صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

درخواست اعتبار مازاد برای ضدعفونی روزانه ۱۵۰ ایستگاه پسماند

۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۷:۳۸
کد خبر: ۶۳۷۲۷۴
ناوگان جدید حمل پسماند‌های بیمارستانی با حضور شهردار تهران و با هدف افرایش بهداشت و میزان امحای صحیح پسماند‌های این بخش رونمایی شد.

- بنا به اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری تهران، پیروز حناچی، شهردار تهران امروز دوشنبه -۲۳ تیر- در آیین رونمایی از ناوگان جدید حمل پسماند‌های بیمارستانی سازمان مدیریت پسماند شهر تهران گفت: پسماند‌های بیمارستانی یکی از مهمترین بخش‌های پسماند در تهران است که در شرایط کرونایی افزایش پیدا کرده است و در حال حاضر روزانه بیش از ۱۰۰ تن از این گونه پسماند جمع و امحاء می‌شود. امروز بخشی از تجهیزات نو شده که این امر برای افرایش بهداشت و امحای صحیح پسماند‌های بیمارستانی است.
 
حناچی در تشریح مراحل عملیاتی پسماند بیمارستانی گفت: بخش ضدعفونی کردن و بی خطر کردن در خود بیمارستان‌ها انجام می‌شود، اما دفن صحیح بخش دیگری از مرحله است که بر عهده شهرداری تهران است. بر اساس روال کار، پسماندی که شهرداری از بیمارستان تحویل می‌گیرد باید در اتوکلاو‌ها ضدغفونی شده باشد و مابقی کار بر عهده شهرداری است.
 
بر اساس این گزارش در این آیین از ۴۰ دستگاه خودرو حمل پسماند رونمایی شد و ۱۵ دستگاه نیز نوسازی شده است. در مجموع ۵۵ دستگاه حمل زباله‌های بیمارستانی در تهران وجود دارد.
 
درخواست اعتبار مازاد برای ضدعفونی روزانه ۱۵۰ ایستگاه پسماند
 
علیرضا زالی، معاون وزیر بهداشت و فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران نیز در این آیین گفت: بخش مهمی از خدمات شهری که در دوران کرونا بسیار خوب درخشید کارگران و مدیران فعال در عرصه پسماند و بخش‌های خدماتی تهران بودند. به گفته او سیستم دفع پسماند به گونه‌ای بوده که تا کنون هیچ شواهدی مبنی بر کانون سرایت کرونا از پسماند نداشته ایم.
 
او ادامه داد: کمترین میزان ابتلاء به کرونا در بخش‌های خدماتی، در حوزه پسماند بوده است، همچنین قدر مطلق ابتلاء در بهشت زهرا، حمل و نقل و پاکبان‌ها نسبت به نرم جهانی بسیار کمتر بوده است.
 
زالی گفت: مجموعه پسماند یک زنجیره پیچیده در کلانشهر تهران دارد و تلاش شده خدمات پایه‌ای بهداشت در آن رعایت شود.
 
او درباره افزایش حجم تولیدی زباله‌های عفونی با شیوع بیماری کرونا گفت: در پسماند شهر تهران با افزایش ۶۴ هزار تنی مواجه شدیم که البته با مداخله در مبداء بسیاری از مشکلات حل می‌شود. 
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران با اشاره به درآمد پایدار شهرداری تهران گفت: نکته مهمی کاهش شدید درآمد‌های اختصاصی شهرداری تهران و در مقابل افزایش هزینه‌های غیرمترقبه ناشی از کرونا است که فشار مالی زیادی به شهرداری وارد کرده است. شهرداری نیازمند یک بودجه جداگانه است که باید برای انجام امور شهر به آن اختصاص داد.
 
او ادامه داد: سازمان پسماند باید روزانه ۱۵۰ ایستگاه بازیافت را ضدعفونی کند؛ برای این هزینه‌ها تقاضای بودجه‌ای جداگانه از ستادمقابله با کرونا کرده ایم چراکه شهرداری نیازمند این اعتبار است.
 
این مراسم با حضور مجتبی یزدانی، معاون خدمات شهری شهرداری تهران، ناهید خداکرمی، عضو شورای شهر تهران، سعید خال، رئیس سازمان بهشت زهرا و آرش میلانی حسینی، عضو شورای شهر برگزار شد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *