راهکارهای پیشگیری و مقابله با باج افزارها
کارشناس حوزه فناوری اطلاعات باز کردن ایمیلهای ناشناس و دانلود از سایتهای غیر معتبر را دو شیوه اصلی برای ورود باج افزارها به سیستم قربانی عنوان کرد.
این کارشناس حوزه فناوری تصریح کرد: باج افزار از طریق پیوست ایمیل مشکوک و دانلود از سایتهای غیر معتبر وارد سیستم میشودو با رمزگذاری بر روی اطلاعات مهم سیستم قربانی اقدام به اخاذی میکند.
وی ادامه داد: قفل گذاری بر اطلاعات میتواند دسترسی کاربران را به اطلاعات شخصی خود محدود کند و باعث توقف فعالیت در سیستمهای قربانی شود.
سعیدی بیان کرد: با ورود این باج افزار به سیستم با پیامهایی فریبنده از قبیل نصب نرم افزار و مشاهده تبلیغات دسترسی به بخشهای اجرایی را دریافت میکند و از این طریق سیستم فرد قربانی را در اختیار خود قرار میدهد.
این کارشناس حوزه فناوری بیان کرد: کابران در زمان ورود به سایت حتما از اعتبار آن و نام واقعی سایت اطلاعات کسب کنندو بعضا مشاهده شده این سایتها با نامگذاری شبیه به سایتهای معتبر اقدام به هک سیستم قربانی میکند.
وی افزود: اشتراک گذاری اطلاعات نیز میتواند زمینه دسترسی به باج افزارها را تسریع کند به همین منظور اطلاعات مهم را در هارددیسک های قابل حمل و رمزنگاری شده نگه داری کنید.
سعیدی بیان کرد: استفاده ایمن از شبکه وای فای نیز میتواند در برابر بدافزارها پیشگیری مناسبی داشته باشد، توجه داشته باشید استفاده از سیستم وای فای مکان عمومی میتواند کاربر را در مقابل با حملات آسیب پذیر کند.
این کارشناس حوزه فناوری بیان کرد: استفاده از آخرین ورژن نرم افزار در سیستم میتواند در کنار نصب نرم افزار امنیتی حفرههای موجود را شناسایی و از حملات و آسیبهای بدافزاری جلوگیری کند.
وی ادامه داد: برای کم اثر کردن حملات مخرب سایبری میتوان با ذخیره سازی اطلاعات مهم بر روی هارد دیسک اطلاعات مهم را بازیابی و نگه داری کرد و در زمان از بین رفتن و حمله به کاربر نسبت به بازیابی اقدام کنند.
سعیدی تصریح کرد: بدافزارها به مروز زمان از شیوههای جدیدتری برای حمله به سیستم قربانی استفاده میکنند و نیاز است از آخرین نرم ورژن نرم افزارهای امنیتی از سوی شرکتهای فعال استفاده کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *