صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دومینوی افول رژیم صهیونیستی در سایه اوضاع نابسامان اقتصادی و اعتراضات داخلی

۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۰۴:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۳۸۶۵۸
رژیم صهیونیستی در پی مواجهه با بحران‌های متعدد، فروپاشی و نابودی را بسیار به خود نزدیک می‌بیند.

افکار عمومی جهان تصور می‌کنند که رژیم صهیونیستی تحت حمایت‌های گسترده و عمیق آمریکا قرار دارد و حمایت‌های کشورهایی مانند آمریکا تضمین حیات صهیونیست‌هاست اما عوامل دیگری در صحنه معادلات و تحولات جهان وجود دارد که چه بسا از جنگ ویرانگرتر هم باشد.

اکنون با وجود همه تحولات و تغییراتی که در جهان شکل گرفته است، اتفاقاتی که در طول سالیان اخیر در درون رژیم صهیونیستی افتاده، نشانه‌های نابودی «اسرائیل» را پر رنگتر کرده است.

مردمی که با وعده‌های بزرگ راهی سرزمین‌های فلسطین شدند تا یک زندگی در سرزمین موعود! را زیر سایه رژیم صهیونیستی تجربه کنند، مدت‌هاست که در انتظار شرایط بهتری به سر می‌برند. اما با گذشت زمان، وضعیت این رژیم در فلسطین اشغالی، نه تنها بهبود نیافت، بلکه وخیم‌تر شد.

اوضاع رژیم اسرائیل در حالی رو به وخامت گراییده که کمک‌ها و حمایت‌های مالی و تسلیحاتی آمریکا و اروپا نتوانست آن «سرزمین رویایی» که در سر سران صهیونیست پرورش یافته و در میان ساکنان آن رواج پیدا کرده بود، شکل بدهد.

یهودیان سرتاسر دنیا با وعده‌ها و قول‌های سران صهیونیست فریب خوردند و راهی فلسطین اشغالی شدند و با ساکن شدن در این سرزمین غصبی، بزرگ‌ترین اشتباه تاریخی خود را مرتکب شدند.

بیش از ۷۰ سال است که صهیونیست‌ها فلسطین را اشغال کرده‌اند و در طول این سال‌ها هیچگاه نتوانستند به شرایط مطلوب زندگی دست یابند و چه بسا اگر در کشور خود باقی مانده بودند، زندگی بهتری را تجربه می‌کردند.

اوضاع نابسامان اقتصادی، بیکاری، ضعف شدید در مدیریت شیوع بیماری کرونا و فساد مالی و اقتصادی سران رژیم صهیونیستی که البته از حمایت‌های مالی و اقتصادی آمریکا و اروپا برخوردار است، نشانه‌های افول این رژیم است.

با توجه به شرایط داخلی رژیم صهیونیستی، برای نابودی آن نیاز به جنگ نیست؛ چرا که این رژیم مانند درختی پوسیده که درون آن را موریانه‌ها خورده و خالی کرده‌اند، در حال فرو ریختن است.

«سید حسن نصرالله»، دبیر کل حزب الله لبنان تعبیر جالبی از رژیم اسرائیل دارد.

«سید حسن نصرالله» در سال ۱۳۹۸ در گفت‎وگو با شبکه المنار گفت «از هر زمان دیگری در هدف قرار دادن مواضع دشمن قدرتمندتر هستیم و اسرائیل از خانه عنکبوت سست‌تر است.»

سخن سید مقاومت از یک سو قدرت بازدارندگی حزب الله و جبهه مقاومت را به رخ دشمن می‌کشد و از سوی دیگر تصویر واقعی رژیم سست بنیان صهیونیست‌ها را به جهان اسلام، مسلمانان و افکار عمومی به نمایش می‌گذارد.

در واقع شرایط برای رژیم اسرائیل به گونه‌ای پیش می‌رود که این کابینه غیر قانونی با عملکرد خود نابود شود.

رژیم صهیونیستی اکنون وضعیت مشابهی با آمریکای دوران «دونالد ترامپ» دارد؛ مردمی که در فلسطین اشغالی علیه کابینه بنیامین نتانیاهو به خیابان‌ها رفته، تظاهرات می‌کنند و نیرو‌های امنیتی و پلیس با آنها درگیر می‌شوند، به تبعیض‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی حاکم معترض هستند.

شرایط در فلسطین اشغالی به گونه‌ای رقم خورده که اکنون مهاجرت معکوس در میان مردم ساکن آغاز شده و سران صهیونیست با توجه به اوضاع حاکم در منطقه در اندیشه ایجاد مکانی دیگر برای ساکن کردن یهودیان در آن هستند.

«پاتاگونیا» نام یک منطقه بزرگ در جنوب «شیلی» و «آرژانتین» است که چندی است خبر کوچ صهیونیست‎ها به این منطقه، نام آن را بیش از پیش بر سر زبان‌ها انداخته است.

هدف از ایجاد یک کشور جعلی دیگر در منطقه «پاتاگونیا»، نشان خالی کردن فلسطین از وجود صهیونیست‌ها نیست، بلکه آنها می‌خواهند با این اقدام سرزمین دومی را برای خود مهیا کنند که در صورت نابودی اسرائیل در فلسطین که قطعی و نزدیک است، سرزمینی برای اسکان یهودیان داشته باشند.

قدر مسلم شرایط رژیم صهیونیستی روز به روز وخیم‌تر می‌شود و باعث این اتفاق نیز تقویت جبهه مقاومت در منطقه به ویژه جریان حزب الله لبنان، سوریه و انقلابیون انصارالله است.

سران صهیونیست متوجه شده‌اند که شرایط وخیمی دارند، دستپاچگی سران این رژیم نشانه خوبی است؛ نشانه‌ای که از سقوط و نابودی آنها خبر می‌دهد و نیازی به هزینه زیادی برای سرنگونی رژیم جنایتکار، کودک کش و جعلی اسرائیل نیست؛ سرنوشت این رژیم از درون تغییر خواهد کرد و به نابودی خواهد رسید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *