صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تدوین و اجرای استاندارد‌های کارخانه‌ای راهی برای رونق تولید

۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۲:۰۲
کد خبر: ۶۳۳۴۵۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
مدیرکل استاندارد استان تهران بر تدوین استاندارد‌های کارخانه‌ای تاکید کرد و گفت: داشتن این استانداردها، ضامن کیفیت محصول و رونق تولید است.

- بر اساس اعلام روابط عمومی اداره‌کل استاندارد استان تهران، طاهری در دوازدهمین بازدید خود از واحد‌های تولیدی و خدماتی استان در سالجاری، از خط تولید و آزمایشگاه‌های یک واحد تولیدی نان بازدید کرد.

وی در این بازدید، تدوین استاندارد‌های کارخانه‌ای را مزیتی بزرگ برای واحد‌های تولیدی دانست و گفت: سطح کیفی استاندارد‌های کارخانه‌ای بعضا می‌تواند از استاندارد‌های بین‌المللی نیز بالاتر باشد و این راهی است بسوی رونق تولید.

مدیرکل استاندارد استان تهران در ادامه، با تشریح بسته‌های حمایتی ویژه تولیدکنندگان نمونه، واحد‌ها را برای شرکت در فرایند انتخاب واحد نمونه و استفاده از این بستۀ حمایتی ترغیب کرد.

طاهری با اشاره به استاندارد تشویقی گندم تصریح کرد: سازمان ملی استاندارد درصدد است تا بتواند به کمک سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط، گندم تحویلی به کارخانجات آرد را به سمت استاندارد سازی پیش برد.

گفتنی است این واحد تولیدی نان از اداره‌کل استاندارد استان تهران، دو پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری برای فرآورده‌های کیک روغنی (به شماره استاندارد ملی ۲۵۵۳) و شیرینی آردی (لایه‌ای تخمیری- به شماره استاندارد ملی ۳۴۹۳) و یک پروانه کاربرد علامت استاندارد تشویقی برای فرآورده نان حجیم (به شماره استاندارد ملی ۲۳۳۸)، اخذ کرده‌است.

این مقام مسؤول در ادامۀ بازدید‌های خود، از یک واحد بسته‌بندی چای، در شهرک صنعتی نصیرآباد نیز بازدیدکرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *