صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کمیسیون صنایع مجلس از توضیحات خودروسازان قانع نشد

۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۴:۳۱
کد خبر: ۶۳۷۹۸۸
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت:کمیته‌ای متشکل از اعضای کمیسیون، خودروسازان، نمایندگان وزارت صمت، بانک‌ها و گمرک برای بررسی راه‌های برون رفت از مشکلات حوزه خودرو و اجابت مطالبه مردمی تشکیل شد.

- طبق گزارش خبرگزاری خانه ملت، حجتاله فیروزی، در تشریح نشست امروز عصر این کمیسیون برای بررسی وضعیت خودرو از نظر کیفی، عرضه و خدمات پس از فروش گفت: این جلسه با حضور مدیران عامل سایپا، ایران خودرو و خودروسازی بهمن و همچنین قطعه‌سازان و انجمن قطعه‌سازی برگزار شد.

وی ادامه داد: خودروساز‌ها در این جلسه اعلام کردند، آن‌ها در حال زیان دادن، هستند و قیمت تمام شده محصولات بیش از قیمت فروش است و سود خودروسازی تنها در جیب دلالان می‌رود.

فیروزی تصریح کرد: نمایندگان درباره کیفیت، خدمات پس از فروش، عرضه خودرو، نحوه ورود خودرو به بازار و مطالبات مردمی در این مورد انتقادات و سوالات خود را مطرح کردند و در ادامه خودروسازان وجود بخشی از مشکلات را به دلیل عدم نقدینگی کافی، سرمایه در گردش، تسهیلات گران قیمت بانکی، دخالت‌های مجموعه‌های مختلف در امور خودروسازان، عدم تامین ارز مورد نیاز برای واردات قطعات و ... دانستند.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به قانع نشدن نمایندگان نسبت به توضیحات خودروسازان درباره برخی دلایل بیان کرد: با وجود توضیحات اعضای کمیسیون، خودروسازان همچنان بر زیان‌دهی خود اصرار کردند بنابراین کمیته مشترک مجلس، خودروسازان، نمایندگان وزارت صمت، بانک‌ها و گمرک تشکیل شد.

وی افزود: قرار است، این کمیته بعد از بررسی‌ها راه‌های برون رفت از مشکلات حوزه خودرو و اجابت مطالبه مردمی را به کمیسیون صنایع و معادن ارائه کند.

فیروزی گفت: قطعه‌سازان هم در این جلسه انتقاداتی را نسبت به خودروسازان اعلام و مطرح کردند، در حالی که ما هزینه مواد اولیه و حقوق کارگران را به صورت نقد پرداخت می‌کنیم، اما مطالبات ما از خودروسازان با چندین ماه تاخیر وصول می‌شود و متضرر واقعی در این میان ما هستیم.

وی ادامه داد:یکی از پیشنهادات مطروحه در این جلسه که باید در کمیته مشترک بررسی شود، این بود که ما باید کل چرخه تولید را از ابتدا تا انتها بررسی کنیم تا مشخص شود مشکل اصلی در حوزه خودروسازی است یا قطعه‌سازان، واردکنندگان مواد اولیه، بانک‌ها و ارائه تسهیلات به آن‌ها بنابراین بعد از بررسی کل چرخه تولید تا فروش خودرو راهکار‌های لازم ارائه شود.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *