صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آقامحمدی: مردم استفاده از ماسک را واجب شرعی و انسانی تلقی کنند

۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۲:۴۶
کد خبر: ۶۳۲۸۴۹
رییس کارگروه ارزیابی فرصت‌های مدیریت کرونا با بیان اینکه طرح پنجره واحد برای آشنایی شرکت‌های ۲۴ گانه‌ تولید واکسن کرونا با مقررات سازمان غذا و دارو در دستور کار قرار گرفت، گفت: مردم استفاده از ماسک را به عنوان یک واجب شرعی و انسانی تلقی کنند.
علی آقامحمدی امروز در پایان دهمین نشست کارگروه ارزیابی فرصت‌های بیماری کرونا در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور که در آن، مسئولان و نمایندگان رسانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی و عمومی حضور داشتند، با اشاره به اجرای طرح «پنجره واحد» اظهارداشت: پنجره واحد به این منظور تشکیل شد تا با توجه به پیشرفت‌هایی که در حوزه واکسن کرونا داریم، شرکت‌های ۲۴ گانه‌ای که در این حوزه با۶ استراتژی مختلف برای دسترسی به واکسن کار می‌کنند؛ به تدریج با مقررات رگولاتوری سازمان غذا و دارو آشنا شوند.

آقامحمدی عنوان کرد: همچنین این شرکت‌ها با سرمایه گذاران آشنا شوند تا وقتی می‌خواهند وارد عرصه تولید شوند، با مسائل مربوط به آزمایش روی حیوانات و طی مراحل مربوط به هماهنگی با سازمان حفاظت محیط زیست و کمیته‌های اخلاقی، آشنا شوند و حامیان آن‌ها مشخص شوند.

رییس کارگروه ارزیابی فرصت‌های مدیریت کرونا تصریح کرد: همه این اقدامات برای این است تا اگر تولید واکسنی در کشور تولید شد عادلانه و برای همه اقشار و در نقاط مختلف کشور در دسترس قرار بگیرد. البته با همه کشور‌های منطقه که آسیای جنوب غربی می‌شود، هماهنگی کردیم تا آن‌ها هم مشارکت کنند و یا اگر ما توانایی کشف واکسن کرونا را پیدا کردیم به آن‌ها نیز انتقال دهیم.
 
وی با بیان اینکه معاونت علمی ریاست جمهوری مسئولیت تشکیل پنجره واحد را بر عهده می‌گیرد، توضیح داد: با مشارکت سازمان غذا و دارو، وزارت امور خارجه، وزارت بهداشت و درمان در بخش پیشگیری و درمان و همچنین بانک‌هایی که می‌خواهند مسئولیت اجتماعی بر عهده بگیرند، صندوق توسعه ملی در مجموع با هم همکاری خواهند کرد که بتوانیم جزو کشور‌هایی باشیم که در زمینه تولید واکسن سریعا به نتیجه برسیم.

آقامحمدی تصریح کرد: ارزیابی ما این است که در مواجهه با کرونا اگر از جهان جلوتر نباشیم، در هیچ زمینه‌ای از جهان عقب‌تر نیستیم و اقدامات با سرعت و دقت در حال انجام است.

رییس کارگروه ارزیابی فرصت‌های مدیریت کرونا با اشاره به اینکه وزارت بهداشت اعلام کرده فعلا در مرحله پایان موج اول هستیم و شیوع موج دوم کرونا در کشور قطعی است، گفت: استان‌هایی که در موج اول دیرتر مبتلا شدند، هم اکنون این بیماری در آن‌ها شایع‌تر شده است.

وی با تاکید بر اینکه عدم توجه جامعه به پروتکل‌های بهداشتی از علل شیوع این ویروس است، عنوان کرد: مردم استفاده از ماسک را به عنوان یک واجب شرعی و انسانی تلقی کنند، به خود القا کنند که عدم استفاده از ماسک به منزله مشارکت در قتل دیگران است.

آقا محمدی گفت: در گذشته علایم بیماری کرونا آشکار تربود، اما علایم کنونی آن به شکل مخفی تری نمود پیدا کرده است و با این ذهنیت که تنها افراد در سنین خاصی به این بیماری مبتلا می‌شوند، نادرست است و بیماری کرونا افراد را در همه سنین مبتلا می‌کند و تنها مختص به سالخوردگان و افراد با بیماری‌های زمینه‌ای خاص نیست.

رییس کارگروه ارزیابی فرصت‌های مدیریت کرونا خاطرنشان کرد:بیماری کرونا نه فقط دستگاه تنفس، بلکه قلب، گوارش و سیستم ایمنی و مغز را نیز درگیر می‌کند، بنابراین بسیار مهم است که مردم حتما پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *