دبیر: در اتحادیه جهانی قدرت نداریم/ به راحتی کرسی خودمان را از دست دادیم
وی افزود: من اگر بخواهم چکیدهای از این صحبتها را مطرح کنم تا مردم در جریان اتفاقات ریز و درشت این ماجرا قرار گیرند این است که از ۶۰ میلیارد بدهی که از طرف حسابرس به اطلاع مجمع رسانده شده این است که خوشبختانه تاکنون ۳۱ میلیارد و پانصد میلیون تومان از این بدهیها تسویه حساب شده است و بسیاری از شرکتهای مسافرتی، داوران و خیلی از اشخاص حقیقی و حقوقی پولهای خود را دریافت کردهاند.
رییس فدراسیون کشتی تصریح کرد: نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان بدهی مالیاتی داشتیم و دو میلیارد دیگر هم از این بدهیها را پرداخت کردیم. همچنین نکته جالبتر اینکه ما در سال گذشته یک ریال بدهی مالیاتی نداشتیم و تمام آنها را به موقع دادهایم. البته بدهیهایی مانده که در همین رابطه جلساتی را با نمایندگان مجلس و کمیسیون اقتصادی دنبال میکنیم تا بتوانیم در اسرع وقت این موارد مربوط به بحث مالیاتی را مرتفع کنیم.
دبیر عنوان کرد: خیلی از دوستان عنوان میکنند بدهی مالیاتی مشکل چندانی نیست، اما در جواب آنها باید بگویم این مسئله اتفاقا خیلی هم مشکل بزرگی است. اکنون اگر پادرمیانی مسئولان وزارت ورزش نبود اکثر اعضا و کارمندان فدراسیون با مشکل ممنوع الخروجی و ممنوع المعامله رو به میشدند. بالاخره این موضع باید حل شود. متاسفانه در فدراسیون کشتی از حقوق مالیات کم کردهاند و آن را نریختهاند. تلاش میکنیم ظرف سه تا شش ماه این پروسه را جلو ببریم. نیاز داشتیم تا پس از یک سال گزارش بدهیم و دوم اینکه میزان بدهایی را که پرداخت و تسویه حساب شده اعلام کنیم. همچنین اجازه مجوز یک ساله من به اتمام رسیده و اگر از یکم مرداد به بعد میخواستم کاری انجام دهم دیگر مجوزی نداشتم. از طرفی، چون استانداری برگزاری هر نشستی را ممنوع کرده است از سوی وزارت ورزش تصمیم به این گرفته شد تا این مجمع و وبینار به صورت آنلاین برگزار شود.
وی افزود: تنها مسئلهای را که خیلی دوستان و هیئتهای استانی به آن رأی دادند و هم برخی هیئتها راجع به این موضوع موضوعاتی را مطرح کردند بحث مربوط به خانه کشتی بود، زیرا پیمانکار به صورت هبه این را ساخته است ولی متاسفانه نمیآید تحویل بدهد. به همین دلیل ما از طریق مبادی قانونی و وزارت ورزش هم مذاکره و هم مکالمه موضوع را دنبال کنیم. چون متعلق به فرد نیست بلکه متعلق به خانواده بزرگ کشتی است.
رییس فدراسیون کشتی در مورد مدال مشترک کمیل قاسمی گفت: ما جایگاه مهمی در اتحادیه جهانی نداریم و بهتر است آنهایی بیایند و جواب بدهند که میدان را خالی کردند. ما با هزینه زیاد توانستیم این جایگاه را به دست بیاوریم و آن جایگاه متعلق به فرد نبوده بلکه متعلق به خانواده بزرگ کشتی بوده است. ای کاش امروز بیایند و جواب بدهند چرا این جایگاه را خالی کردند. فدراسیون کشتی این قدرت را ندارد تا موضوع مربوط به کمیل قاسمی را توافق کند. اگر ما قدرت داشتیم خیلی مسائل دیگر را هم حل میکردیم. اتحادیه جهانی کشتی قانونی را مربوط به نفر اول و دوم اتخاذ کرده است که این قانون در گذشته وجود نداشته است. هیچ قانونی در گذشته وجود ندارد که اگر نفرات اول و دوم دوپینگی شدند مدال طلا به نفرات بعد از آنها برسد.
دبیر خاطرنشان کرد: بدون تعارف بگویم اتحادیه جهانی نه با ما مذاکرهای داشته و نه نامهنگاری با ما انجام داده است. ما هم مانند دیگران زمانی که در سایت خودشان این خبر را گذاشتند مطلع شدیم. اگر کرسی خودمان را از دست نمیدادیم اکنون راحت میتوانستیم راحت با آنها در مورد موضوع کمیل قاسمی صحبت کنیم.
وی افزود: در سال ۱۹۹۶ آتالانتا مدال طلای عباس جدیدی را از گردن او در آوردند و همگان این موضوع را مشاهده کردند. من در ان زمان ۱۷ یا ۱۸ سال سن بیشتر نداشتم و با شنیدن این خبر اشک زیادی ریختم. واقعا این موضوع هنوز از ذهن ما پاک نشده است، زیرا به راحتی مدال طلا را از ما گرفتند. چه ورزشکارانی مانند علیرضا حیدری، علیرضا رضایی، منصور بزرگر و خیلیهای دیگر در المپیک مدال طلا نگرفتند. اکنون برای نخستین بار است که این اتفاق رخ داده و خدا محبت کرد با پیگیریهای فراوان کمیته ملی المپیک به مدال طلا رسیدیم. در المپیک کسب هر مدالی باعث ارتقای جایگاه یک کشور میشود و نمیدانم این چه مسائلی است که دوستان در مورد آن موضوعاتی را مطرح میکنند. کمیته بینالمللی المپیک شب گذشته نامهای را به کمیته ملی المپیک فرستاده مبنی بر اینکه هنوز جواب آزمایش نفرات اول و دوم در مورد پاسخ آزمایش دوم آنها هنوز مشخص نشده است. ما باید پیش خدا جوابگوی خیلی دیگر از اتفاقات باشیم. در کشتی حرفهای زیادی برای گفتن داریم اما در حوزه تصمیمات جایگاه چندانی نداریم.
- ارائه گزارش از عملکرد مالی یک سال گذشته فدراسیون کشتی