صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خداحافظی با بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون/گلایه سیروس همتی از وضعیت تهیه کنندگان سینما و تئاتر

۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۰:۴۸
کد خبر: ۶۳۴۵۷۵
چهاردهمین روز از تیر ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به تشییع پیکر سیروس گرجستانی بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون اشاره کرد.
- چهاردهمین روز از تیر ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به تشییع پیکر سیروس گرجستانی بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون اشاره کرد.
 
کرونا تمام نشده است/برای حفظ جانمان هشدارها را جدی بگیریم

آفرین عبیسی در گفت‌وگو با ، با اشاره به ادامه روند شیوع بیماری کرونا در کشور گفت: از نظر من ساده انگاری در قبال بیماری کرونا به هیچ عنوان قابل قبول نیست، این بیماری به هیچ وجه تمام نشده و اگر می‌خواهیم که به سلامت از این ورطه عبور کنیم باید آن را جدی بگیریم. 

وی در همین راستا ادامه داد: از همه مردم می‌خواهم که به تمامی نکات بهداشتی که توسط نهادهای مربوطه اعلام می شود پایبند باشند تا این روزهای سخت را پشت سر بگذاریم، ترجیح همه بر این است که در این زمان خانه بمانیم و اوقات خود را با خانواده خود سپری کنیم.

بازیگر سریال «برادر جان» با تاکید بر ادامه رعایت اصول بهداشتی توسط مردم اضافه کرد: شاید در ابتدا فکر کردیم که بیماری کم شده است، اما به واقع این طور نیست، ما باید بیشتر از پیش در خانه بمانیم، همواره ماسک بزنیم و سعی کنیم تا با رعایت بهداشت از جان و مال خودمان و اطرافیانمان محافظت کنیم. 

وی با اشاره به ادامه خانه نشینی خود به دلیل شیوع بیماری کرونا اذعان کرد: من این روزها در خانه می‌مانم، اگر پیشنهادی شود آن را رد می‌کنم زیرا اعتقاد دارم که این روزها وقت بازی و بازیگری نیست، بهتر است با هر سختی که شده کمی صبر کنیم تا شرایط بهتر شود. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

مراسم تشییع پیکر «سیروس گرجستانی» برگزار شد

 - مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد سیروس گرجستانی ساعت ۱۰:۳۰ صبح امروز در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار شد.

فاطمه گودرزی، ابوالفضل پورعرب، افسانه بایگان و سید محمد طباطبایی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت از جمله هنرمندان و مسئولینی بودند که در این مراسم حضور یافتند.

کامران ملکی از اعضای خانه سینما و مجری این مراسم در ابتدای این مراسم گفت: بازی‌های بی نظیر گرجستانی که سالها بر لبان ما خنده جاری می‌کرد پس از مرگش چشمانمان را سراسر اشک و اندوه کرده است، وی همانطور که در زندگی‌اش سعی کرد لبخند بر لب همه مردم بیاید و با تمام وجود تلاش می‌کرد در شرایط بسیار اسف‌بار و ناهنجار که همه مردم دچار مشکلاتی بودند، لبخند را به سهم و با بضاعت خود بر لبان مردم سرزمینش بنشاند تا قدری از اندوه آنان، کاسته شود.

فاطمه گودرزی بازیگر سینما و تلویزیون که سابقه همکاری با گرجستانی را در کارنامه دارد در بخش دوم این مراسم گفت: فکر نمی‌کردم روزی بالای سر سیروس گرجستانی بایستم و درباره وی صحبت کنم. من افتخار همکاری با گرجستانی را داشتم. چه سعادتی که از وی کار یاد بگیرم و چه سعادتی داشتم که غیر از یاد گرفتن کار، از نظر اخلاقی هم توانستم از وی یاد بگیرم.

او با اشاره علاقه گرجستانی به خانواده‌اش افزود: وی عاشق خانواده اش بود. روزی نبود که پشت صحنه صحبتی کنیم و وی صحبت‌مان را بهانه وصل به خانوده‌اش نکند و از عشقش به همسر و فرزندانش نگوید. صحبت کردن درباره پیشکسوتی که این همه کارهای زیبا کرده، خیلی سخت است و می‌دانم شما مردم عزیزمان چقدر قدرشناس هستید.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

بازگشت خالقان سریال «وست ورلد» با خاطره بازی

 - سینمای هالیوود بعد از نزدیک به چهار ماه تعطیلی همچنان آینده مشخصی را برای بازگشایی سینما‌ها نمی‌بیند، البته بعد از ماه‌ها برخی از تولیدات که به دلیل شیوع بیماری کرونا فیلمبرداری خود را متوقف کرده بودند بار دیگر پروژه را کلید زدند.

در این میان، اما مهمترین چالش سینماگران هالیوودی زمان دقیق بازگشایی سینما‌ها است، بسیاری از آثار سینمایی که قرار بود در فصل بهار هالیوود اکران شوند به تعویق افتادند و حال باید دید سینما‌های هالیوود با صف بلند اکران آثاری مطرح چه خواهند کرد.

  • بیشتر بخوانید: 
  • برای مشاهده آخرین اخبار سینمای هالیوود اینجا کلیک کنید

لیزا جوی و «جاناتان نولان» خالقان سریال محبوب و پرطرفدار وست ورلد که به تازگی پخش فصل سوم خود را پشت سر گذاشته بعد از موفقیت‌های پرشمار این اثر بار دیگر به سراغ ساخت اثری متفاوت رفته اند. 

خاطره بازی اثری در ژانر علمی تخیلی است که نویسندگی و کارگردانی آن را «لیزا جوی» بر عهده دارد، تاکنون تنها حضور هیو جکمن به عنوان بازیگر در این فیلم قطعی شده است. هیو جکمن در این فیلم در نقش نیکلاس بانیستر حاضر شده است.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

بی‌اخلاقی بزرگی که گریبان عرصه هنر را گرفته/قراردادهایی که بی دلیل فسخ می‌شوند
 
سیروس همتی در گفت‌وگو با ، پیرامون فعالیت‌های اخیر خود در عرصه بازیگری گفت: به تازگی به نمایش «جیرجیرک» به کارگردانی آرش سنجابی پیوسته بودم منتها به دلیل عملکرد نادرست تهیه کننده ناراحت شدم از طرفی  تهیه کننده این نمایش مرا بسیار اذیت کرد و طبق وعده‌های مکتوب قرارداد عمل نکرد و من ترجیح دادم از این پروژه کنار بکشم.

وی با اشاره به کیفیت بالای نمایش «جیرجیرک» اذعان کرد: ترک نمایش جیرجیرک تنها به دلیل بد عهدی تهیه کننده بود، در غیر این صورت گروه بسیار همدل و خوب بودند و به شخصه قلم و کارگردانی «آرش سنجابی» کارگردان اثر را دوست داشتم. متاسفم که چنین پروژه خوبی را صرفا به دلیل عدم تعهد تهیه کننده به تعهدات خود ترک کردم، با گذشت نزدیک به پانزده روز از زمان قسط اول هیچ پولی به من پرداخت نشد و هر روز وعده فردا داده می‌شد، من هم ترجیح دادم وارد این بازی نشده و شانیت خود را حفظ کنم.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده گفت‌وگوی سیروس همتی پیرامون حضور بازیگر سینما در تئاتر اینجا کلیک کنید

بازیگر نمایش «بوقلمون» با اشاره به مشکل حضور تهیه کنندگان غیرحرفه‌ای در تئاتر افزود: نکته مهمی وجود دارد، از نظر من به همان اندازه که برای کارگردانی، نویسندگی و بازیگری کلاس آموزشی و دانشگاهی برگزار می‌شود، به همان مقدار هم باید برای تهیه کنندگان کلاس برگزار شود. به عنوان مثال در یک دوره از جشنواره تئاتر فجر کلاس تهیه کنندگی گذاشته شد منتها کافی نبود و تنها در یک دوره رخ داد. 

وی در همین رابطه ادامه داد: بازیگر، کارگردان و گروه نباید هیچ دغدغه‌ای در اثر داشته باشند، این آرامش با عمل به تعهدات یک تهیه کننده رخ می‌دهد، تهیه کنندگی شاخه‌ای مهم و حرفه‌ای در تئاتر است که متاسفانه به راحتی هر فردی وارد آن می‌شود، تهیه کنندگی صرفا جذب و هزینه سرمایه نیست بلکه باید یک گروه را کنار یکدیگر به خوبی حفظ کرد. متاسفانه نه در تئاتر بلکه در سینما هم همین اتفاقات می افتد و حتی یک اصطلاح دارند که قسط آخر بازیگر را چه کسی داده و چه کسی گرفته است. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

اهالی قلم نادیده گرفته شده‌اند

حسین گلدوست در گفت‌وگو با  پیرامون ارزش و جایگاه اهالی قلم گفت: نویسندگی همانند بسیاری دیگر از حرفه‌ها و هنرها باید به عنوان یک شغل شناخته شود، اما متاسفانه حتی نویسندگان برجسته و نامدار کشور که دست به خلق و تولید آثار بزرگ و ارزشمند زده‌اند هم نویسندگی را به عنوان شغل دوم مد نظر دارند و برای گذران اقتصادی خود مجبور به فعالیت و حرفه‌ای دیگر در کنار نویسندگی شده اند، این امر موجب شده آنگونه که باید نتوانیم به رشد و توسعه در حوزه نویسندگی و ایجاد جریانات ادبی بپردازیم این در حالی است که حتی در برخی از کشور‌های همسایه فارسی زبان شاهد تحولات خوبی در حوزه ادبیات هستیم.

وی در همین راستا ادامه داد: هنر و نگارش برای حرکت به سوی حرفه‌ای شدن نیازمند تمرکز است و چنانچه این کار به صورت تخصصی و به دور از دغدغه‌های معیشت فراهم شود شرایط مناسب‌تری برای خلق آثار متعدد به وجود خواهد آمد در عین حال باید در نظر داشت که علی رغم اینکه روح جامعه نیازمند تراوشات قلم نویسندگان است، اما همچنان به دلایل زیادی این حرفه به عنوان یک شغل محسوب نمی‌شود و نویسنده از حمایت مالی لازم برخودار نیست.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

گلدوست دلایل افزایش کتاب‌های ترجمه‌ای را مورد بررسی قرار داد و تاکید کرد: اگر امروز شاهد افزایش کتاب‌های ترجمه شده در بسیاری از فروشگا‌های کتاب هستیم دلایلش را در عوامل مختلف و از جمله عدم امنیت مالی برای نویسندگان باید دانست این در حالی است که در برخی از جوامع توسعه یافته شاهد امنیت مالی نویسندگان هستیم و نویسندگی به عنوان یک حرفه به رسمیت شناخته شده است. حضور روز افزون کتاب‌های ترجمه شده از کشور‌هایی مانند چین و کره نشان می‌دهد این کشور‌ها نیز توانسته اند فضای مناسبی را برای نویسندگان فراهم کنند.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

«جایی برای فرشته‌ها نیست» در چرخه اکران آنلاین

 - سینمای کشور از اسفند ماه گذشته و با شیوع گسترده بیماری کرونا به تعطیلی کشیده شد، اتفاقی که هیچکس در ابتدا طولانی مدت بودن آن را پیش بینی نمی‌کرد، تعطیلات چهار ماهه سینماهای سراسر کشور فرصتی تازه برای فیلمسازان بوجود آورده بود، فرصتی که البته ضررهای مالی فراوانی را هم به همراه داشت. 

شاید فرصت نامیدن تعطیلات چهار ماهه سینماها در ابتدا کمی خوشبینانه باشد اما این چهار ماه در کمترین حالت دو گونه متفاوت از اکران در سینمای ایران رقم زد، اکران آنلاین و اکران سینما ماشین پدیده‌های نوظهور سینمای کشور در ایام قرنطینه خانگی بودند. پدیده‌های که چالشهای فراوانی را پشت سر گذاشتند اما بدون شک تجربه ای گرانبها در تاریخ سینمای کشور محسوب می‌شوند. 

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

اکران آنلاین از همان ابتدا مخالفان و موافقان زیادی داشت، اکران چند فیلم اول با موفقیتی نسبی روبرو شد اما از نقطه ای به بعد قاچاق گسترده فیلم‌های چرخه اکران آنلاین باعث شد تا اکثر کارگردانان سینما همچون عباس امینی کارگردان فیلم کشتارگاه و همچنین عباس رافعی کارگردان فیلم سینمایی «بهت» از این اقدام خود پشیمان باشند. 

سرانجام به تاریخ اول تیر ماه سال جاری دستور بازگشایی سینماها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی جهت مبارزه با بیماری کرونا صادر شد، این بازگشایی هم با حواشی فراوانی روبرو بود اما سرانجام تعداد مشخصی فیلم راهی چرخه اکران شدند، در این میان اما همچنان برخی از کارگردانان اکران آنلاین را راهی بهتر برای عرضه فیلم خود می دانستند. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *