صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش ۶۰ درصدی فروش تجهیزات رایانه‌ای

۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵:۰۱
کد خبر: ۶۳۳۳۳۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
رییس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران گفت: با نوسانات نرخ ارز و افزایش قیمت تجهیزات رایانه‌ای میزان فروش محصولات به طور میانگین ۶۰ درصد کاهش داشته است.
محمد فرجی در گفت‌وگو با میزان با اشاره به تخصیص ارز به شرکت‌های واردکننده تجهیزات حوزه فناوری اطلاعات اظهار کرد: با قطع ارز نیمایی برای واردات تجهیزات فناوری اطلاعات، شرکت‌های واردکننده برای تامین ارز برای ترخیص کالای خود با مشکلات زیادی مواجه شدند و گا‌ها با تخصیص قطره چکانی ارز ترخیص از گمرک صورت نمی‌گیرد و عمده نوسانات قیمت تجهیزات به موانع در خصوص ترخیص کالا مربوط می‌شود و بسیاری از فعالان این حوزه دو ماه منتظر تخصیص ارز برای ترخیص کالا هستند.

رییس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران تصریح کرد: کالا‌های حوزه تجهیزات فناوری به عنوان کالای وارداتی متاثر از نوسانات نرخ ارز است، اما در این شرایط فروشندگان با کاهش سود خود به دنبال تامین نیاز بازار و افزایش تبادلات هستند.
وی افزود: با احتمال آغاز دور دوم شیوع بیماری کرونا نیاز مردم به تجهیزات حوزه فناوری افزایش خواهد یافت و برای ثبات در بازار و تامین نیاز مردم در بخش‌های دولتی و شخصی نیاز است است روند تخصیص ارز افزایش پیدا کند.

فرجی بیان کرد: کاهش ۶۰ درصدی درآمد فعالان این حوزه به دلیل  افزایش قیمت کالا‌ها و پایین آمدن قدرت خرید مردم اتفاق افتاده است با این حال تعدیل نیرو در این حوزه به ندرت صورت گرفته است.

رییس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران تصریح کرد: از طریق اتحادیه نامه نگاری‌های فراوانی برای تعدیل میزان مالیات به سازمان مالیات ارسال شده است و در صورت همکاری می‌توان نسبت به خدمات پایدار امیدوار بود.

وی ادامه داد: کالا‌های حوزه تجهیزات فناوری اطلاعات هنوز با قیمت دلار روز تطبیق داده نشده است و قیمت محصولات مربوط با دلار ۱۷ هزار تومان ارائه می‌شود.

فرجی عنوان کرد: به دلیل افزایش قیمت محصولات میزان تقاضا مردم برای تعمیر و ارتقا دستگاه حدود ۲۵ درصد افزایش یافته است که این موضوع به دلیل کاهش قدرت خرید مردم برای خرید دستگاه جدید بوده است.

رییس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران عنوان کرد: بسیاری از شرکت‌های خدمات دهنده نیز به دلیل مشکلات در ترخیص قطعات برای ارائه خدمات به مشتریان خود دچار مشکل شدند و مدت زمان ارائه خدمات به ۲۰ روز رسیده است، اما هنوز در محدوده قانونی قرار دارد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *