صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چند نکته مهم برای جلوگیری از انفجار تلفن همراه

۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۱:۴۴
کد خبر: ۶۳۴۰۴۰
یک متخصص الکترونیک گفت: باتری‌های موبایل به دلیل داشتن چگالی انرژی بالا می‌تواند بسیار خطرناک باشد و باعث آتش سوزی و یا حتی انفجار تلفن همراه شود.

- باشگاه خبرنگاران نوشت: مسعود توحیدیان درباره انفجار گوشی‌های هوشمند اظهار کرد: امروزه در باتری‌های موبایل طراحان سعی می‌کنند بیشترین چگالی انرژی (نسبت میزان انرژی به نسبت حجم باتری) را بکار ببرند. همین امر باعث می‌شود که اگر از باتری، جریانی کشیده نشود، اتفاقات غیر مترقبه‌ای رقم می‌خورد.

متخصص الکترونیک افزود: حتی در حالت‌های استفاده عادی هم باتری برخی تلفن‌های همراه که توسط سازنده به خوبی طراحی و مورد ارزیابی قرار نگرفته باشد می‌تواند باعث خطراتی شود. برای مثال احتمالا مشکل آتش گرفتن باتری‌های تلفن‌های همراه سامسونگ گلکسی نوت ۷ در سال ۲۰۱۶ میلادی را به خاطر دارید. بعد از چند مورد حادثه آفرینی، این مدل گوشی حتی برای مدتی نمی‌توانست در پرواز‌های خارجی توسط مسافر حمل شود و باید در طول پرواز به مهماندار تحویل داده می‌شد.

توحیدیان ادامه داد: هیچ مدار الکترونیکی نباید در مجاورت مستقیم مایعات و یا بخار قرار بگیرد. در صورتی که برای تلفن همراه چنین اتفاقی بیافتد، مدار‌های داخلی آن می‌توانند عملکرد پیش‌بینی نشده‌ای داشته باشند و همین مسئله باعث عبور جریان‌های غیر مجاز و تعریف نشده‌ای از باتری می‌شود.

وی افزود: در این حالت یک باتری با چگالی انرژی بالا می‌تواند بسیار خطرناک باشد و باعث آتش سوزی و یا حتی انفجار تلفن همراه شود.

این متخصص برای نگهداری از گوشی به چند نکته اشاره کرد و گفت: سعی کنید میزان شارژ باتری موبایل را همیشه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد نگه دارید. چراکه این کار علاوه بر افزایش طول عمر باتری، باعث کاهش خطرات احتمالی آن هم می‌شود. برای تمیز کردن و یا ضدعفونی کردن تلفن همراه، ابتدا آن را خاموش کرده و سپس با استفاده از دستمال مرطوب و یا آغشته به مواد ضد عفونی کننده غیر اشتعال زا آن را تمیز کنید. بعد از ضدعفونی کردن حداقل به مدت ۱۰ دقیقه از آن استفاده نکنید تا الکل استفاده شده تبخیر و خشک شود. سعی کنید این کار را در حالتی انجام دهید که باتری آن کاملا پر نباشد تا در صورت هر گونه اتصالی احتمالی، خطر کمتری داشته باشد.

توحیدیان گفت: با اینکه احتمال آتش گرفتن و انفجار باتری یک موبایل بسیار پایین است، اما به دلیل اینکه صدمه‌های آن می‌تواند جدی و جبران ناپذیر باشد، توصیه می‌شود برای شارژ تلفن همراه آن را در جای امنی دور از خود قرار دهید. مخصولا در هنگام خواب آن را در بالای سر خود و یا زیر بالشت قرار ندهید.

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *