صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

داستان فداکاری‌های مادر اولین شهید زرتشتی در کتاب «تابنده»

۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۰:۱۶
کد خبر: ۶۳۷۹۴۸
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
یک نویسنده کتاب گفت: کتاب «تابنده» زندگی مادر شهید کامران گنجی اولین شهید زرتشتی را بیان می‌کند، در فصل‌های ابتدایی کتاب به دوران کودکی تابنده گنجی پرداخته شده و در ادامه به فعالیت‌ها و سخت کوشی زنی تنها و درد کشیده که با استقامت و صبر آینده‌ای روشن را برای خود رقم زده را بیان نموده است.

حسین گلدوست در گفت‌وگو با پیرامون مضمون و موضوع کتاب «تابنده» گفت: داستان کتاب «تابنده» درباره زندگی مادر اولین شهید زرتشتی است. تابنده گنجی زندگی پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته و موفقیت‌های قابل توجهی را به دست آورد.

وی در مورد بخش‌های اولیه کتاب «تابنده» ابراز کرد: کتاب «تابنده» زندگی مادر شهید کامران گنجی اولین شهید زرتشتی را بیان می‌کند، در فصل‌های ابتدایی کتاب به دوران کودکی تابنده گنجی پرداخته شده و در ادامه به فعالیت‌ها و سخت کوشی زنی تنها و درد کشیده که با استقامت و صبر آینده‌ای روشن را برای خود رقم زده را بیان نموده است.

گلدوست مهمترین فصل کتاب «تابنده» را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: بی شک مهمترین بخش کتاب «تابنده» مربوط به زمان شهادت شهید کامروان گنجی است، او به همراه سایر هم رزمانش در جبهه‌های غرب ایران در روز‌های ابتدایی حمله رژیم بعثی عراق راه را بر دشمن بسته و اجازه ورود دشمن به خاک کشور را نداده بودند، کامران گنجی به همراه سایر همرزمان سپاهی و ارتشی تلاش فراوانی برای مبارزه با دشمن کرد و در نهایت با برخورد گلوله خمپاره به سرش به شهادت می‌رسد، مادرش که پس از فوت همسر سرپرست خانواده بود به یکباره غم فرزند شهید را متحمل شد، این در حالی بود که وی شرایط اقتصادی مناسبی نداشته و به نوعی با نگرانی و چالش رو به رو شده بود.

وی به زندگی تابنده گنجی اشاره و اظهار کرد: تابنده پس از شهادت فرزند اولش گویی تنها تکیه گاه خود را پس از همسر از دست می‌دهد و این موضوع باعث افسردگی و ناامیدی او می‌شود، به گفته خودش زمانی که همه در‌ها را به سوی خود بسته دید با پناه بردن به خدا و در پیش گرفتن عبادت به زندگی بازگشت و تلاشی وافری برای زندگی موفقیت و آرامش دختران خود در پیش گرفت، او پس از مدتی پرستار شده و در بیمارستانی مشغول بکار شد تا علاوه بر تامین مخارج خدمات بسیاری را به جامعه ارائه کند.

وی داستان زندگی کتاب «تابنده» را مورد بررسی قرار داد و تاکید کرد: کتاب «تابنده» داستانی آموزنده و حقیقیتی از زندگی مادر شهیدی است که در کوران حوادث قرار گرفته بار‌ها به زمین می‌خورد، اما هر بار به نیروی معنوی و اتکا به خداوند صبر را پیشه کرده و به راه خود ادامه می‌دهد، تبدیل شدن به یک انسان مفید برای جامعه یک نکته ارزشمند است که در کتاب «تابنده» بار‌ها به آن اشاره شده است.

وی پیرامون جذابیت کتاب «تابنده» ابراز کرد: کتاب «تابنده» نکته‌ای جذاب در خود دارد و آن هم روایت حقیقی و صادقانه یک مادر است، من معتقدم او می‌تواند برای افراد جامعه الگو باشد، زیرا جنبه سخت کوشی را در خود نهفته دارد، تلاش او در حوزه کاری نیز ستودنی است، وی در بسیاری از موارد فعالیت اجتماعی خود را بدون چشم داشت به حقوق و مزایای ادامه می‌داد.

گلدوست به تلاش‌های اجتماعی تابنده گنجی اشاره و بیان کرد: حضور تابنده گنجی در جمع‌های محیط زیستی برای پاک کردن کوهستان از زباله‌های انسانی رویکردی ارزشمند بود که نشان می‌دهد او در مقابل چالش‌هایی که بعد شهادت فرزند شهید متحمل شده بود موفق عمل نموده و از اهداف درست خود ذره‌ای عقب نشینی نکرده است.

وی پیام کتاب «تابنده» را مطرح و تصریح کرد: سخت کوشی و تلاش تابنده گنجی در برهه‌های مختلف زندگی مهم است، فردی که بدون در نظر گرفتن منافع شخصی خود حرکت نمود و منافع عمومی را بر منافع خود ترجیح داد. صبر شکیبایی و سخت کوشی همگی خصایص تابنده گنجی بود که در اخلاق انسانی هم رویکردی گران مایه محسوب می‌شود، او تلاش وافری در زمینه پرورش این اخلاق در خود انجام داد و سر انجام سربلند شد.

گلدوست پیرامون نحوه نگارش کتاب «تابنده» خاطر نشان کرد: کتاب «تابنده» را به صورت خطی نوشتم و راوی خود بیان کننده داستان کتاب است. کتاب «تابنده» حاوی خاطرات ارزشمند یک مادر شهید است و این امر نشان می‌دهد که همه اقشار و اقلیت‌ها برای سربلندی ایران در کنار اکثریت ایستاده و یک وجب از خاک کشور را به بیگانه ندادند و در غیاب فرزندان شهید خود زندگی در راه درست ادامه داده و هرجا توان داشتند به آبادانی و خدمت به خلق پرداختند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *