صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

محصولات پرمصرف میادین میوه و تره بار چه قدر نیترات دارند؟

۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۰:۰۱
کد خبر: ۶۳۵۲۵۹
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر کنترل کیفیت انواع محصولات عرضه شده در میادین میوه و تره بار پایتخت، گفت: نمونه‌های این محصولات در آزمایشگاه‌های معتبر و معتمد بررسی شده و صحت و سلامت آن‌ها به طور دقیق مورد ارزیابی و سنجش قرار می‌گیرد.

- بنا به اعلام روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اعلام اینکه علاوه بر این، ناظران کیفی بر روند توزیع محصولات عرضه شده در میادین میوه و تره بار نیز نظارت می‌کنند، افزود: اگر چه مسئولیت تولید، کنترل کیفیت و پایش سلامت محصولات بر عهده سایر دستگاه‌هاست، اما سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، خود را در حفظ سلامت شهروندان مسئول دانسته و به سهم خود در مورد کیفیت محصولاتی که در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شوند، نظارت لازم را دارد.
 
وی با تاکید بر اینکه ملاک و معیار سلامت محصولاتی که در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شوند، شاخص‌های سازمان ملی استاندارد ایران است، خاطرنشان کرد: هر چند سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار مسئولیت قانونی در این مورد ندارد، اما کیفیت محصولاتی که در میادین عرضه می‌شوند را مورد ارزیابی و سنجش قرار می‌دهد.
 
براساس این گزارش، هفته گذشته انتشار یک گزارش دانشجویی در یکی از رسانه‌ها تحت عنوان «محصولات پرمصرف میادین میوه و تره بار چه قدر نیترات دارند؟» نشان داد که نیترات موجود در سیب زمینی، پیاز و گوجه فرنگی در چند بازار میوه و تره بار یکی از مناطق پایتخت به مراتب کمتر از حد مجاز تعیین شده از سوی سازمان ملی استاندارد بوده و این محصولات از کیفیت بالایی برخوردارند.
گفتنی است، در این تحقیق، میزان نیترات سیب زمینی عرضه شده در دو بازار میوه و تره بار ۲۷ تا حداکثر ۶۷ بوده، در حالی که حد مجاز آن بر مبنای اعلام سازمان ملی استاندارد ppm ۱۷۰ است، میزان نیترات پیاز ۵۷ تا حداکثر ۸۰ بوده، در شرایطی که حد مجاز آن ppm ۹۰ است و میزان نیترات گوجه فرنگی نیز ۳۷ تا حداکثر ۷۴ بوده، در صورتی که حد مجاز آن ppm ۱۲۰ است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *