صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تغییر استاندارد استفاده نمک و شکر در مواد غذایی با همکاری «سازمان استاندارد»

۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۵:۱۳
کد خبر: ۶۳۸۴۲
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان: کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از تغییر استاندارد مصرف برخی افزودنی ها مانند نمک و شکر در مواد غذایی با کمک سازمان ملی استاندارد و صنایع غذایی کشور خبر داد.

فرید نیک بخت در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی میزان با بیان اینکه در حال به دنبال تغییر استاندارد مصرف برخی افزودنی ها در مواد غذایی با کمک سازمان ملی استاندارد و صنایع غذایی کشور هستیم، تصریح کرد: در واقع قرار است با کمک صنایع غذایی میزان نمک، قند و شکررا در محصولات غذایی کم کنیم.

وی در پاسخ به این سئوال که برنامه ریزی در حوزه صنایع غذایی برای بازنگری استانداردهای میزان قند، نمک و چربی در محصولات غذایی در چه مرحله‌ای قرار دارد و این امر چقدر تاثیر‌گذار است؟ پاسخ داد: تغییر استانداردهای میزان مصرف قند، نمک و چربی در محصولات غذایی همانطور که گفته شددر دستور کار قرار دارد، به طوری که می توان گفت این موضوع با جدیت در حال پیگیری است.

کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درباره همکاری با سایر نهادها و سازمان های ذی ربط در این حوزه نیز گفت: موضوع با همکاری وزارت بهداشت، صنایع غذایی، سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا ودارو و انجمن صنایع غذایی در حال پیگیری است تا از این طریق بتوان میزان قند، نمک و چربی در محصولات غذایی را کاهش داد.

نیک بخت در خاتمه تصریح کرد: در مجموع نتیجه همه بحث‌ها این است برای حفظ سلامت افراد و جامعه باید میزان نمک، شکر و قند در تمامی فراورده‌های غذایی کاهش یابد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *