کشت گندم دوروم در کشور توسعه مییابد
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: ایران با توجه به محدودیت منابع آبی و شرایط آب و هوایی مزیت نسبی زیادی به کشت گندم دوروم و تولید ماکارونی دارد.
وی افزود: نظر به این که متوسط پروتئین گندم دوروم ۱۲ درصد است با قرار گرفتن در سبد غذایی، میتواند بخش قابل توجهی از انرژی مورد نیاز مردم از طریق ماکارونی تامین شود.
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: برای توسعه کشت و تولید گندم دوروم نیاز به همکاری و مشارکت کشاورزان، کارخانههای ماکارونی، بانک کشاورزی همراه با حمایتهای وزارت جهادکشاورزی است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *