سلامت و کارآیی دو بال پرواز فرشته عدالت در دستگاه قضایی است
رییس دفتر دادستان کل کشور تصریح کرد: اصولا سلامت و کارآیی نیازمند نیروهایی است که بتوانند با صلابت از حقوق عموم مردم دفاع کنند و متعدیان به این حقوق را عقب برانند و با تحول در فرآیند رسیدگیهای قضایی و صدور آرای قطعی و حتمی امید و اطمینان را برای مردم به ارمغان آورند.
وی عنوان کرد: آرایی که تعدیات به حقوق عمومی و خصوصی را متوقف نکند و مسیر انحراف و ویرانیهای ناشی از جرم را اصلاح نکند شخص مظلوم را تسکین نداده و ظالم را از اقدامات مجرمانه خود پشیمان نخواهد کرد.
بختیاری افزود: وجود نیروهای سالم و کارآمد نقش ارزندهای در ارتقاء سلامت دستگاه قضایی خواهند داشت.
رییس دفتر دادستان کل کشور در ادامه به اهمیت نحوه جذب و بکارگیری این افراد اشاره کرد و گفت: برای داشتن چنین افراد شایستهای که خوشبختانه در تشکیلات قضایی ما کم نیستند لازم است از ابتدای بکارگیری دقت لازم بعمل آید و نیروهایی با ظرفیتهای مناسب و برخوردار ازسلامت نفس و شم قضایی به کار گرفته شوند و در حوزه آموزش و پرورش آنها دقت و مراقبت لازم صورت گیرد. هم چنین لازم است در طول دوران خدمت نظارتهای لازم معمول گردد.
این مقام قضایی به تقسیم بندی نوع نظارتها هم اشاره کرده و گفت: در حوزه نظارت لازم است اولاً به نظارت از درون و سپس نظارت از بیرون بپردازیم. نظارت از درون همان نظارتهایی است که ما در مبانی دینی خود ازآن با عنوان تقوا یاد میکنیم. در این خصوص بر همه مسئولان و مدیران فرض است که در جهت تقویت تقوای الهی تلاش کنند و زمینه را برای ارتقای آن فراهم نمایند و خود از این حیث الگو باشند.
دادیار دادسرای دیوانعالی و رییس دفتر دادستان کل کشور به موضوع نظارت از بیرون هم پرداخت و گفت: در بحث نظارت از بیرون میتوانیم به نظارت مردم بر مردم، نظارت مردم بر مسئولان، مسئولان بر مسئولان و نظارت مسئولین بر مردم اشاره کنیم که هرکدام از آنها در جای خود میتواند به ما در امر سلامت سازمانی و نظام حکمرانی کمک کرده و ما را به سوی راهبردهای کلان جامعه اسلامی هدایت نماید که لازم است دستورالعملهای اجرایی آن در اختیار جامعه قرار گیرد.