صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بزرگ ترین تلفات انسانی در تاریخ آمریکا؛ شیوع کرونا و رشد نرخ آوردوز و مصرف مواد مخدر

۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۲:۵۵
کد خبر: ۶۳۶۵۷۶
شیوع کرونا در آمریکا که سبب شد تا بزرگ ترین رویداد تلفات جمعی در این کشور رقم بخورد، پیامدهایی نیز برای این کشور در پی داشت.

آمریکا، کرونازده‌ترین کشور جهان که در پی شیوع این بیماری شاهد مرگ و میر حدود ۱۳۷ هزار نفر و ابتلای حدود ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر و بروز بحران کم سابقه بهداشتی است، در وجوه مختلفی با چالش‌های عمده ناشی از شیوع این بیماری مواجه شده است.

به گزارش پایگاه‎های «دیسپچ و recreatelifecounseling»، افزایش نرخ آوردوز، رشد نرخ مرگ و میر ناشی از سوءمصرف مواد مخدر و سیر صعودی نرخ اعتیاد به این مواد، از جمله مشکلاتی هستند که آمریکا در پی شیوع کرونا با آنها مواجه شده است.

بزرگ ترین رویداد تلفات جمعی در آمریکا که سبب شد تا زیرساخت های درمانی و بهداشتی این کشور در مرز فروپاشی قرار بگیرد، مانند سایر بیماری های همه گیر، بیش از هر قشری افراد حاشیه نشین اجتماعی را هدف قرار داده است.

در حالی که در شرایط معمولی اعتیاد به مواد مخدر روزانه جان ۱۳۰ آمریکایی را می‌گیرد، شیوع کرونا آثار مخاطره باری بر افراد معتاد و سالم این کشور داشته است.

روانشناسان و کارشناسان مسائل روحی در آمریکا از مدت‌ها پیش در مورد پیامد‌های این بحران و محدودیت‌های ناشی از رویکرد مقابله با شیوع این بیماری هشدار داده و پیش بینی کرده بودند که نرخ اعتیاد در آمریکا در دوران کرونا افزایش می‌یابد.

در واقع نگرانی در مورد آینده و امنیت مالی برای افرادی که در بحرانی شدید به سر می‌برند، می‌تواند محرکی برای اعتیاد به مواد مخدر و الکل در جهت فرار از افسردگی و اضطراب باشد.

گزارش‌ها و بررسی‌ها در آمریکا نشان می‌دهد که افزایش مصرف مواد مخدر در آمریکا در سال ۲۰۲۰ رابطه مستقیمی با تاثیرات عاطفی و روانی ناشی از کرونا دارد.

براساس گزارش دفتر «سیاستگذاری دارویی کاخ سفید»، مصرف مواد مخدر در آمریکا در چهارماهه نخست سال جاری، در قیاس با مدت مشابه سال قبل، ۱۱.۴ درصد افزایش داشته است.

این آمار موید پیش بینی کارشناسان در مورد تاثیر قرنطینه و عدم قطعیت اقتصادی در گرایش مردم به مواد مخدر و تشدید بحران اعتیاد است.

اما مشکل دیگری نیز در این زمینه وجود دارد و آن هم افزایش نرخ مرگ و میر ناشی از آوردوز مواد مخدر در آمریکا در دوران شیوع کرونا در این کشور است.

بی خانمان ها بالاترین سهم را از جمعیت قربانیان آوردوز ناشی از سوءمصرف مواد مخدر به خود اختصاص دادند.

از سوی دیگر ایالت «اوهایو» در میان ۵۰ ایالت آمریکا، به شکل ویژه‌ای با بحران سوءمصرف مواد مخدر در دوران شیوع کرونا مواجه شده است.

انتظار می رود نرخ اعتیاد به مواد مخدر و الکل در ماه های آینده در آمریکا و مادامی که این کشور با شیوع گسترده بیماری مواجه است، افزایش پیدا کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *