگی می‌کند در دسترس باشد؛ متاسفانه عده‌ای از مسکن به عنوان سرمایه استفاده می‌کنند و با دلالی باعث افزایش قیمت و آشوب در قیمت‌ها می‌شوند.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: اگر بتوانیم نیاز‌های لازم زندگی مردم را که عمده آن مسکن است تامین کنیم شاید خیلی از مشکلات اقتصادی به این شکل حل بشود؛ اقدام اخیر مجلس در خصوص مالیات بر خانه‌های خالی با هدف عرضه ۲/۵ میلیون واحد خالی در کشور شکل گرفت؛ از سوی دیگر مالیات بر عایدی مسکن و سپس در مراحل بعد مالیات بر سایر بازار‌های سرمایه مانند بازار طلا، ارز و خودرو می‌تواند کمک کند تا اقتصاد کشور رونق بیشتری بگیرد.

علیزاده گفت: مجلس در این مراحل نظارت خود را خواهد داشت؛ یکی از وظایف مهم نمایندگان نظارت است؛ شاید به آن کمتر توجه شده، ولی در این دوره از مجلس نظارت را بیشتر مورد توجه قرار خواهیم؛ برای مثال در بازار سرمایه و بورس نظارت خود را با جدیت آغاز کردیم تا شاهد ساماندهی این حوزه نیز باشیم.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به مشکلات واحد‌های تولیدی عنوان کرد: موضوع بعدی که می‌تواند به وضعیت اقتصادی کمک کند دنبال کردن موضوع واحد‌های تعطیل شده یا نیمه تعطیل شده تولیدی است؛ باید به این واحد‌ها کمک کنیم؛ عمده مشکلات این واحد‌ها با برگزاری جلسات میان سه قوه حل می‌شود؛ خیلی از این واحد‌ها مقروض به بانک‌ها هستند که می‌توان با اقساط بندی و مشخص کردن اقساط به آن‌ها رونق دهیم تا به چرخه تولید بازگردند.

وی در پایان اضافه کرد: به هرجهت فکر می‌کنم با توجه به این جمله موارد می‌توانیم به چرخه اقتصاد کشور رونق بدهیم.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *