صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خارج کردن نظامیان آمریکایی از افغانستان اشتباه بزرگی است

۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۴:۰۱
کد خبر: ۶۳۲۷۲۶
رئیس کمیته قضائی سنای آمریکا که از متحدان نزدیک رئیس‌جمهور این کشور به شمار می‌رود، تصمیم کاخ سفید برای کاهش مجدد تعداد نظامیان آمریکایی در افغانستان را اشتباهی بزرگتر از خارج کردن نیروهای آمریکایی از عراق در دوران ریاست‌جمهوری اوباما خواند.

- سناتور لیندزی گراهام نماینده ایالت کارولینای جنوبی و رئیس کمیته قضائی سنای آمریکا تصمیم دولت ترامپ برای خارج کردن بخش دیگری از نظامیان آمریکایی از افغانستان را اشتباهی به مراتب بزرگتر از تصمیم دولت اوباما برای خارج کردن نظامیان آمریکایی از عراق (در سال 2011) عنوان کرد.

این سناتور تندرو جمهوری‌خواه که از متحدان نزدیک ترامپ در سنا به شمار می‌رود، روز شنبه در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر نوشت: «خروج بی قید و شرط از افغانستان، آن هم برخلاف توصیه‌های کارشناسان نظامی، از بسیاری جهات اشتباهی بزرگتر از تصمیم دولت اوباما برای خروج از عراق است زیرا افغانستان جایی است که حملات 11 سپتامبر از آنجا آغاز شد.»

وی افزود: «من همیشه اعلام کرده‌ام که هرگونه طرحی برای خروج از افغانستان باید مبتنی بر شروطی باشد که امنیت ملی ما را در نظر بگیرد.»

شبکه خبری سی‌ان‌ان ساعاتی پیش در گزارشی به نقل از دو مقام ارشد کاخ سفید فاش کرد که دولت ترامپ در آستانه نهایی کردن طرح خروج بیش از 4000 نظامی آمریکایی دیگر از افغانستان تا فصل پاییز است.

بر اساس اظهارات رسمی مقامات پنتاگون، شمار نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان اکنون به 8600 نفر رسیده است که این کمترین میزان حضور نظامیان آمریکایی در افغانستان از زمان آغاز جنگ افغانستان در سال 2001 است.

کاخ سفید در حالی تصمیم به خارج کردن 4000 نظامی دیگر از افغانستان گرفته است که پیش از این ژنرال «کنت مک‌کنزی» فرمانده ستاد نیروهای تروریستی آمریکا در غرب آسیا (سنتکام) اعلام بود که طالبان شرایط خروج کامل نظامیان آمریکایی را از افغانستان فراهم نکرده است و کاهش نیروها می‌تواند مشکلاتی را در اجرای مأموریت نظامی در افغانستان ایجاد کند.

توافق صلح بین آمریکا و طالبان روز شنبه 29 فوریه (10 اسفند) در دوحه قطر با حضور نمایندگان ارشد دو طرف و مقامات 30 کشور و همچنین شماری از مقامات سازمان‌های بین‌المللی به امضا رسید.

براساس توافق آمریکا و طالبان، واشنگتن متعهد شده تا همه نیروهایش را طی 14 ماه پس از اعلام توافق از افغانستان خارج کند.

تسنیم



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *