صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سؤال از وزیر نفت کلید خورد

۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۳:۵۶
کد خبر: ۶۳۴۷۲۲
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو هیئت رئیسه مجلس اعلام کرد به‌دلیل نگرانی از هدررفت منابع ارزی در این اوضاع گرانی‌ها، درباره بی‌کفایتی وزارت نفت و جریمه هنگفت ایران در قرارداد گازی با ترکمنستان، سؤال از زنگنه را به جریان انداختم.

- محسن دهنوی در پیامی در حساب توئیتری‌اش اعلام کرد به‌دلیل نگرانی از هدررفت منابع ارزی کشور در این اوضاع گرانی‌ها، درباره بی‌کفایتی وزارت نفت و جریمه هنگفت ایران در قرارداد گازی با ترکمنستان، سؤال از بیژن زنگنه را به جریان انداختم.


عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در این پیام تصریح کرده است پیگیری مسئله را تا حصول کامل نتیجه و اطمینان از جلوگیری فاجعه‌ای مانند کرسنت ادامه خواهم داد.

 

دهنوی پیشتر هم در رشته پیامی در حساب توئیتری خود با اشاره به پیگیری وضعیت بازار اجاره از مصطفی خسروی رییس اتحادیه املاک و ذکر این نکته که اوضاع منازل اجاره‌ای، بحرانی‌تر شده، نوشته است: با افزایش شدید نرخ اجاره‌بها در ماه‌های اخیر، تعداد معاملات مسکن و قرارداد‌های انعقادی میان مؤجرین و مستأجرین کاسته شده است که نگرانی‌ها را دوچندان می‌کند!
 
دهنوی تصریح کرده است: بخش زیادی از التهاب کنونی بازار مسکن، حاصل سوداگری برخی بانک‌ها و نهاد‌های خصولتی است که با سوء استفاده از عدم اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی، جیب‌شان را با احتکار مسکن پر می‌کنند.
 
با همکارانم طرح سؤال از وزیر مسکن را امضا کردیم
این عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با طرح این پرسش که چرا عمل به قانون دریافت مالیات از خانه‌های خالی را ۵ سال به پشت گوش انداختید تا شاهد افزایش نرخ اجاره‌بها و هرج و مرج در این بازار باشیم؟، افزوده است: هنوز هم اجرای آن‌قانون، آب روی آتش است. در قدم اول، با همکارانم طرح سؤال از وزیر مسکن را امضا کردیم. مجلس تا اجرای کامل قانون، پیگیر است.
 
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرده است: البته فراموش نکنیم که ریشه اصلی بحران ارز و مسکن در کشور ما، خلق پول بی‌پشتوانه و افزایش نقدینگی سرگردان است. متأسفانه مقصر اصلی نیز دولت است که دخل‌وخرج کوتاه‌مدتش را به اصلاح ساختار‌ها ترجیح می‌دهد.
 
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *