صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی؛ خط قرمز جامعه بین المللی

۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۴:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۳۵۱۰۳
موضوع الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی بنا به دلایل متعددی به حالت تعلیق درآمده است.
تعویق زمان اجرای طرح الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی تاکنون از زوایای مختلفی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
 
«نشنال» در بررسی دلایل تعویق اجرای این طرح به مواردی اشاره کرده که در سه سطح داخلی، منطقه‌ای و بین المللی مطرح هستند.

به گزارش «نشنال»، اگرچه طرح اجرای الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی متوقف شده، اما نباید این امر را پایان این ایده خطرناک دانست؛ چرا که هدف «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از طرح آن در این زمان، مناسب دیدن فرصت برای اجرا پیش از پایان دوره حضور «دونالد ترامپ»، رییس جمهور آمریکا در کاخ سفید بود.

«نشنال» در ادامه می‎گوید «طرح مذکور که ریشه در طرح به اصطلاح صلح پیشنهادی دولت آمریکا دارد، سبب بروز اختلاف نظر‌های عمده‌ای در میان اعضای کابینه رژیم صهیونیستی و «تل آویو» و «واشنگتن» شده است، با مخالفت جدی مقام‌های عربی و اروپایی مواجه شده که نگرانی‌های بزرگی را برای واشنگتن ایجاد کرده است.»
قرار گرفتن ترامپ در مسیر عدم محبوبیت و کاهش اقبال عمومی به دلیل اتخاذ یا حمایت از سیاست‌های نادرست مانند حمایت از طرح الحاق، عبور نتانیاهو از بحران انتخابات، مواجهه نخست وزیر رژیم صهیونیستی با موضوع محاکمه و ناتوانی کابینه این رژیم در برخورد با شیوع بیماری کرونا از جمله دلایلی هستند که بر میل نتانیاهو برای درج نام خود در تاریخ اراضی اشغالی غلبه می‌کند.

بی ثباتی در ارتباط با کشور‌های همسایه، احتمال بازگشت آوارگان فلسطینی، بحران امنیتی در کرانه باختری، یکپارچه شدن جبهه مخالفت‌ها از سوی اروپا، تاکید بی سابقه دولت‌های اروپایی به حقوق بین الملل از جمله از سوی «بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس و تشدید مقاومت از جانب فلسطینی ها، از دیگر دلایلی است که رژیم صهیونیستی احتمالات در معادلات خود در نظر گرفته است.

«نشنال» در پایان آورده است، در حالی که اشغال و شهرک سازی که سبب تلفات وحشتناک فلسطینیان شده، خط قرمز جامعه بین المللی نیست، الحاق به خط قرمزی برای جامعه بین الملل مبدل شده است.
 
طرح الحاق ۳۰ درصد از کرانه باختری به اراضی اشغالی براساس توافق «گانتز» و «نتانیاهو» در زمان تشکیل کابینه ائتلافی اکنون به محل اختلاف جدی در کابینه رژیم صهیونیستی از یک سو، رژیم صهیونیستی و جامعه جهانی از سوی دیگر تبدیل شده است.

این طرح که براساس برنامه ریزی‌های پیشین باید در اول جولای (۱۱ تیر) اجرایی می‌شد، در پی تشدید اختلاف‌های داخلی و مخالفت‌های بین المللی به تعویق افتاد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *