صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افتتاح مرکز مهر خانواده در یزد/ تاسیس این مراکز نقش موثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد

۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۸:۰۳
کد خبر: ۶۳۶۰۹۲
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رییس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب شهرستان یزد با اشاره به آسیب‌های طلاق بر خانواده و به ویژه فرزندان گفت: وجه المصالحه قرار گرفتن فرزندان، جدی‌ترین آسیب در حوزه طلاق است.

 - مجید کارگران بافقی در مراسم افتتاح مرکز مهر خانواده گفت: آنچه در حوزه طلاق بیشتر نگران کننده است آسیب‌های پس از طلاق برای زوجین و به ویژه فرزندان طلاق می‌باشد که نسبت به آن غفلت صورت گرفته است.

رییس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب شهرستان یزد با اشاره به وجود پرونده‌های بسیار در حوزه فرزندان طلاق اظهار داشت: در پرونده‌های مختلف پس از ریشه یابی علل و عوامل ارتکاب جرم به این نتیجه می‌رسیم که مجرم از آسیب‌های ناشی از طلاق رنج می‌برده است.

وی بر لزوم حمایت و آموزش فرزندان طلاق تاکید کرد و افزود: این مرکز می‌تواند در کاهش آسیب‌های ناشی از طلاق برای فرزندان بسیار موثر عمل کند.

کارگران بافقی با بیان اینکه حفظ جایگاه و بنیان خانواده از واجبات است، تصریح کرد: این مراکز می‌توانند با استفاده از ظرفیت خوب فرزندان، در شکل گیری مجدد بنیان خانواده نیز موثر عمل کنند.

محمد حسین رحیمی زاده نیز در مراسم افتتاح مرکز مهر خانواده گفت: به موجب ماده ۴۱ قانون، قوه قضاییه مکلف به تدوین، ساماندهی و راه اندازی مراکز ملاقات، ویژه فرزندان طلاق شده که امروز شاهد افتتاح اولین مرکز ملاقات ویژه فرزندان طلاق تحت عنوان مرکز مهر خانواده در شهرستان یزد هستیم.
 
 
معاون اجتماعی و پیشگیر‌ی از وقوع جرم دادگستری استان یزد با اشاره به وجود حلقه مفقوده در دعاوی خانوادگی بعد از جدایی و طلاق اظهار داشت: مشاوره در دعاوی خانوادگی بر عهده یکی از نهاد‌ها قرار گرفته و برای آن شرح وظایفی در اسناد بالادستی و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شده است.
 
وی با بیان اینکه آموزش و مشاوره‌های قبل و حین ازدواج و بعد از طرح دعاوی خانوادگی بر عهده معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قرار گرفته است افزود: متاسفانه نسبت به آسیب‌های بعد از طلاق غفلت صورت گرفته است.
 
رحیمی زاده با بیان اینکه ماهیانه حدود ۴۰۰ ملاقات در حوزه فرزندان طلاق در سطح شهرستان یزد صورت می‌گیرد افزود: در گذشته این ملاقات‌ها در کلانتری‌ها انجام می‌شد که خود آسیب‌های جدی تری را برای فرزندان به همراه داشت.
 
وی بر لزوم راه اندازی حداقل ۲ مرکز مهر خانواده در سطح شهرستان یزد تاکید کرد و گفت: البته در این مسیر باید از تمام ظرفیت مجموعه‌های مردم نهاد و سازمان‌ها برای کمک به این مراکز استفاده شود. علیرغم اینکه در قانون، تکالیفی جهت مقابله با آسیب‌های این حوزه تعیین شده، اما متاسفانه بودجه‌ای برای آن در نظر گرفته نشده است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *