احداث مخازن ذخیره سازی روغن در چابهار
سرپرست وزارت صمت اضافه کرد: در این سفر و همچنین در جلسه کارگروه اقتصادی که برگزار شد، مسائل و موضوعات مهم و اصلی استان مورد بررسی، تفاهم و تصویب قرار گرفت.
مدرس خیابانی گفت: نقطه عطف مصوبات این سفر، موضوع اجرای فاز دوم طرح بافت بلوچ بوده است و طرح بافندگی و تولید پارچه برای تکمیل زنجیره بوده است.
احداث مخازن روغن در بندر چابهار برای تخلیه کشتیهای حامل روغن از توافقات این سفر بود
سرپرست وزارت صمت بیان کرد: همچنین احداث مخازن روغن در بندر چابهار در راستای ایجاد ظرفیت برای تخلیه کشتیهای حامل روغن نیز از توافقات مهم دیگر در این سفر بود.
مدرس خیابانی ادامه داد: آغاز عملیات اجرایی تایر زابل نیز در این سفر مورد تصویب قرار گرفت، البته این کار زمانبری هست و تلاش میکنیم که با مشارکت بخش خصوصی این پروژه را انجام بدهیم.
استفاده از گذرگاههای مرزی میتواند استان سیستان و بلوچستان را متحول کند
وی با بیان اینکه استفاده از گذرگاههای مرزی میتواند این استان را متحول کند، گفت: از مرز ریمدان که در مصوبه هیئت دولت نیز به عنوان یک مرز رسمی از آن یاد میشود، باید استفاده بیشتری شود و برای استفاده بیشتر از این مرز تلاش خواهیم کرد.
سرپرست وزارت صمت گفت: در شرایط تحریمی استفاده از مرزهای مشترک با دیگر کشورهای همسایه بزرگترین فرصت است که باید این ظرفیت مهم مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.
استفاده از ظرفیتهای ترانزیتی بندر چابهار و استان سیستان و بلوچستان برای توسعه صادرات به کشورهای همسایه
مدرس خیابانی بیان کرد: باید صادرات با کشورهای همسایه تقویت بشود و توسعه یابد و در این مسیر استفاده از ظرفیتهای ترانزیتی بندر چابهار و استان سیستان و بلوچستان دارای اهمیت است.
وی گفت: توافقنامهای در حوزه اکتشافات معدنی، توسعه معادن و راه اندازی معادن کوچک نیز در استان سیستان و بلوچستان میان شرکت تهیه و تولید مواد معدنی و سازمان اکتشافات معدنی منعقد شد.
سرپرست وزارت صمت در پایان ابراز امیدواری کرد که با اجرای این توافقات تحولات چشمگیری در منطقه ایجاد خواهد شد.