صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«فصل امید» جایگزین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان/بخش‌های مختلف تالار هنر ضدعفونی شد

۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۷:۵۰
کد خبر: ۶۳۳۴۱۳
تئاتر و عرصه هنر‌های نمایشی پس از چهار ماه تعطیلی بار دیگر شاهد روی صحنه رفتن آثار هنرمندان است، این هنر یکم تیر ماه با روی صحنه رفتن چهار اثر نمایشی به صورت رسمی بازگشایی شد.

- تئاتر و عرصه هنر‌های نمایشی پس از چهار ماه تعطیلی بار دیگر شاهد روی صحنه رفتن آثار هنرمندان است، این هنر یکم تیر ماه با روی صحنه رفتن چهار اثر نمایشی به صورت رسمی بازگشایی شد.

تاکنون هشت نمایش «یازده جریحه روح»، «است»، «آگوست در اوسیج کانتی»، «ابر شلوارپوش»، «پسر»، «کابوس‌های مرد مشکوک»، «پنهان خانه پنج در» و «و همیشه پاییز» برای اجرای صحنه‌ای پس از آغاز فعالیت سالن‌های تئاتر اعلام حضور کرده اند، که از این میان چراغ صحنه با اجرای چهار نمایش در اولین روز فعالیت رسمی سالن‌های تئاتر کشور روشن می‌شود.


***بخش‌های مختلف تالار هنر ضدعفونی شدند

بخش‌های مختلف تالار هنر در روز دوشنبه نهم تیرماه بر اساس پروتکل‌های بهداشتی سم زدایی و ضدعفونی شد.

بخش‌های مختلف تالار هنر شامل محوطۀ بیرونی تالار، سالن انتظار، سرویس‌های بهداشتی، سن، جایگاه تماشاگران، رختکن، اتاق‌های گریم و بخش اداری در راستای آماده سازی تالار هنر جهت بازگشایی مجدد و تمرین گروه‌های تئاتری ضدعفونی و گندزدایی شد.

تالار هنر علاوه بر این اقدام، کلیۀ تمهیدات لازم را برای رعایت اصل فاصله گذاری فیزیکی و اجرای پروتکل‌های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا برای کارکنان تالار، تماشاگران و گروه‌های نمایشی در نظر گرفته و در هفتۀ آینده با از سر گرفتن اجرا‌های خود میزبان مخاطبان محترم تئاتر کودک و نوجوان خواهد بود.

***«فصل امید» جایگزین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان شد

فراخوان برنامه «فصل امید» به عنوان جایگزین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان در دو بخش نمایش‌های صحنه‌ای و مسابقه نمایشنامه‌نویسی منتشر شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل هنر‌های نمایشی، به‌جهت تبعات شیوع ویروس کرونا و برگزار نشدن جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان به شکل مرسوم در سال جاری، اداره‌کل هنر‌های نمایشی با مشارکت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، برنامه ویژه «فصل امید» را با هدف حمایت از آثار ویژه مخاطبین خردسال، کودک و نوجوان برگزار می‌کند.

«فصل امید» در دو بخش نمایش‌های صحنه‌ای و مسابقه نمایشنامه‌نویسی با موضوع کودک و نوجوان برگزار می‌شود.

مهلت ارسال نمایش‌های صحنه‌ای تا یکم مهرماه ۱۳۹۹ است و اعلام نتایج آثار منتخب ۲۰ مهرماه ۱۳۹۹ صورت می‌گیرد. در بخش مسابقه نمایشنامه‌نویسی نیز مهلت ارسال آثار تا ۱۲ مهرماه ۱۳۹۹ است و اجرای عمومی آثار منتخب از ۸ آبان‌ماه ۱۳۹۹ تا ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ صورت می‌گیرد.

***تمهیدات تالار مولوی برای میزبانی از مخاطبان تئاتر

مدیر تالار مولوی با تشریح اقدامات این تماشاخانه برای دو سالن خود جهت اجرای تئاتر گفت: در کنار شیوه‌نامه ابلاغی اداره کل هنر‌های نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از مشاوره مرکز بهداشت دانشگاه تهران برای افزایش ضریب اطمینان خاطر مخاطبان بهره بردیم.

امیرحسین حریری گفت: بعد از ابلاغیه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر آغاز فعالیت سالن‌ها و تماشاخانه‌های تئاتری و هماهنگی با دانشگاه تهران، از ابتدای تیرماه در سالن کوچک تالار مولوی فعالیت خود را با جدیت آغاز کردیم.

آغاز با ابر شلوار پوش؛ ادامه با نمایش و همیشه بهار... و پنهان‌خانه پنج‌در ، مدیر مرکز تئاتر مولوی با اشاره به اینکه در گام نخست در سالن کوچک این تماشاخانه نمایش ابر شلوارپوش به کارگردانی امیر اخوان به صحنه می‌رود درباره اجرای دیگر نمایش‌ها افزود: همچنین دو نمایش پنهان‌خانه پنج‌در به کارگردانی آرش فلاحت‌پیشه و نمایش و همیشه بهار... اثر مهیار جوادی‌ها که پیش‌تر به دلیل شیوع ویروس کرونا اجراهایشان متوقف شده بود اجرای خود را از سر می‌گیرند.

***شیوه‌نامه تکمیلی مرکز تئاتر مولوی

حریری با اشاره به اینکه شیوه‌نامه بازگشایی سالن‌های نمایشی که از سوی اداره کل هنر‌های نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به تماشاخانه‌ها ابلاغ شده بود، گفت: در راستای سیاست‌های تالار مولوی و رعایت هرچه بیشتر شیوه‌نامه‌های بهداشتی، تلاش کردیم تا با همکاری مرکز بهداشت دانشگاه تهران شیوه‌نامه‌ای تکمیلی در حوزه بهداشت اجرا را در این تماشاخانه تدوین و ابلاغ کنیم.

وی افزود: مسائلی مانند ضدعفونی کردن سالن‌ها و صندلی‌ها، تاکید بر رعایت نکات بهداشتی برای همکاران در مرکز تئاتر مولوی و همچنین مخاطبانی که به این تماشاخانه مراجعه می‌کنند از جمله مواردی است که در تدوین شیوه‌نامه تکمیلی با همکاری مرکز بهداشت دانشگاه تهران مورد توجه قرار گرفته است.

***ویروس کرونا در تعاملات زندگی روزمره در کمین است

مدیر تالار مولوی تأکید کرد: همچنین تمام هدف و تلاش خود را در تدوین شیوه‌نامه تکمیلی این تماشاخانه و ارائه آن به گروه‌های نمایشی بر این مساله استوار کردیم تا شرایط بهداشتی و همچنین میزبانی از مخاطبان را به گونه‌ای رقم بزنیم که کمترین مخاطره را در مواجهه با آغاز فعالیت‌ها داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد:، اما نمی‌توان از این واقعیت به سادگی عبور کرد که حتی در ساده‌ترین فعالیت‌های روزانه ما و در زندگی شخصی، خانوادگی و اجتماعی نیز خطرپذیری ابتلا به این ویروس می‌تواند به عنوان اصلی همیشه همراه وجود داشته باشد و تنها باید امیدوار باشیم تا با همکاری مسئولان و به‌ویژه کادر پزشکان و درمان کشور که صادقانه، خالصانه و عاشقانه در مسیر مبارزه با این ویروس قرار دارند در فاصله زمانی کوتاه شاهد کاهش ضریب این بیماری در کشور باشیم و بتوانیم به‌واسطه همین اخبار خوب آرام آرام زمینه جلب اعتماد برای حضور مخاطبان در سالن‌های نمایشی سراسر کشور را فراهم کنیم.

***بند‌های تکمیلی شیوه‌نامه مرکز تئاتر مولوی

حریری درباره بند‌های تکمیلی در راستای شیوه‌نامه تالار مولوی، گفت: یکی از این موارد ضدعفونی کردن تمامی وسایل و امکاناتی است که در مجموعه تالار مولوی علاوه بر سالن‌ها و صندلی‌ها ممکن است که مورد استفاده مخاطبان قرار گیرد. این کار به شکل روزمره پیش و پس از اجرا در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی ادمه داد: همچنین تمامی همکاران مجهز به ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی‌کننده هستند و عده‌ای دیگر از همکاران نیز با حضور مخاطبان در تماشاخانه مولوی تب سنجی را برعهده دارند. همچنین تلاش می‌کنیم که با رعایت فاصله اجتماعی کمترین میزان تجمع و تماس را میان مخاطبان به حداقل رسانیم.

***اجرای فاصله‌گذاری هوشمند در فروش بلیت

حریری تاکید کرد: تماشاخانه مولوی نیز مانند دیگر تماشاخانه‌ها از ظرفیت ۵۰ درصد خود برای میزبانی از مخاطبان طبق دستورالعمل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استفاده خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: در تعامل با سامانه فروش بلیت تلاش کردیم تا فرآیندی را مهیا سازیم که مخاطبان بعد از رزرو یک یا چند صندلی مدنظرشان، خود سامانه به شکل خودکار صندلی‌های مجاور صندلی‌های خریداری‌شده را قفل کند، تا به این واسطه شاهد اجرای فاصله‌گذاری هوشمند در هنگام خرید بلیت باشیم.

***تمدید فراخوان مسابقه مطبوعاتی سالیانه انجمن منتقدان خانه تئاتر

انجمن منتقدان، نویسندگان و پژوهشگران خانه تئاتر مهلت ارسال آثار به نوزدهمین مسابقه مطبوعاتی سالیانه خود را تا پایان وقت اداری یکشنبه ۱۵ تیر تمدید کرد.

نویسندگان و پژوهشگران خانه تئاتر، علاقمندان و فعالان عرصه مطبوعات، سایت‌ها و خبرگزاری‌ها در حوزه تئاتر برای شرکت در نوزدهمین مسابقه مطبوعاتی سالیانه این انجمن می‌توانند همچون دوره‌های پیشین، آثار خود، را تا پایان وقت اداری یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹ در بخش‌های گزارش، گفتگو، یادداشت، نقد، مقاله، ترجمه و عکس به نشانی پستی این انجمن؛ تهران، صندوق پستی ۱۶۴- ۱۵۶۱۵ (محمدرسول صادقی) ارسال کنند.

از متقاضیان شرکت در این مسابقه تقاضا می‌شود که ابتدا فرم مربوطه را که اینجا آمده است، تکمیل و سپس با پیوست کردن آثار خود داخل یک پاکت و با درج مشخصات فردی، نشانی کامل محل سکونت و تلفن‌های ثابت و همراه روی آن، برای این انجمن ارسال کنند. لازم به ذکر است آثار متقاضیانی که فرم شرکت در مسابقه را پر نکرده باشند از فرایند مسابقه کنار گذاشته می‌شوند.

توجه به چند نکته درباره مقررات این مسابقه ضروری است:

۱) چارچوب این مسابقه صرفاً تئاتر است؛ بنابراین متقاضیان از ارسال آثار نوشتاری خود در دیگر عرصه‌های هنری پرهیز کنند.

۲) مطالب ارسال شده از سوی فعالان رسانه‌ای که در سایت‌ها و خبرگزاری‌ها مشغول به کار هستند باید حتماً به امضا و تایید سردبیر یا دبیرگروه فرهنگی و هنری رسیده و سند آن نیز به مطالب ارسالی ضمیمه شود.

۳) مهلت ارسال آثار متقاضیان تا پایان وقت اداری ۱۵ تیر ۱۳۹۹ است.

۴) آثار متقاضی شرکت در این مسابقه حتماً باید در طول سال ۱۳۹۸ منتشر شده و دارای امضا یا همان نامِ نویسنده باشند.

۵) آثاری که فاقد نام و یا دارای نامِ مستعار باشند، مورد قبول این انجمن نیست.

۶) حداکثر ارائه اثر متقاضیان شرکت در مسابقه، در هر بخش، تنها سه اثر و به انتخاب متقاضی خواهد بود؛ بدیهی است در صورت ارائه آثار بیش از تعداد درخواستی، این حق برای دبیرخانه انجمن محفوظ است که به دلخواه دست به حذف آثار ارسالی بزند.

۷) دبیرخانه این انجمن تنها اصل یا کپی با کیفیت مطلوب مطالب را در قطع A ۴یا A ۳ خواهد پذیرفت؛ بر همین اساس متقاضیان از ارسال نسخه کامل نشریات و صفحات اضافی خودداری کنند.

۸) مطالب ارسالی متقاضیان به هیچ وجه باز پس داده نخواهد شد.

۹) انجمن منتقدان، نویسندگان و پژوهشگران خانه تئاتر هیچ گونه مسئولیتی در قبال مالکیت حقوقی آثار ارسالی ندارد و مسئولیت آن به عهده متقاضیان شرکت در مسابقه خواهد بود.

۱۰) عکاسان نیازی به پر کردن فرم مسابقه که در پایان فراخوان آمده است، ندارند و تنها کافی است آثار خود را به دلخواه (رنگی یا سیاه و سفید) و در قطع ۱۸× ۱۳ (چاپ‌شده) به دبیرخانه انجمن ارسال کنند. تقاضا می‌شود متقاضیان شرکت در بخش عکس از پشت‌نویسی و ذکر نام خود در پشت عکس‌ها خودداری کرده و توجه داشته باشند که عکس‌های ارسالی آن‌ها باید بر اساس کاربرد‌های رسانه‌ای بوده و حتماً از اجرا‌ها و نمایش‌های روی صحنه رفته در طول سال ۱۳۹۸ باشد؛ بدیهی است ارسال آثار از طریق پست الکترونیک (ایمیل) یا لوح فشره (CD) و یا فایل (فِلَش) مورد قبول نیست و تعداد عکس‌های ارسالی نیز نباید از چهار قطعه تجاوز کند. همچنین عکس‌های ترمیم شده و یا فتوشاپی مورد قبول دبیرخانه این مسابقه نیست.

قابل ذکر است که در این مسابقه عکس‌های ارسالی، علاوه بر وجوه زیبایی‌شناسی هنر عکاسی و ارتباط آن با هنر تئاتر، از منظر کاربرد‌های رسانه‌ای و مطبوعاتی قضاوت خواهند شد.

۱۱) متقاضیان علاوه بر پر کردن فرم شرکت در مسابقه، باید حتماً با الصاق برگه تعیین گرایش، دبیرخانه انجمن را در تقسیم صحیح مطالب یاری کنند؛ به طور مثال اگر اثری متقاضی حضور در بخش نقد است، بر روی برگه الصاقی کلمه نقد درج شود؛ بدیهی است در صورت عدم رعایت این بند، دبیرخانه انجمن مجاز به تفکیک آثار در گرایش‌های مختلف است و اعتراض وارد نیست.

۱۲) در بخش ترجمه آثاری مورد قبول است که در رسانه‌های مکتوب یا مجازی با نام صاحب اثر منتشر شده باشد.

۱۳) اصل مطالبی که در بخش ترجمه شرکت می‌کنند حتماً باید به پیوست مطلب اصلی که ترجمه از روی آن صورت گرفته، ارائه شود. (منظور ارائه متن ترجمه شده یا فارسی همراه با متن اصلی یا انگلیسی است.)

۱۴) حضور حداقل ۶ اثر و یا شرکت کننده، کف مورد قبول آثار برای آغاز رقابت در هر بخش محسوب می‌شود. به طور مثال برای آغاز فرایند رقابت در بخش یادداشت، حضور ۶ اثر یا ۶ متقاضی، رقابت را شکل می‌دهد.

۱۵) در بخش گفتگو، مصاحبه‌های خبری مورد قبول نیست؛ در این مسابقه منظور از گفتگو، شکل گیری فرآیند پرسش و پاسخ توسط مصاحبه کننده و مصاحبه شونده است.

۱۶) بخش مقاله شامل مطالبی است که جنبه علمی، پژوهشی، تحقیقی و تحلیلی در حوزه تئاتر داشته باشد.

۱۷) عملکرد فعالان رسانه در ۲ حوزه رسانه‌های دیداری و شنیداری (رادیو و تلویزیون) و نیز عملکرد ناشران فعال در حوزه تئاتر، براساس بررسی عملکرد کمی و کیفی ایشان طی سال ۱۳۹۸، توسط هیات مدیره انجمن صورت خواهد گرفت.

۱۸) انجمن منتقدان، نویسندگان و پژوهشگران خانه تئاتر امسال نیز همچون سال گذشته، با نیت حمایت از فعالیت‌های پژوهشی درحوزه تئاتر، پژوهش و یا پژوهشگر ممتاز سال ۱۳۹۸ را از طریق رصد هیأت مدیره انجمن انتخاب و در مراسم سالانه انجمن مورد تقدیر قرار خواهد داد.

۱۹) اعلام نتایج قطعی این مسابقه، همزمان با مراسم سالیانه انجمن که زمان و مکان برگزاری آن متعاقباً اعلام می‌شود، خواهد بود.

۲۰) علاقه‌مندان به منظور کسب اطلاع بیشتر می‌توانند در روز‌ها و ساعات اداری با شماره تلفن ۴۲ - ۶۶۷۶۱۳۳۲ (زهره فضلی) تماس بگیرند.

***«عصر طویلگی» آماده اجرا می‌شود

نمایش «عصر طویلگی» به نویسندگی علیرضا غفاری، تولید جدید گروه تئاتر «سولو»، به طراحی و کارگردانی عماد سالکی برای اجرا آماده می‌شود.

نمایش «عصر طویلگی» نوشته علیرضا غفاری و به کارگردانی عماد سالکی، اثر جدید گروه تئاتر «سولو» است که مراحل آماده سازی و تمرین‌های خود را سپری می‌کند.

این نمایش که سال ٩٨ با ترکیبی از بازیگران تئاتر و هنرجویان آکادمی «سولو» آماده اجرا می‌شد به دلیل اعمال محدویت‌ها به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی سالن‌های نمایشی و بالطبع فعالیت‌های فرهنگی و جمعی، موقتاً تمرین هایش را متوقف کرد و اخیراً با اعلام بازگشایی‌ها و اعمال کلیه موارد پیشگیرانه بهداشتی، تمرین‌های خود را از سر گرفته است.

امیر کاوه آهنین جان به همراه نادیا حسام مدیر آکادمی هنر‌های نمایشی «سولو» به عنوان مجری طرح و مشاوران کارگردان نمایش «عصر طویلگی» هستند و آرش پارساخو دراماتورژی این نمایش را بر عهده دارد و دیگر عوامل آن نیز به زودی معرفی می‌شوند.

نمایش «عصر طویلگی» داستان یک سیرک اعجاب آور و شگفت انگیز را روایت می‌کند که در آخرین شب خود، با خاطرات دردآور و حیرت انگیز حیوانات، دچار تحول و دگرگونی می‌شود.

***نتایج جشنواره مجازی «تئاتر خانوادگی» اعلام شد

هیات داوران جشنواره مجازی «تئاتر خانوادگی» اسامی برگزیدگان این رویداد را اعلام کرد. پس از برگزاری جشنواره مجازی «تئاتر خانوادگی» توسط کانون تئاتر خیابانی اداره کل هنر‌های نمایشی و معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۱ تهران، هیات داوران اسامی برگزیدگان را اعلام کردند.

هیات داوران جشنواره مجازی «تئاتر خانوادگی» عبارت بود از منوچهر اکبرلو نمایشنامه‌نویس، کارگردان و کارشناس ارشد پژوهش هنری و مدرس دانشگاه، لیلا کفاش‌زاده عضو شورای عالی کتاب کودک و سازنده عروسک دست‌ساز کودک، امیرحسین شفیعی کارگردان و نویسنده، زهرا مریدی نویسنده و کارگردان نمایش‌های عروسکی و سامان خلیلیان کارگردان، نویسنده و مدیر کانون تئاتر خیابانی که از میان ۱۱۲ اثر دریافتی آرای خود را به شرح زیر اعلام کردند:

برگزیدگان بخش نمایش غیرعروسکی (خانوادگی)

۱- مرکز کودکان کار پرتو، نمایش «من اسب تراوا نیستم»

۲- زهرا موسوی، نمایش «کرونا و کودکان کار»

۳- یاسین مرادی، نمایش «میم مثل مادر»

برگزیدگان بخش نمایش عروسکی (خانوادگی)

۱- لیلا جنیدی، نمایش «رستم و اکوان دیو»

۲- وحیده قوهستانی، نمایش «مهمان‌های ناخوانده»

۳- صدیقه دانا، نمایش «خانواده فیوعه و کرونا»

برگزیدگان بخش نمایش غیرعروسکی (حرفه‌ای)

۱- مهسا افتحی، نمایش «به‌خاطر چند قطره الکل»

۲- مالک آبسالان، نمایش «حکایت کرونا»

۳- مارال ایزدبخش، نمایش «شالوی پریشان»

برگزیدگان بخش نمایش عروسکی (حرفه‌ای)

۱- حسین دریس، نمایش «شهر پاک»

۲- فرامرز غلامیان، نمایش «کنسرت سلامت»

۳- پویا امامی، نمایش «دکتر پا»

برگزیدگان بخش آثار نمایشی قابل تقدیر (بدون اولویت)

۱- حامد خسروی، نمایش «خانه امن»

۲- نازیلا امینی، نمایش «تسلیت کرونایی»

۳- رضا فقیهی، نمایش «حالم خوب نیست»

۴- حمیده حقدل، نمایش «در خانه بمانیم»

۵- سامان شکیبا، نمایش «ضیافت»

۶- مهدی شیخ‌احمد خمسه، نمایش «خیمه‌شب‌بازی»

۷- مهرداد کاوسی‌حسینی، نمایش «خدای قرنطینه بزرگه»

۸- مریم کشتکار، نمایش «من و بابام در قرنطینه»

۹- رادمهر رمضان‌نژاد، نمایش «سلامت»

۱۰- رادمهر کشانی، نمایش «اندر احوالات کرونا»

برگزیدگان بخش آثار نمایشگاهی (بدون اولویت)

۱- غزل شاه‌آبادی، نمایش «در خانه بمانیم»

۲- زهرا احمدی، نمایش «تولد کرونایی»

۳- آزاده نیازنژاد، «خفاش‌ها»

جشنواره مجازی «تئاتر خانوادگی» در راستای اشاعه تئاتر در میان خانواده‌ها و حمایت از شعار «در خانه بمانیم» برگزار شد.

***هیات داوران جشنواره یاس معرفی شدند

دبیر دومین دوره جشنواره یاس هیات داوران جشنواره را معرفی کرد.

عباس سلطانی، امیرحسین شفیعی و صحرا اسدالهی به عنوان هیات داوران دومین جشنواره تئاتر یاس برای قضاوت آثار این دوره از جشنواره معرفی شدند:

صحرا اسدالهی (بازیگر و فیلمساز دارای لیسانس سینما از دانشگاه سوره و فوق لیسانس ادبیات نمایشی از دانشگاه سوره بازی درفروشنده اصغر فرهادی/بازی در فیلم ارادتمند نازنین عبدالرضا کاهانی/بازی در فیلم بیا از گذشته حرف بزنیم حمید نعمت الله و...

امیرحسین شفیعی (کارگردان، تهیه کننده، و مدیر فرهنگی کارگردانی نمایش‌های هیس، دریادلان، داستانک، کسی فشنگ‌ها را نمی‌شمارد، نامیرا

کسب جوایز در بخش‌های بازیگری، کارگردانی و طرح ایده در چهار دوره جشنواره بین المللی تئاتر فجر و کسب جوایز متعدد از رویداد‌های ملی و بین المللی)

عباس سلطانی ازسال ۱۳۵۶ برای اولین بار در نمایش لبخندباشکوه آقای گیل (اسماعیل سلطانیان) درتئاترشهر روی صحنه رفته و پس از آن درنمایش‌های زیادی ازجمله معدن. شب درحلبی آباد و. بازی کرده است، ازسال ۶۰ فعالیتم را در عرصه نویسندگی و کارگردانی ادامه داده و از آن پس بیش از ۳۹ نمایش نوشته کارگردانی و بعضا بازی کرده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *