صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روز استقلال آمریکا به روز شرم حاکمان و حاکمیت این رژیم تبدیل شد

۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۸:۵۹
کد خبر: ۶۳۵۲۲۸
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت: آتش‌زدن پرچم آمریکا توسط شهروندان آمریکایی، عملاً روز استقلال این کشور را به روز شرم حاکمان و حاکمیت آمریکا تبدیل کرد.

- اخبار منتشر شده توسط رسانه‌های غربی نشان می‌دهد معترضان آمریکایی در اعتراض به سخنرانی ترامپ در مراسم روز استقلال آمریکا، در مقابل کاخ سفید پرچم این کشور را به آتش کشیدند و خواستار نابودی تمام نماد‌های برده داری و تبعیض نژادی در سراسر ایالات متحده شدند.

شهر‌های مختلف آمریکا در روز‌های گذشته شاهد عملیات وسیع نیرو‌های امنیتی و پلیس برای دستگیری ده‌ها نفر از فعالان مدنی و افرادی است که در سازماندهی اعتراض‌های ضدنژادی علیه پلیس و دولت نقش داشته‌اند.

علی باقری در خصوص تحولات اخیر آمریکا در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر اظهار داشت: «امروز بیش از هر زمان دیگری، دنیا هوشمندی راهبردی ملت ایران در ایستادگی در برابر زورگویی‌های رژیم آمریکا که در شعار "مرگ بر آمریکا" متبلور است، می‌ستاید، چراکه اکنون پرچم آمریکا حتی در داخل این کشور و در میان شهروندان آمریکایی نیز به‌عنوان نماد برده‌داری، نژادپرستی و سلطه گری شناخته می‌شود».

معاون امور بین الملل و حقوق بشر قوه قضاییه در ادامه تصریح کرد: «آتش‌زدن پرچم آمریکا توسط شهروندان آمریکایی در روز استقلال، عملاً "جشنواره برپایی رژیم آمریکا" را به"سوگواره نژادپرستی و برده‌داری" در این کشور تبدیل کرد و "اعتراض و اشک" را جایگزین "شادی و خنده" نمود و موجب شد روز استقلال امریکا به روز شرم حاکمان و حاکمیت آمریکا تبدیل شود».

وی در پایان خاطر نشان کرد: «فریاد اعتراض مردم آمریکا علیه حاکمان واشنگتن در کاخ سفید و کنگره در روز استقلال این کشور، بیش از پیش گستره و شدت بیگانگی حاکمیت و حاکمان آمریکا از توده‌های مردم و دغدغه‌های آن‌ها را به افکار عمومی جهانی نشان داد و پوچ بودن ادعای لیبرال دمکراسی در ایجاد جامعه انسانی ِبرخوردار از رفاه مادی و آرامش معنوی را حتی نزد غربگرایان و غربزدگان برملا کرد».

برچسب ها: حقوق بشر

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *