تحولات انگلیس؛ افزایش نرخ خودکشی در زندان‎ها، اجباری شدن پوشیدن ماسک

۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۶:۳۹
کد خبر: ۶۳۶۸۷۷
انگلیس پس از مواجه با چالش جدی کرونا، دیگر مسائل مهم به ویژه برگزیت و مذاکرات با اروپا را در حاشیه قرار داده است.
تحولات انگلیس؛ افزایش نرخ خودکشی و خودآزاری در زندان ها، اجباری شدن پوشیدن ماسک در فضا‌های بسته در حالی که براساس برنامه‌های تعیین شده، انگلیس می‌بایست در روز‌ها و هفته‌های جاری به موضوع خروج از اتحادیه اروپا رسیدگی می‌کرد، «لندن» در حال حاضر بر چالش جدی «کرونا» متمرکز شده است.

- آمار کرونا در انگلیس: انگلیس به عنوان نهمین کشور کرونازده جهان و مرگبارترین کشور قاره اروپا تاکنون ۴۴ هزار و ۷۹۸ مورد مرگ و میر ناشی از کرونا را ثبت کرده است؛ ضمن اینکه تاکنون ۲۸۸ هزار و ۹۵۳ انگلیسی به این بیماری مبتلا شده اند.

- افزایش میزان خشونت و خودآزاری در زندان‌های انگلیس: اعمال قرنطینه و محدودیت در زندان‌های انگلیس سبب شده تا میزان خشونت و خودآزاری در این مراکز افزایش پیدا کند.
 
اعمال محدودیت‌های مذکور سبب شده تا زندانیان دستکم ۲۳ ساعت از شبانه روز را در سلول‌های خود بمانند.
 
کارشناسان بهداشت روان می‌گویند «حضور طولانی مدت زندانیان در سلول ها، آن هم در شرایطی که مردم به زندگی عادی بازگشته اند، سبب بروز عصبانیت و خشم زندانیان شده است.»

وزارت دادگستری انگلیس مجددا وعده داد از ازدحام زندان‌ها طی هفته‌های آینده بکاهد. این وعده در حالی مطرح می‌شود که این وزارتخانه پیشتر نیز خبر از آزادی هزاران زندانی با هدف کاهش جمعیت زندان‌ها داده بود. اما در نهایت کمتر از ۱۰۰ زندانی آزاد شدند.

دو سوم جمعیت زندانی در انگلیس بیش از سه ماه در سلول انفرادی بوده اند؛ این امر سبب آسیب جدی روانی این افراد و افزایش میزان خشونت و خودآزاری در زندان‌ها شده است؛ اعمال محدودیت‌ها در زندان‌ها از طریق لغو ملاقات زندانیان با بستگانشان نیز سبب بروز مشکلات روحی شده است.

اداره زندان‌های انگلیس، اعمال این محدودیت‌ها را در کنترل شیوع بیماری در زندان‌ها موثر اعلام کرده و تاکید کرد که یان محدودیت‌ها ادامه می‌یابند.

- اجباری شدن پوشیدن ماسک در انگلیس: بنابر گزارش‌های خبری، «بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس هفته آینده از پارلمان این کشور می‌خواهد تا پوشیدن ماسک را اجباری کند.

روزنامه «تایمز» با استناد به یک مقام رسمی کابینه نوشت «پوشیدن ماسک برای چند هفته در فضا‌های داخلی اجباری خواهد شد؛ در حال حاضر پوشیدن ماسک در حمل و نقل عمومی و بیمارستان‌های انگلیس اجباری است.»

دولت جانسون به دلیل ناتوانی در مقابله با شیوع کرونا زیر فشار انتقادات جدی قرار دارد. وی همزمان با دو بحران اقتصادی و برگزیت نیز مواجه است.

- فقط ۱۲ درصد انگلیسی‌ها خواهان بازگشت به زندگی عادی پیش از کرونا هستند: براساس بررسی‌های انجام شده تنها ۱۲ درصد از مردم انگلیس خواهان بازگشت به زندگی عادی پیش از کرونا هستند.
 
این تحقیقات نشان می‌دهد، مردم انگلیس برای دوران پس از کرونا سه اولویت مهم دارند؛ افزایش بودجه سرویس سلامت همگانی، پیشتیبانی بیشتر از افراد داری مشکلات روحی و روانی، بهبود شرایط اقتصادی.
- تغییر حالات روانی مردم انگلیس و رشد مشکلات روانی: بررسی‌ها نشان می‌دهد حالات روانی مردم انگلیس در زمان اعمال قرنطینه و محدودیت‌های کرونایی شاهد تغییرات منفی بوده و آنها به شکل قابل ملاحظه‌ای اضطراب و بی حوصلگی، سردرگمی به دلیل پیام‌های متناقض دولت و عصبانیت از عدم رعایت قرنطینه توسط سیاستمداران را تجربه کرده اند.

گزارش‌ها همچنین از افزایش مشکلات بهداشت روان در میان نوجوانان و بزرگسالان حکایت دارند؛ از هر ۱۰ جوان انگلیسی ۶ نفر دچار استرس و اضطراب هستند و تقریبا نیمی از افراد ۱۶ تا ۲۴ بدون سابقه مشکلات روحی، علائم بالای افسردگی را گزارش کرده اند.

۸۰ درصد نوجوانان و بزرگسالان بر این باورند که شیوع کرونا سبب وخامت اوضاع روحی آن‌ها شده است؛ احساس تنهایی و انزوا موضوعی است که انگلیسی‌ها به شدت از آن رنج می‌برند.

- وخامت سوءتغذیه در کودکان انگلیسی: تقریبا ۲ هزار و ۵۰۰ کودک انگلیسی در ۶ ماهه نخست سال ۲۰۲۰ به دلیل سوءتغذیه در بیمارستان بستری شدند؛ این میزان در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال گذشته دو برابر افزایش داشته است.

مقام‌های انگلیس این آمار را شوکه کننده نمی‌دانند؛ آنها می‌گویند در حالی که میلیون‌ها انگلیسی برای تهیه غذا تلاش می‌کنند، تعداد کودکان فقیر دچار سوءتغذیه دو برابر شده است.

براساس گزارش‌های ماه می، تقریبا یک پنجم خانواده‌های دارای کودک در انگلیس به غذای کافی دسترسی نداشتند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *