صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روايت بازيگر ولايت عشق از ارادت به «امام رضا (ع)»/كتابى كه براى امام هشتم نوشته شد

۱۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۰:۰۱
کد خبر: ۶۳۴۲۶۱
سیزدهمین روز از تیر ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به نظرات سیروس کهوری‌نژاد پیرامون بازی در سریال ولایت عشق اشاره کرد.

- سیزدهمین روز از تیر ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به نظرات سیروس کهوری‌نژاد پیرامون بازی در سریال ولایت عشق اشاره کرد.

همواره دلتنگ «امام رضا (ع)» می‌شوم/بازی در ولایت عشق موهبت زندگی من است

 بازیگر سریال «ولایت عشق» گفت: تمام بازیگرانی که در سریال ولایت عشق بازی کردند در ادامه زندگی خود از برکت آن بهرمند شدند، این برکت تمام ناشدنی است، ما جوابمان را از شخص امام هشتم (ع) گرفتیم، این برای شخص من برکت فراوانی داشت و در حرفه و زندگی‌ام به قول معروف آمد داشت.

سیروس کهوری‌نژاد در گفت‌وگو با ، پیرامون حضورش درباره موفقیت همیشگی سریال «ولایت عشق» پس از گذشت سالها از تولید این اثر گفت: بنده افتخار داشتم که در این سریال نقشی داشته باشم، بی‌نهایت خوشنودم که این اثر همچنان مورد اقبال مردم قرار می‌گیرد، بدون شک عشق و علاقه مردم به حضرت امام رضا (ع) و همچنین کیفیت این اثر دلایلی واضح برای استقبال مداوم از آن است. 

وی درباره حضور خود در سریال ولایت عشق اظهار کرد: من در طول حضورم در سریال «ولایت عشق» تمام سعی‌ام را کردم تا با تمام وجود در خدمت پروژه باشم، خوشحالم اگر توانسته باشم اندکی از بار این اثر را برداشته و باعث اثربخشی در آن شده باشم، زیرا حضور در این اثر و نفس کشیدن در رکاب امام هشتم (ع) برای من موهبتی بزرگ و تمام نشدنی است.

بازیگر سریال «ولایت عشق» با اشاره به تاثیر فراگیر بازی در سریال «ولایت عشق» در زندگی شخصی خود اضافه کرد: تمام بازیگرانی که در سریال ولایت عشق بازی کردند در ادامه زندگی خود از برکت آن بهرمند شدند، این برکت تمام ناشدنی است، ما جوابمان را از شخص امام هشتم (ع) گرفتیم، این برای شخص من برکت فراوانی داشت و در حرفه و زندگی‌ام به قول معروف آمد داشت. 
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

چند نکته مهم پیرامون سیره علمی و تدبیر سیاسی «امام رضا(ع)»

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: «امام رضا (ع)» پس از شهادت پدر بزرگوارشان «امام موسی کاظم(ع)» علناً امامت خود را اعلام فرمودند، ایشان پس از مدت‌ها خط ولایت را از تقیه خارج و هدایت جامعه اسلامی شیعه را آشکارا در جامعه مطرح کردند.

محمدامین نخعی در گفت‌وگو با  پیرامون سیره سیاسی «امام رضا (ع)» گفت: امامت «امام رضا (ع)» همزمان بود با حکومت قوی‌ترین و قدرتمند‌ترین خلفای عباسی، از جمله هارون که در زمان خلافتش سرزمین‌های اسلامی وسیع‌ترین شکل را به خود گرفته بود و این امر سبب شد تا وی بار‌ها بر این نکته تاکید کند که آفتاب در امپراطوری من غروب نمی‌کند.

وی در همین راستا بیان کرد: هارون ابتدا با ولایت حضرت «موسی بن جعفر (ع)» مواجه شد و پس از به شهادت رساندن ایشان با فضای دگرگون شده و مخالف افکار عمومی روبرو شد، لذا تلاش داشت تا مدبرانه با تنش‌های ناشی از شهادت «امام موسی کاظم (ع)» مقابله کند و در همین راستا با ولایت «امام رضا (ع)» به شیوه‌ای متفاوت برخورد کرد.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

***اعلام علنی امامت «امام هشتم(ع)»

نخعی پیرامون ولایت «امام رضا (ع)» در زمان هارون بیان کرد: «امام رضا (ع)» پس از شهادت پدر بزرگوارشان «امام موسی کاظم(ع)» علناً امامت خود را اعلام فرمودند، ایشان پس از مدت‌ها خط ولایت را از تقیه خارج و هدایت جامعه اسلامی شیعه را آشکارا در جامعه مطرح کردند، همین امر سبب شد تا فضای متشنج آن زمان تا حدودی متوجه ولایت «امام رضا (ع)» شود به همین خاطر معارف بیان شده از این دوران بسیار ناب است.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

جمعه را به یاد «حضرت مهدى(عج)» طی کنیم

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: اگر انسان می‌خواهد میزان ایمان و دینداری خود را محک بزند باید ببیند چقدر به یاد «حضرت مهدی (عج)»است، روز جمعه را به یاد امام زمان طی کنیم و اعمالمان را مطابق با توقعات «امام زمان (عج)» انجام دهیم این خود باعث می‌شود به ایشان نزدیکتر شویم.

محمد جواد رجب‌زاده  در گفت‌وگو با  پیرامون ارزش‌های روز جمعه گفت: روز جمعه یکی از اعیاد بزرگ برای مسلمانان است، ارزش و جایگاه این روز به حدی است که طبق برخی روایات فضیلتش از عید فطر و عید قربان نیز بیشتر است.

وی به راهکاری که بتواند این روز را در نظر خانواده با اهمیت جلوه دهد اشاره و تاکید کرد: یکی از دستورات اسلام این است که مومنان تلاش کنند تا خاطره خوشی از این روزِ با عظمت برای خانواده خود باقی گذارند، در روایات آمده است که «پیامبر اکرم (ص)» فرموده‌اند در روز جمعه خانواده خود را با خریدن میوه یا هر چیزی که آن‌ها را خوشحال کند خرسند سازید تا این که همیشه به خاطر فرارسیدن روز جمعه خوشحال باشند.
  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه آخرین مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

رجب زاده اثر اعمالی که در روز جمعه بجا آورده می‌شود را چند برابر خواند و اظهار کرد: روز جمعه در پیشگاه خداوند روزی ارزشمند و مهم است لذا در این روز اثر اعمال انسان به طور مضاعف محاسبه شده و در پرونده اعمال به ثبت می‌رسد. روایت شریفی از «امام باقر (ع)» نقل شده که می‌فرمایند اگر در این روز اعمال نیکو انجام داده شود ثواب آن چند برابر نوشته می‌شود و همچنین اگر گناهی از آدمی سر بزند به دلیل اینکه این روز احترام خاصی دارد شخص گناهکار با گناهش نسبت به این روز مبارک هتک حرمت کرده است.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
 
مهمترین لقب علمی «امام رضا(ع)» چیست؟
 
 کارشناس علوم قرآنی گفت: «امام هشتم (ع)» توانستند برای شیعیان جایگاهی ویژه در بین اذهان عمومی ایجاد کنند به همین خاطر به «امام رضا (ع)» لقب «عالم آل محمد(ص)» داده‌اند، زیرا دانش و دانایی این امام بزرگوار مایه اقتدار شیعیان بوده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی کارشناس علوم قرآنی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی  پیرامون زندگی «امام هشتم(ع)» گفت: «امام رضا(ع)» همانند سایر «ائمه معصومین(ع)» سرشار از پیام‌های روشن و انسان ساز هستند، هرچند اقتضائات زمانی و مکانی برای «امام هشتم(ع)» کاملا متفاوت و منحصر به فرد بود، اما تدبیر و اندیشه ایشان سبب شد تا شرایط به‌گونه‌ای رقم بخورد که امامت و هدایت برای این امام بزرگوار فراهم شود.
  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

*** اندیشه مدبرانه «امام هشتم(ع)» در برابر مامون
 
وی به اندیشه مدبرانه «امام رضا (ع)» در مقابل دسیسه‌های مامون اشاره و ابراز کرد: سیاست‌های پر رمز و راز مامون و ماجرای ولایت‌عهدی «امام رضا(ع)» در حقیقت دسیسه‌ای بود از سوی حاکم وقت تا بتواند اهداف سیاسی‌اش را جامع عمل بپوشاند لذا وی سفر به طوس را بر «امام رضا (ع)» تحمیل کرد.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
 
برای نوشتن کتاب «دعبل و زلفا» از سوی «امام رضا (ع)» فرا خوانده شده بودم
 
یک نویسنده کتاب گفت: من معتقدم از سوی «امام رضا (ع)» برای نوشتن این کتاب فراخوانده شده بودم، زیرا بخش فرهنگی آستان قدس رضوی روزی با من تماس گرفتند و درخواست کردند تا به مشهد بروم من نیز به همراه خانواده به مشهد رفتم و میهمان «امام رضا (ع)» شدم در آنجا از من خواسته شد تا کتاب «دعبل و زلفا» را بنویسم.

حجت‌الاسلام و المسلمین مظفر سالاری در گفت‌وگو با  پیرامون مضمون کتاب «دعبل و زلفا» گفت: کتاب «دعبل و زلفا» رمانی است براساس داستان زندگی دعبل شاعر و محب «اهل بیت (ع)» که در زمان «امام رضا (ع)» می‌زیسته و در برای ایشان شعر‌های فراوان سرود، او شاعر بسیار شجاع و در عین حال ظلم ستیزی بود چنانکه خود بار‌ها گفته بود که چوبه دارم را با خود حمل می‌کنم.

وی در همین راستا ادامه داد: من معتقدم از سوی «امام رضا (ع)» برای نوشتن این کتاب فراخوانده شده بودم، زیرا بخش فرهنگی آستان قدس رضوی روزی با من تماس گرفتند و درخواست کردند تا به مشهد بروم من نیز به همراه خانواده به مشهد رفتم و میهمان «امام رضا (ع)» شدم در آنجا از من خواسته شد تا کتاب «دعبل و زلفا» را بنویسم. من در گذشته داستانی کوتاه با عنوان آستین در مجموعه «مینوی نگاه تو» با مضمون «امام رضا (ع)» نوشته بودم.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

وی به کتاب «دعبل و زلفا» اشاره و بیان کرد: این طرح در ذهن من در ابعاد گسترده‌تری شکل گرفته بود و من نیز با پیشنهادی که از سوی انتشارات به نشر داده شد موافقت کردم لذا ۶ ماه را به مطالعه پیرامون این نوشتن کتاب «دعبل و زلفا» اختصاص دادم و با جمع آوری و بررسی مستندات توانستم تا اطلاعات ارزشمندی را پیرامون دعبل جمع آوری کنم سپس اقدام به نوشتن کتاب کردم.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *