صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعمال محدودیت‌های عددی و روزانه صید در کشور/ در نظر گرفتن اهمیت معیشت مردم در دستورالعمل شکار پرندگان

۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰:۵۵
کد خبر: ۶۳۷۸۰
خبرگزاری میزان: مدیرکل دفتر مدیریت شکار سازمان محیط زیست کشور با اشاره به در نظرگرفتن محدودیت های عددی و روزانه برای صید با توجه به وضعیت خشکسالی در کشور گفت: در برخی از استان های شمالی و جنوبی معیشت برخی از افراد وابسته به شکار پرندگان است لذا در دستورالعمل شکار پرندگان در سال جاری تدابیر کافی در این مورد اندیشیده شده است.
علی تیموری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی میزان، با اشاره به ابلاغ دستورالعمل صید در ابتدای ماه جاری، به وجود خشکسالی در برخی از استان ها اشاره کرد و افزود: در برخی از استان ها برای صید محدودیت هایی از نظر تعداد و روز در نظر گرفته شده است، اما این محدودیت به گونه ای نیست که علاقه مندان به صید آبزیان نتوانند از این امکان بهره‌مند شوند.

وی با تاکید بر این که در هیچ یک از استان های کشور معیشت مردم وابسته به شکار گونه های جانوری نیست، عنوان کرد: این در حالی است که در برخی از استان های شمالی و جنوبی موارد معدودی وجود دارد که تا حدی معیشت برخی از افراد وابسته به شکار پرندگان است.

تیموری ادامه داد: سار و سُهره در استان های جنوبی و پرندگان شکاری در استان های شمالی از جمله پرندگانی هستند که برای تامین معیشت مردم شکار می شوند.البته ما برای دلیجه و هوبره محدودیت های زیادی قائل هستیم.

وی با انتقاد از این که در برخی موارد تامین معیشت از طریق شکار پرندگان به سمت تجارت سوق می یابد، گفت: نمونه چنین شهرستان هایی فریدونکنار است که در دستورالعمل تنظیم شده در این زمینه برای نمونه های در معرض انقراض تدابیر کافی اندیشیده شده است، زیرا بر اساس کنوانسیون تنوع زیستی اگر پای تامین معیشت در میان باشد، حتی در مورد گونه های در معرض خطر نیز شکار می تواند انجام شود.

مدیرکل دفتر مدیریت شکار سازمان محیط زیست کشور با بیان این که این شرایط در سال جاری نیز صادق است، گفت: بر اساس بررسی های انجام شده در استان هایی که معیشت مردم وابسته به شکار پرندگان است، به ویژه استان های شمالی و با در نظر گرفتن امکان هایی که کنوانسیون های بین المللی به سازمان محیط زیست داده است در مورد دستورالعمل شکار پرندگان اقدام کرده ایم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *